Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 295,-pr. person

  • Skal vi hjælpe med lokalerne til julefrokosten?

    Meyers forpagter en række restauranter i København, som kan blive rammen om jeres julefrokost i år.

    Læs mere om hvad vi kan tilbyde af unikke lokaler og julefrokostmenuer. Både til den mindre og eksklusive julefrokost eller det større arrangement, som kræver mere plads og bedre afstand.

    Se mere

Få svar på dine spørgsmål

 Du kan justere i din bestilling frem til kl. 12.00 fire dag før leveringsdagen.

 

Du er velkommen til at ringe på tilf 39 18 69 00 ml. 9-17 på hverdage og høre, om det er muligt at justere senere end fire dage før levering. Bemærk dog, at vi ikke kan garantere justering af bestillinger efter fristen.

 

Mad til højtider
Bemærk venligst, at der kan forekomme andre ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår. 

På fade og i skåle: Bestil senest kl. 12:00 4 dage før, du ønsker at få den leveret. Bestil her på siden eller ring på tlf. 39 18 69 00.

I engangsemballage: Bestil senest onsdag kl. 12

 

Julefrokosten kan bestilles til levering i perioden 15/11 - 20/12 2020.

Julefrokosten kan leveres på fade og i skåle - alt I skal gøre er at opvarme maden.

- Min. 10 personer

- Leveres i Storkøbenhavn & Århus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Se priser på levering her

- Bestil maden til levering (i time-interval) kl. 10-17 (kl. 10-19 om fredagen)

- Bestil senest kl. 12:00 4 dage før leveringsdagen

 

Julefrokost-menuen kan også leveres varm for 25,- pr. kuvert, hvor den bliver leveret i en termokasse.

 

Du kan få julefrokost leveret i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden.

Find vejledningen her.

 

- Min. 4 personer

- Leveres til hele landet (dog kun brofaste øer)

- Julefrokosten kan serveres og spises helt til søndagen

- Leveres hver fredag ml. kl. 6-17 (Bestil senest onsdag kl. 12:00)  Du behøver ikke være hjemme når kassen kommer

- Pris for levering: 50,-

Vi leverer julefrokosten til hele landet. Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

Leveres hver fredag ml. kl. 6-17 (Bestil senest onsdag kl. 12:00)

PRIS: 50,-

 

 

Du også få leveret julefrokosten på fade og i skåle - her leverer vi til København og omegn, og Århus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. 

Klik her for at se, hvor vi leverer til samt prisen. 

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:30 (fredagen til kl. 19) og søndag 10:00-12:30. Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

 

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

 

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

 

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

 

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Julefrokostens traditioner

Vi er mange der glæder os til den ene måned om året, hvor julepynten skal frem og radioen er proppet med julemusik. Det er en tid der er spækket med traditioner og hyggelige sunder med ens nærmeste. 

En af de traditioner som de fleste kender til er årets julefrokost. Det koncept daterer helt tilbage til efterkrigstiden, hvor konceptet dog var en kende anderledes end nutidens julefrokost. Dengang var julefrokosten et arrangement, hvor de ansatte og deres chef kunne ønske hinanden en glædelig jul. 

I dag er vores julefrokoster en smule anderledes og det giver anledning til at samles med kollegaerne, vennerne eller familien. Traditionen forbliver og nu om dage inkluderer det en stor julefrokost menu og en smule forfriskende til ganen. Vi samles i et uhøjtideligt og festligt lag og mange ser frem til årets julefrokost. 

Vegetarisk julefrokost 2021

Traditioner er for mange lig med jul og alt, som dertil hører. Men hvad nu hvis du eller dine gæster ikke er til den traditionelle danske julemad? Samtidig er tiden der måske ikke til at finde på nye kreative julede vegetarretter, fordi samvær og hygge med familie og venner prioriteres. Savner du inspiration eller ideer til god vegetarisk julemad?

Meyers dygtige kokke står klar med hjælpen, så du kan servere en velsmagende vegetarisk julefrokost til årets kommende firmajulefrokost eller familiefest. Vores spændende retter i den vegetariske julefrokost giver et friskt pust til det traditionelle julefrokostbord.

Bestil din vegetariske julemiddag nemt her.

Vegetarisk julefrokost menu

Med Meyers vegetariske julefrokost menu ud af huset får du tid til at nyde december måned med dem du holder af. 

Det er hurtigt og nemt at bestille din vegetariske julefrokost. Du slipper for besværet og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om vores vegetariske menu. 


Du vil kunne genkende nogle elementer i vores grønne julefrokost, som går igen fra vores klassiske julefrokost med kød. På den måde kan du nemt kombinere de to i tilfælde af, at dine gæster har forskellige præferencer.

Til den vegetariske julefrokost serverer vi syltet knoldselleri med æggeblommecreme med mild karry og grønne urter, der agerer som et alternativ til de syltede sild vi kender fra julefrokost menuen. Den anden spændende ret på vores vegetariske frokost menu byder på rødbedetartar vendt i solbæreddike toppet med cremet rygeost. 

Vores kokke har lagt mange tanker og timer bag denne lækre menu og de to næste retter er ingen undtagelse. Først har vi en s
vampe-escabeche af stegte syltede bøgehatte og oliven og en tærte med karameliserede skalotteløg, variation af tomater, mild gedeost og timian.

Vi har en gammel kending med i den vegetariske version af julefrokost menuen, nemlig rødkål kogt med solbæreddike. Vi har dog flere tricks i ærmet med en salat af syltet græskar med perlebyg og tyttebær, som har en skøn balance mellem syrlighed og sødme. Endnu et friskt indslag til den vegetariske julefrokost menu er en salat af grønkål med ristet brødcrumble.  

Til den vegetariske julefrokost menu får du selvfølgelig også vores økologiske rugbrød og koldhævet hvedebrød fra Meyers Bageri.

Afslutningsvis er den traditionelle risalamande med kirsebærsauce og sukkerristede mandler, og der følger selvfølgelig en smuttet mandel med til desserten, som gæsterne kan kæmpes om.

Bestiller du vores vegetariske julefrokost ud af huset slipper du for de mange indkøb og alle forberedelserne i køkkenet, så du bekymringsfrit kan invitere familien, vennerne eller kollegaerne.  

Tilvalg til din Vegetariske julefrokost

Som prikken over i'et til en formidable julefrokost kan du tilvælge oste, en vinmenu eller en fin mandelgave. Hvis det frister, skal du bare gå ind på vores tilvalg og tilføje dem til din bestilling. 

Tilvælger du oste til din julefrokost får du to gode oste fra vores ostehandler, hjemmelavet kompot og økologisk surdejsbrød samt knækbrød fra Meyers Bageri. Vi vurderer at der er til omtrent fem personer.

Ønsker du vin til julefrokosten kan du tilvælge vores vinmenu, som består af 6 flasker Côtes du Rhône Halos de jupiter (2016).

Mandel gaven er intet mindre end den velkendte marcipangris. Den er lavet af søde aromatiske mandler, som herefter er hånddyppet i intens mørk chokolade 70%, som naturligvis har et perfekt knæk.  

Julefrokost leveres i hele landet 

Vores klassiske og vegetariske julefrokost leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Din julefrokost leveres i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her. Du vælger selv hvorvidt menuen leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert). Uanset hvad du vælger, sørger vi selvfølgelig for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost.