Vores dogmer
Firmafrokost hos Meyers: Når sundhed møder velsmag
For at udleve vores ambition om at sikre den højest mulige kvalitet og den størst tænkelige måltidsglæde, har vi udviklet en række dogmer, som vi dagligt arbejder efter.
Sæsonnære råvarer
Mere end noget andet er det råvarernes kvalitet, der danner fundamentet for et godt måltid. Derfor går vi langt for at få de allerbedste af slagsen fra sæsonen med størst mulig smag og næringsværdi. Vi samarbejder med små avlere og økologiske landbrug, der gør en dyd ud af at eksperimentere med oprindelige grøntsagssorter.
Faglighed
Det kræver dygtige kokke at have høje ambitioner på madens vegne. Derfor består vores team af fagfolk, som sørger for, at den mad, vi serverer, altid er tilberedt med kærlighed til den gode smag og tilsmagt med forædlede specialiteter og delikatesser fra rygeovnen, eddiketønderne eller modningsskabene.
I bageriet bager vores dygtige bagere hver morgen, langtidshævede økologiske signaturbrød, og andre spændende varianter – såsom naanbrød når der står indisk på menuen, eller filonebrød når vi har italiensk tema.
Nysgerrighed
Et levende køkken er et køkken, der hele tiden kigger ud over sig selv og udforsker det
eksisterende. Derfor leder vi konstant efter nye leverandørsamarbejder og tilberedningsmetoder, der kan skabe større diversitet på tallerkenen.
Økologi
Vi laver mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor prioriterer vi økologiske råvarer, dyrevelfærd og det kystnære fiskeri højt – det giver en ekstra god smag i munden.
Madproduktion er belastende for miljø og klima. Og det er et ansvar vi tager meget alvorligt – i hele processen fra jord til bord. Derfor stiller vi krav til vores leverandører, medarbejdere, processer, kunder og omverden.
Vores køkken er udstyret med det nyeste, mest miljøvenlige og ressourcebesparende udstyr. Vi har også anlagt en biotank, som opsamler den mængde uundgåeligt bioaffald, som køkkenet producerer og genanvender det til varme- og energiproduktion.
Madspild
Jo bedre vi udnytter hver enkelt råvare, jo mere bæredygtige bliver vores køkkener.
Derfor serverer vi gerne sunde grøntsagsshots, spreads og brød af vores grøntsagsrester, og resten kommes gennem en kompostkværn og omdannes til varme.