Lasagne til børn
Årets mandelgave marcipangris fra Meyers konditori
2 danske oste
julefrokost vinmenu halos jupiter cotes du rhone

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 275,-pr. person

  • Skal vi hjælpe med lokalerne til julefrokosten?

    Meyers forpagter en række restauranter i København, som kan blive rammen om jeres julefrokost i år.

    Læs mere om hvad vi kan tilbyde af unikke lokaler og julefrokostmenuer. Både til den mindre og eksklusive julefrokost eller det større arrangement, som kræver mere plads og bedre afstand.

    Se mere

Få svar på dine spørgsmål

Julefrokosten kan leveres på fade og i skåle - alt I skal gøre er at opvarme maden.

- Min. 10 personer

- Leveres i Storkøbenhavn & Århus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Se priser på levering her

- Bestil maden til levering (i time-interval) kl. 10-17 (kl. 10-19 om fredagen)

- Bestil senest kl. 12:00 4 dage før leveringsdagen

 

Julefrokost-menuen kan også leveres varm for 25,- pr. kuvert, hvor den bliver leveret i en termokasse.

 

Du kan få julefrokost leveret i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden.

Find vejledningen her.

 

- Min. 4 personer

- Leveres til hele landet (dog kun brofaste øer)

- Julefrokosten kan serveres og spises helt til søndagen

- Leveres hver fredag ml. kl. 6-17 (Bestil senest onsdag kl. 12:00)  Du behøver ikke være hjemme når kassen kommer

- Pris for levering: 50,-

Vi leverer julefrokosten til hele landet. Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

Leveres hver fredag ml. kl. 6-17 (Bestil senest onsdag kl. 12:00)

PRIS: 50,-

 

 

Du også få leveret julefrokosten på fade og i skåle - her leverer vi til København og omegn, og Århus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. 

Klik her for at se, hvor vi leverer til samt prisen. 

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:30 (fredagen til kl. 19) og søndag 10:00-12:30. Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

 

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

 

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

 

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

 

På fade og i skåle: Bestil senest kl. 12:00 4 dage før, du ønsker at få den leveret. Bestil her på siden eller ring på tlf. 39 18 69 00.

I engangsemballage: Bestil senest onsdag kl. 12

 

Julefrokosten kan bestilles til levering i perioden 15/11 - 20/12 2020.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vegetarisk julefrokost 2020

Traditioner er for mange lig med jul og alt, som dertil hører. Men hvad nu hvis du eller dine gæster ikke er til den traditionelle danske julemad? Samtidig er tiden der måske ikke til at finde på nye kreative julede vegetarretter, fordi samvær og hygge med familie og venner prioriteres. Meyers dygtige kokke står klar med hjælpen, så du kan servere en velsmagende vegetarisk julemenu til årets kommende firmajulefrokost eller familiefest. Den lune leverpostej er skiftet ud med en lækker svampepaté og karrysilden med en cremet æggesalat, hvilket giver et friskt pust til det traditionelle julefrokostbord.

Grøn julefrokost catering

Meyers vegetar julefrokost leveres tilberedt i Storkøbenhavn og omegn, så du blot skal varme og anrette menuen. Du vil kunne genkende nogle elementer i vores grønne julefrokost, som går igen fra vores klassiske julefrokost med kød. På den måde kan du nemt kombinere de to i tilfælde af, at dine gæster har forskellige præferencer. Som prikken over i’et til en formidable julefrokost hører en omgang natmad, som også kommer i en vegetarisk samt ikke vegetarisk udgave, og som kan findes under vores tilvalg.