Uddannelse

I Løgismose & Meyers beskæftiger vi det højeste antal faglærte gastronomer i Norden, med over 400 kokke, bagere, sommelierer, slagtere og konditorer. De er ikke bare er nogle af branchens bedste, men brænder også for gastronomi og værtskab, og vi sætter en ære i at fastholde og udvikler vores medarbejdere gennem uddannelse, rotationsmuligheder og vores eget unikke økosystem.

God mad kræver mennesker, der er engagerede og omhyggelige. Overordentlig god mad kræver dygtige gastronomiske stjerneskud, som gennem kreativitet, innovation, nysgerrighed, mod og præcision, leverer noget udover det sædvanlige.

Vi er meget stolte af vores medarbejdere, som ved opstart får en grundlæggende uddannelse i vores DNA, gastronomiske værdier, kvalitetskrav og vores holdning til værtskab. Nøglemedarbejdere undervises f.eks. i tilsmagning og vores særlige bage-metoder, og vi både forventer og tilbyder løbende efteruddannelse, mobilitet og udviklingslyst. Når vores kokke og køkkenchefer på eget initiativ laver urtehaver, tager i skoven efter bær og blomster, eller eksperimenterer med fermentering og ølproduktion, så bekræfter det os i, at vi har skabt et stærkt og innovativt fællesskab, hvor alle kender og arbejder med vores vision og værdier.

Vores medarbejdere bliver ofte hos os i mange år, bl.a. fordi vi leverer en gastronomisk legeplads med vores egne signaturprodukter og førende profiler inden for bagerier, konditorier, restauranter osv., som skaber et unikt økosystem, hvor vi belønner vores medarbejderes passion og engagement ved at tilbyde rotationer og udvikling inden for både kantiner, Food & Beverage og på tværs af forskellige regioner i Danmark.

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv og afgørende for vores fremtidige succes. Hos Meyers, prioriterer vi trivsel, uddannelse og træning meget højt. Vi har ansat vores egen egenkontrol- og APV-konsulent, som internt sikrer, at vores medarbejdere trives på både de psykiske og fysiske parametre.

Meyers Madhus

Endnu en unik brik i vores mosaik er det forhold, at vi har vores egen unikke inkubator for kvalitet, innovation og formidling i Meyers Madhus. Madhuset er landets førende gastronomiske dynamo, hvor vores medarbejdere bliver uddannet, videreuddannet og trænet i gastronomi og værtskab, og som samtidigt også nærer en social agenda om at benytte kulinariske greb som løftestang.

Uddannelse og kurser er en grundlæggende nødvendighed for at sikre den høje faglighed og kvalitet hos vores ansatte, som vi lover og leverer til vores kunder. Uddannelse er derudover vigtigt for at sikre, at den Meyers-DNA, vi er kendt for, at den går som en rød tråd hos alle vores køkkenchefer og igennem alle vores kantiner.

Denne mangfoldige madpalet bevirker, at vi kan skabe enestående løsninger, som ligger langt ud over det man ellers får fra en kantineleverandør.

Læs mere om Meyers Madhus.