Se menuen her

Giv medisterpølse og frikadeller kamp til stregen, og lad grøntsagerne spille hovedrollen, når vores kokke præsenterer en helt vegetarisk julefrokost med fuld smæk på smagen. Glæd jer til årstidens grove grøntsager, varme krydderier, fyldige elementer fra planteriget, saftig dyppelse og friskbagt surdejsbrød.

Grøn julefrokost fra Meyers
Bestil din grønne julefrokost hos Meyers
Bestil grøn julefrokost hos Meyers
Få Meyers grønne julefrokost leveret
Bestil din grønne julefrokost fra Meyers
Få din grønne julefrokost fra Meyers
Få maden til din grønne julefrokost hos Meyers
Bestil maden til din grønne julefrokost hos Meyers
Meyers Ølandshvedebrød
Dessert til julefrokosten fra Meyers
Bestil_mad_til_julebordet_Meyers
Bestil julefrokosten fra Meyers
Bestil julefrokosten ude hos Meyers
Lasagne til børn
Fiskefrikadeller til børn
julefrokost vinmenu halos jupiter cotes du rhone
Årets mandelgave marcipangris fra Meyers konditori
Meyers mad til julefrokost
Meyers Hvedebrød
glutenfrit brød fra Meyers
Meyers Hjemmelavede snacknødder
2 danske oste
Meyers små kager
Meyers bobler Crement
Meyers rødvin Côtes du Rhône ØKO
Meyers Hvidvin Riesling ØKO

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 270,-pr. person

Find praktiske informationer omkring menuen til den vegetariske julefrokost her

 

Levering

Vi leverer denne menu til København og omegn. 

Klik her for at se, hvor vi leverer denne menu til samt prisen. 

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:30 og søndag 10:00-12:30. Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Afhentning af fade og skåle

Klik her for at se priser på levering ad denne menu og afhentning af skåle og fade efter arrangementet.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet. Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Opvarmning og anretning

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Du kan vælge imellem at få menuen leveret varm (dette koster 20,- ekstra per kuvert) eller selv at opvarme maden.

Der er også mulighed for at bestille kokke og tjenere til at hjælpe med afviklingen, hvis du har brug for hjælp – ring til os på tlf. 39 18 69 00 for at høre mere.

Bestillingsfrist

Denne menu skal bestilles senest 5 dage før, du ønsker at få den leveret. Bestil her på siden eller ring på tlf. 39 18 69 00.

Julefrokosten kan bestilles til levering i perioden 10/01 - 1/2 2020.

Book Kok/tjener

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Alternativ menu med kød

Vores kokke har sammensat en klassisk julefrokost med and og medisterpølse. Du finder den længere oppe på denne side i fanen ved siden af den vegetariske menu, og du angiver i bestillingsflowet, hvor mange kuverter af hver menu, du ønsker.

Allergi

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Leje af lokale

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vegetarisk julefrokost 2019

Traditioner er for mange lig med jul og alt, som dertil hører. Men hvad nu hvis du eller dine gæster ikke er til den traditionelle danske julemad? Samtidig er tiden der måske ikke til at finde på nye kreative julede vegetarretter, fordi samvær og hygge med familie og venner prioriteres. Meyers dygtige kokke står klar med hjælpen, så du kan servere en velsmagende vegetarisk julemenu til årets kommende firmajulefrokost eller familiefest. Den lune leverpostej er skiftet ud med en lækker svampepaté og karrysilden med en cremet æggesalat, hvilket giver et friskt pust til det traditionelle julefrokostbord.

Grøn julefrokost catering

Meyers vegetar julefrokost leveres tilberedt i Storkøbenhavn og omegn, så du blot skal varme og anrette menuen. Du vil kunne genkende nogle elementer i vores grønne julefrokost, som går igen fra vores klassiske julefrokost med kød. På den måde kan du nemt kombinere de to i tilfælde af, at dine gæster har forskellige præferencer. Som prikken over i’et til en formidable julefrokost hører en omgang natmad, som også kommer i en vegetarisk samt ikke vegetarisk udgave, og som kan findes under vores tilvalg.