DNA

I Meyers lever vi af mad, måltider og værtskab på jobbet. Vi plejer at sige, at maden på arbejdet også skal arbejde – ved at understøtte vores kunders tredobbelte bundlinje, der tilgodeser indtjening, mennesker og vores fælles planet.​

Vi bygger grundlæggende på en forandringsdagsorden og en drøm om at være til glæde og gavn for vores samfund, dets mennesker og fællesskaber, og den natur, vi er uløseligt forbundet til. Det betyder, at bæredygtighed, ansvarlighed og gennemsigtighed ikke er noget, vi har bygget oven på vores forretning – det er derimod fundamentet for vores virke.

Maden skal være en fantastisk oplevelse udi velsmag, sanselighed og velvære. Det er altid vores ledestjerne. Og her er det ikke mindst de økologiske, klimavenlige og hyperlokale råvarer, der efterlader den virkelig gode smag i munden.

I Vores Faglige Kodeks definerer vi, hvordan vi og vores kunder kan benytte mad og måltider som løftestang for en fælles ambition om at skabe positive og vedvarende forandringer gennem vores kerneforretning. Vores Faglige Kodeks er vores værdi-kompas – en rettesnor for alle de valg og fravalg, vi træffer hver dag. Valg, som omhandler alt fra råvarer til tilberedning, sundhed, klima og alt det, der følger med ift. kemi og miljø.

Vi er drevet af at stille branchens skrappeste krav til at kunne måle og reducere vores CO2-aftryk, mens vi drømmer om at sætte barren højest for velsmag, værtskab og verdensmål. Læs mere om vores holdning til økologi, smag, bæredygtighed, dyrevelfærd, råvarer, miljømærkning og uddannelse, hvor vi udfolder vores DNA og værdier samt hvordan vores kunder, kolleger og partnere er en del af en bevidsthed og drøm - ikke blot om at nyde det bedste måltid mad på jobbet, men også den bedste mad for verden.

  • Økologi

    Vi prioriterer økologiske råvarer, fordi de er uden tilsætningsstoffer og belaster vores natur og miljø mindre end konventionelt producerede råvarer. Vi oplever også ofte, at økologiske avlere har et stort engagement, der fører til bedre smag i den sidste ende.

    Læs mere
  • Smag

    Vi ser velsmag og sundhed som to sider af samme sag, og vi insisterer på, at det gennemsnitlige måltid skal være opbyggende for sundheden uden at vi går på kompromis med velsmagen.

    Læs mere
  • Råvarer

    Vores naturlige udgangspunkt er det lokale råvaregrundlagi Danmark og landene lige omkring os. Vi finder den største inspiration i sæsonernes skiften i vores egen region – i havene omkring os, i de vilde landskaber, på markerne og engene.

    Læs mere
  • Dyrevelfærd

    Vi ønsker at lave mad, der smager fantastisk og som udviser​ respekt for mennesker, dyr og natur. Vi er medlem af Dyrenes Beskyttelse og prioriterer produkter fra leverandører, der sætter dyrevelfærd i højsædet.

    Læs mere
  • Miljømærkning

    Bæredygtighed på tallerkenen er vigtig for os. Og det er det også i alt det, der ligger udenom. Vi er inde i en proces med at få Svanemærket en lang række af vores kantiner, men også der hvor mærkningen ikke er i hus, arbejder vi ud fra de samme principper.

    Læs mere
  • Uddannelse

    Håndværket, omhuen og velsmagen er altid det styrende princip i vores køkkener. Vores kokke værner om den gode smag, og har den Meyerske tankegang omkring omhyggeligt og bevidst at opbygge smag, helt inden under huden.

    Læs mere