Vi bygger grundlæggende på en forandringsdagsorden og en drøm om at være til glæde og gavn for vores samfund, dets mennesker og fællesskaber, og den natur, vi er uløseligt forbundet til. Det betyder, at bæredygtighed, ansvarlighed og gennemsigtighed ikke er noget, vi har bygget oven på vores forretning – det er derimod fundamentet for vores virke.
Maden skal være en fantastisk oplevelse udi velsmag, sanselighed og velvære. Det er altid vores ledestjerne. Og her er det ikke mindst de økologiske, klimavenlige og hyperlokale råvarer, der efterlader den virkelig gode smag i munden.
I Vores Faglige Kodeks definerer vi, hvordan vi og vores kunder kan benytte mad og måltider som løftestang for en fælles ambition om at skabe positive og vedvarende forandringer gennem vores kerneforretning. Vores Faglige Kodeks er vores værdi-kompas – en rettesnor for alle de valg og fravalg, vi træffer hver dag. Valg, som omhandler alt fra råvarer til tilberedning, sundhed, klima og alt det, der følger med ift. kemi og miljø.
Vi er drevet af at stille branchens skrappeste krav til at kunne måle og reducere vores CO2-aftryk, mens vi drømmer om at sætte barren højest for velsmag, værtskab og verdensmål. Læs mere om vores holdning til økologi, smag, bæredygtighed, dyrevelfærd, råvarer, miljømærkning og uddannelse, hvor vi udfolder vores DNA og værdier samt hvordan vores kunder, kolleger og partnere er en del af en bevidsthed og drøm - ikke blot om at nyde det bedste måltid mad på jobbet, men også den bedste mad for verden.