Julefrokost Kolding


Det er dejlig nemt at bestille julefrokost ud af huset i Kolding. Meyers kokke har sammensat en velsmagende julefrokost, som bliver leveret lige til døren. Der er uanset om du befinder dig i Kolding, Christiansfeld, Vejen, Vamdrup, Egtved eller en af de mange andre omkringliggende byer.

Lad os sørge for maden, så du har mere tid til julehygge. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Kolding og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost traditionen 

Julefrokosten i Danmark er en af julens mange traditioner. Her samles vi med vennerne, familien eller kollegaerne til julehygge. Traditionen tro disker vi op med diverse lækkerier, der skal pryde bordet til julefrokosten. Men fænomenet, julefrokost, startede med at være en kort stund mellem chefen og hans ansatte. Vi spoler tilbage til efterkrigstiden, hvor man efter arbejdet den 24 december fik en lille snaps og et stykke kransekage for at ønske hinanden god jul.

Denne lille gestus har sidenhen udviklet sig til en begivenhed, hvor vi udvisker hierarkiet på kontoret og samles om den store julefrokost menu og lidt forfriskende til ganen.
        

Julefrokost Kolding

Uanset om det er kollegaerne, vennerne eller familien, der skal samles til julefrokosten vil vi gerne sørge for at de får noget lækkert at spise. Der er naturligvis store forventninger til julefrokost menuen og det kræver utvivlsomt en del tid at indfri dem. Det kræver detaljeret planlægning, tunge indkøb, timer i køkkenet og så frarøver det en masse tid vi kunne have spenderet med vores kære. Det er hjerternes fest og hygge og julegaveindkøb står øverst på to do-listen.  

Så lad vores dygtige kokke tage sig af maden til din julefrokost i Kolding. Du kan imponere gæsterne med en fantastisk julefrokost og bruge december måned på at julehygge. 

Julefrokost menuen 

Vores kokke har sammensat en veltilberedt klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du en klassisk julefrokost i Kolding og omegn får du 12 velsmagende retter. 

Vi følger den klassiske rækkefølge, så først serveres fisken, derefter de kolde retter som efterfølges af de lune retter.

Fisken på vores julefrokost menu består af gammeldagsmodnede sild med krydderier og en æggeblommecreme med mild karry og grønne urter. Det er en klassiker vi alle sammen kender, men vores kokke har nyfortolket en smule på retten. Den anden fiskeret vi serverer er delikat røget laks med rødbeder, cremet rygeost med peberrod og fennikel. Retterne nydes akkompagneret af en skive rugbrød eller hvedebrød fra Meyers bageri.

Så kommer vi til de kolde retter og der disker vi op med en rillette af dansk gris med syrlig knas af æbler, cornichoner og urter samt en salat af syltet græskar med perlebyg og tyttebær.  

Den lune ret af menuen er møre og saftige confiterede andelår, som serveres med en kraftig andeskysovs og julekrydret rødkål kogt med solbæreddike. Vi vil anbefale at bruge vores ristede kartofler til at få bugt med den lækre sovs. Det friske indslag til julefrokost menuen er en salat af grønkål med ristet brødcrumble. 

Efter fisken, de kolde retter og de lune retter er måske brug for en lille pause inden den klassiske dessert. Når der er blevet slået lidt mave kan kampen om mandlen begynde. Den gemmer sig naturligvis i en luftig risalamande, der serveres med hjemmelavet kirsebærsauce tilsmagt med portvin og kanel og så toppes der med et drys sukkerristede mandler. Vi sørger for at der er en hel mandel med til risalamanden.

Det var alle retterne af vores julefrokost menu, som du nemt og hurtigt kan bestille i Kolding.  


Levering af julefrokost Kolding 

Julefrokosten leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så hvis du befinder dig i Kolding eller i en af de omkringliggende byer kan du få maden leveret lige til døren.

Maden leveres i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her.

Du bestemmer hvorvidt maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og vi sørger selvfølgelig for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter din julefrokost
.