Privat
Erhverv
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Catering
Julefrokost
Mortensaften
Buffet
Brunch
Tapas
Receptionsmenu
3-Retters Menu
Juleaften
Nytår - 3-retters
Nytår - 4-retters
Vejledninger
Anledninger
Restauranter
Post
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Filmtagets Spiseri
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Jul i Madhuset
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Privat
Erhverv
Forside
Catering
Julefrokost
Mortensaften
Buffet
Brunch
Tapas
Receptionsmenu
3-Retters Menu
Juleaften
Nytår - 3-retters
Nytår - 4-retters
Vejledninger
Anledninger
Restauranter
Post
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Filmtagets Spiseri
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Jul i Madhuset
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
Forside
Vi tilbyder
Kantiner
Frokostordning
Firmafest
Møder og konferencer
Teambuilding
Madrådgivning og projekter
Foodservice
Formål
Bæredygtighed
Cases
Kontakt
Nyheder
Catering
Julefrokost
Mortensaften
Buffet
Brunch
Tapas
Receptionsmenu
3-Retters Menu
Juleaften
Nytår - 3-retters
Nytår - 4-retters
Vejledninger
Anledninger
Restauranter
Post
BLOX EATS
Fasangården
Restaurant SULT
Gavekort til restaurant
Filmtagets Spiseri
Madkurser
Kursuskalender
Kursusoversigt
Madkurser for børn
Bagekurser
Verdenskøkkener
Madhåndværk
Jul i Madhuset
Gavekort
Opskrifter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkken
Anledning
Bælgfrugter
Meyers kogebøger
Bageri
Meyers Bagerier
Bageskolen
Produkter
Dagligvarer
Foodservice
Q8
Bæredygtighed
Nyheder
Jobs
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
{{autoCompleteModel.TrumpetText}}
{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
{{autoCompleteModel.NoResultHeadline}}
{{suggestion.EmphasizedTitle}}
{{suggestion.Title}}
| {{suggestion.Category}}
Tilbage
Opskrifter
Råvarer
Gode desserter og kager med efterårets frugter og bær
Lokalt og sæsonbaseret
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Råvarer
Bring foråret ind i køkkenet ved at servere ramsløg
Forår
Opskrifter
Nordisk
Lokale råvarer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i januar
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Råvarer
De danske kartofler
Forår
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Råvarer
Find grillen frem og nyd de lune aftener
Forår
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Råvarer
Årets første, danske asparges: Sådan får du det bedste ud af dem
Forår
Grønne retter
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Råvarer
Nemme livretter til en travl hverdag
Klassisk
Grønne retter
Produkter
Opskrifter
Opskrifter
8 livretter til påskebordet
Forår
Opskrifter
Jul og nytår
Hvad spiser man til julefrokost
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Bagning
Den internationale vaffeldag
Forår
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Konservering og holdbarhed
Opskrifter
Råvarer
Jul og nytår
Claus Meyer og Bo Frederiksen besøger Aftenshowets julestue
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Vinter
Nyheder
Her er jeres yndlingsopskrifter fra 2022
Forår
Opskrifter
Efterår
Sommer
Vinter
Jul og nytår
Grønne salater til julebordet
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Vinter
Råvarer
Et af vinterens lyspunkter - citrusfrugter
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Vinter
Råvarer
Historien om hasselnødden
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Vinter
Bagning
Meyers surdejsskole
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Bagning
Videoguide til surdejsskolen
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Bagning
Bagning af dit surdejsbrød
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Nyheder
Sådan sparer du penge i køkkenet
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Vinter
Råvarer
Majs
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Råvarer
Græskar
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Vinter
Nyheder
Nyt, gratis opskriftshæfte med grønne livretter
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Forunderlige, vidunderlige løg
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Sensommerens søde tomater
Opskrifter
Sommer
Råvarer
10 tips til at spise mere bæredygtigt i hverdagen
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Brug de vidunderlige danske blommer
Opskrifter
Efterår
Sommer
Opskrifter
Put sommeren på glas
Bæredygtighed
Efterår
Vinter
Nyheder
Meyers vil gøre sommermenuen grønnere med nye grillpølser
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Hotdogs i alle afskygninger
Produkter
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Gå amok i rabarber!
Bagning
Opskrifter
Sommer
Råvarer
5 nemme livretter, som hele familien vil holde af
Opskrifter
Råvarer
Dét kan du opleve og spise i april
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Alt godt fra havet - fisk og skaldyr
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Genbrugsbakker og flere bælgfrugter
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Bagning
Den internationale pandekagedag
Forår
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Udforsk indmad
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Det store morgenbord
Bagning
Produkter
Opskrifter
Nyheder
Vores nye marmelader
Bagning
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Tæt på fermentering
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Stenbideren og dens unikke rogn
Forår
Opskrifter
Sommer
Råvarer
5 klassiske livretter, vi har gjort grønne
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i februar
Bæredygtighed
Lokalt og sæsonbaseret
Opskrifter
Mad på arbejde
Lokale råvarer
Råvarer
Vinter
Råvarer
Tæt på det grønne køkken med Jonas Boelt
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Giv dig i kast med kål på nye måder: kongen af vinterkøkkenet
Opskrifter
Efterår
Vinter
Råvarer
Lær fra den bedste: tæt på det grønne køkken med Bo Frederiksen
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Drop idéen om 'kød med tilbehør'
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
5 grønne livretter, du kan lave på under 30 minutter
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
En grøn start
Nyheder
Bæredygtighed
Opskrifter
Jul og nytår
Alt du behøver til din julemiddag
Opskrifter
Højtider
Vinter
Jul og nytår
Grønne retter og tilbehør til julebordet
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Råvarer
Vi elsker chokolade!
Bagning
Opskrifter
Jul og nytår
Sådan fylder du kagedåserne med julens kageklassikere
Bagning
Opskrifter
Højtider
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i december
Bæredygtighed
Opskrifter
Jul og nytår
Vinter
Jul og nytår
Online lågekalender med juleopskrifter
Opskrifter
Højtider
Vinter
Nyheder
Klimavenlig opskriftdatabase til Københavns kommune
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
I dag udkommer kogebogen 'Meyers Jul'
Produkter
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i november
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Nyheder
1 suppe 3 toppings
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Nyheder
Danmarks Nationale Madspildsdag
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i oktober
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Nyheder
Grønne genveje
Produkter
Opskrifter
Efterår
Nyheder
Grøn genvej i hverdagen
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i september
Bæredygtighed
Opskrifter
Efterår
Bagning
Nemme kager
Bagning
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Det nordiske Køkkenmanifest
Bæredygtighed
Claus Meyer
Opskrifter
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i august
Bæredygtighed
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Mere end bare suppe: ”Det handler om at udforske vores rødder. Både som vietnamesere og danskere”
Nyheder
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i juli
Bæredygtighed
Opskrifter
Sommer
Mad på arbejde
Digital omstilling: Ny convenience-app skal inspirere og forkæle vores gæster
Nyheder
Opskrifter
Oplevelser
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i juni
Bæredygtighed
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i maj
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Højtider
Mors Dag: sådan forkæler du kvinden i dit liv
Forår
Bagning
Opskrifter
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i april
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Inspiration til frokosten på hjemmekontoret
Opskrifter
Mad på arbejde
Bagning
Sæt kryds i kalenderen: Flødekagefredag er tilbage hos Meyers Bageri
Meyers Bageri
Nyheder
Opskrifter
Råvarer
Spis sæsonens råvarer i marts
Forår
Bæredygtighed
Lokalt og sæsonnært
Opskrifter
Råvarer
Nyheder
Gode tips til en suppe, der giver varmen
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Nyheder
Din smutvej til store, grønne smagsoplevelser skabt med sous vide teknik
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Højtider
Inspiration til valentinesmiddagen derhjemme
Bagning
Opskrifter
Vinter
Nyheder
7 ting, der får det bedste ud af corona-restløsheden
Bagning
Opskrifter
Råvarer
Oplevelser
Opskrifthæfte for børn
Meyers Madhus
Opskrifter
Nyheder
Familien Langagergaard spiste efter Almanak i et år
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Sådan undgår vi Corona-madspild: Tusindvis af strandede østers forvandles til ren velsmag
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Jul og nytår
Julens traditioner
Bagning
Opskrifter
Højtider
Tips til børnenes nytårsfest
Opskrifter
Højtider
Vinter
Nyheder
Meyers Madhus skal rådgive køkkenmedarbejderne i København Kommune i klimavenlig mad
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Kend dine bælgfrugter
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Ny kogebog: Grønne proteiner
Bæredygtighed
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Smag på efteråret: æbler
Lokalt og sæsonbaseret
Opskrifter
Efterår
Sommer
Mad på arbejde
NYHED: ‘MEYERS FROKOSTPORTAL’ - ET NYT DIGITALT FROKOSTUNIVERS
Nyheder
Opskrifter
Oplevelser
Oplevelser
MØD ISIDORA DIAZ – underviser i Meyers Madhus
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Nyheder
Frederikke Legaard x Meyers Bageri
Meyers Bageri
Bagning
Opskrifter
Bagning
Oftest stillede spørgsmål om surdej
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Råvarer
Månedens råvare Jordbær
Bagning
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Guide: Krydderurter
Forår
Opskrifter
Sommer
Råvarer
Inspiration til nem hverdagsmad med få gode råvarer
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Hvorfor fejrer vi påsken? Få opskrifter, tips og alt du behøver til dit påskebord
Forår
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Månedens råvarer: Asparges
Forår
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Mød Nico Danielsen - vores køkkenchef i Meyers Madhus
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
FORÅR: Råvarer du kan finde i naturen
Forår
Opskrifter
Sommer
Oplevelser
Mød Emil Nakahara - manden bag vores nye japanske madkursus
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Bliv klog på bælgfrugter
Meyers Madhus
Bæredygtighed
Opskrifter
Nyheder
Rygeost 20%
Produkter
Opskrifter
Råvarer
Oplevelser
Mød Kala Sung - kvinden bag vores koreanske madkursus
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Tips til at minimere madspild
Bæredygtighed
Opskrifter
Bagning
Guide til fuldkornsbrød
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Bagning
Guide: Surdej for begyndere
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Råvarer
To sider af samme smag - 5 livretter i en grøn og en klassisk version
Opskrifter
Jul og nytår
5 tips til en velsmagende nytårsmiddag
Opskrifter
Højtider
Vinter
Bæredygtighed
Grøn julefrokost
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Nyheder
Ny kogebog: Meyers når du flytter hjemmefra
Meyers Madhus
Produkter
Opskrifter
Jul og nytår
Kokketips til julens klassikere: Sovsen og tilbehøret
Opskrifter
Højtider
Vinter
Jul og nytår
Juledagene
Bagning
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Dagene op til jul
Bagning
Opskrifter
Højtider
Jul og nytår
Kokketips til julens klassikere: Kødet
Bagning
Opskrifter
Højtider
Højtider
Mortensaften nærmer sig..
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Oplevelser
Efterårsferie: Svampejagt, opskrifter og projekter
Opskrifter
Efterår
Råvarer
Jul og nytår
Alt hvad du har brug for til juleaften
Opskrifter
Højtider
Vinter
Bagning
Kanelbollens dag
Meyers Bageri
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Gode tips til din simreret
Opskrifter
Efterår
Vinter
Bagning
Surdejsplan for Gisslebergabrødet
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Bagning
Glutenfri bagning
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Bagning
Sådan får du saftigt glutenfrit brød
Meyers Madhus
Opskrifter
Råvarer
Bagning
De 10 glutenfri bagebud
Opskrifter
Råvarer
Bagning
Glutenfri bagning: Bland dig i smagen
Opskrifter
Råvarer
Bagning
Guide til at bage Meyers Ølandshvedebrød
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Råvarer
Pluk smagen af sommer
Bagning
Opskrifter
Sommer
Mad på arbejde
Lær at bruge de smagfulde rester
Bæredygtighed
Opskrifter
Råvarer
Råvarer
Planetary Health Diet – et bud på fremtidens måltider
Nyheder
Bæredygtighed
Opskrifter
Jul og nytår
Sådan bruger du dine julerester
Bæredygtighed
Opskrifter
Højtider
Bagning
Lune hveder til store bededag
Opskrifter
Højtider
Råvarer
Bagning
Gisslebergabroed
Opskrifter
Surdej
Råvarer
Bagning
Fuldkornets dag - hvad er fuldkorn?
Bæredygtighed
Opskrifter
Mad på arbejde
Råvarer
Råvarer
Hyldeblomst i sæson
Bagning
Opskrifter
Sommer