Julefrokost Silkeborg


Meyers tilbyder julefrokost ud af huset i Silkeborg. Meyers julefrokost er lavet af årstidens bedste råvarer og bliver leveret lige til døren, så du kan bruge hele dagen med dine gæster. Vi leverer julefrokosten til Silkeborg, Engesvang, Them, Kjellerup, Ry og mange flere byer i omegnen. Overlad maden til os og brug i stedet tiden på dem du holder af.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden lige til døren i Silkeborg og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost ud af huset 

Lad vores dygtige kokke tilberede maden til din julefrokost i Silkeborg og omegn, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig. Med julefrokost ud af huset får du tid til at nyde december måned med dem du holder af.

Det er hurtigt og nemt at bestille julefrokosten. Du slipper for besværet og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om både vores traditionelle julefrokost samt vegetariske julefrokost

Vores julefrokost i Silkeborg leveres i Silkeborg og byerne i omegnen. Julefrokosten er anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage og maden leveres lige til døren.

Julefrokostmenuen 2021

Meyers kokke har sammensat en fantastisk julefrokost. Der er både en veltilberedt klassisk julefrokost menu med nyfortolkede julefrokost retter samt en velsmagende vegetarisk julefrokostmenu. Meyers julefrokost menu består af 12 traditionelle retter, som vi kender.

Først er der to retter med fisk. Den klassiske gravad laks samt gammeldags modnede sild kombineret med en nyfortolket skøn karrycreme vendt med sprøde Lilleø-æbler og bladselleri.  

Den klassiske julefrokost har selvfølgelig også lune frikadeller med syltede agurker fra Samsø på menuen. Både fisk og frikadeller serveres med vores økologiske rugbrød og ølandsbrød fra Meyers Bageri - selvfølgelig med økologisk smør dertil.

Til din julefrokost kan du også servere møre og saftige confiterede andelår med en krydret andeskysovs og julekrydret rødkål kogt med kirsebæreddike. Vi har fortolket de klassiske kogte kartofler og erstattet dem med små danske kartofler, som vi har vendt med brunet smør, persille og havsalt. Også de kan bruges til at skovle den gode sovs. Julefrokostens friske pust er langtidsstegte gulerødder samt en fyldig og frisk salat med citrusfrugter og grønkål.

Festmåltidet afrundes med en luftig risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce, hvor prikken over i'et er et drys sukkerristede mandler. Der følger en hel mandel med til risalamanden, så kampen om mandelgaven kan begynde.