Julefrokost Silkeborg


Meyers tilbyder julefrokost ud af huset i Silkeborg. Meyers julefrokost er lavet af årstidens bedste råvarer og bliver leveret lige til døren, så du kan bruge hele dagen med dine gæster. Vi leverer julefrokosten til Silkeborg, Engesvang, Them, Kjellerup, Ry og mange flere byer i omegnen. Overlad maden til os og brug i stedet tiden på dem du holder af.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden lige til døren i Silkeborg og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Silkeborg

Årets julefrokost er et arrangement mange ser frem til og forventningerne kan være høje. Vi har mange traditioner, der overholdes og det kræver tid, planlægning og energi at stable sådan et skønt arrangement på benene.

I den travle december måned skal der være tid til julegaveindkøb og hygge. Det kan det være svært at finde tiden til at planlægge, købe ind og stå i køkkenet til den perfekte julefrokost.

Lad vores dygtige kokke tilberede maden til din julefrokost, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig. Med julefrokost ud af huset får du tid til at nyde december måned med dem du holder af.

Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokosten. Du slipper for besværet og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om vores traditionelle julefrokost. 

 

Julefrokostmenuen 

Meyers kokke har sammensat en fantastisk julefrokost. Det er en veltilberedt klassisk julefrokost menu med nyfortolkede retter. Meyers julefrokost menu består af 12 traditionelle retter, som vi kender.

Først er der to retter med fisk. Den klassiske koldrøget laks og den velkendte karrysild, som Meyers kokke har kombineret med en karrycreme og friske Lilleø-æbler.

Den klassiske julefrokost har selvfølgelig også lun leverpostej og julemedister. Derfor er der blevet brugt mange timer bag vores hjemmelavede krydrede julemedister samt vores hjemmelavede leverpostej. De serveres med vores økologiske rugbrød fra Meyers Bageri.

Til din julefrokost får du også saftige confiterede andelår med en kraftig andeskysovs og julekrydret rødkål. Der er også ristede kartofler som kan bruges til at skovle den gode sovs. Julefrokostens friske pust er en fyldig salat med bagte beder og grønkål.

Festmåltidet afrundes med en luftig risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce, hvor prikken over i'et er et drys sukkerristede mandler. Der følger en hel mandel med til risalamanden, så kampen om mandelgaven kan begynde. 

Levering af julefrokost Silkeborg

Vores julefrokost i Silkeborg leveres i Silkeborg og byerne i omegnen. Julefrokosten er anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du få maden leveret lige til døren. Julefrokosten leveres i perioden d. 15. november - 20. december, og du kan se vores billige priser for levering her. Du har valget mellem at få julefrokosten leveret kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert). Vi afhenter brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.