Julefrokost Randers


Du kan nemt bestille julefrokost ud af huset i Randers. Vores kokke har sammensat en fantastisk julefrokost, som du kan få leveret lige til døren. Det gælder også de omkringliggende byer såsom Langå, Spentrup, Alligåbro, Gjerlev og Auning.

Lad os stå for maden, så du får mere tid til at nyde december måned.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Randers og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost Randers

Holder du jul i Randers i år? Måske du har planer om at invitere familie eller venner til julefrokost? I så fald skal du bare læse videre her.

December har til vane at være en travl måned, hvor vi bliver mødt af menneskemylder i byen og lange indkøbslister. Der er mange ting, der lige skal gå op i en højere enhed, men vigtigst af alt er de øjeblikke vi får med vores nærmeste. 

Du kan befri dig selv for mange timer i supermarkederne, uoverskuelige to do-lister og kaos i køkkenet ved at lade vores kompetente kokke tilberede maden til din julefrokost. Med julefrokosten fra Meyers kan du servere en fantastisk menu, hvor du trygt kan lade julefreden indfinde sig og skrue op for julehyggen.

Det er nemt og hurtigt at bestille din julefrokost. Du frigiver en masse tid og får en kvalitets julefrokost leveret lige til døren. Hvis det lyder interessant, kan du læse mere om vores julefrokost menu. 

Meyers julefrokost menu 2021 - mad ud af huset i Randers

Her hos Meyers er vi begejstret for julen og specielt de lækre julefrokost retter, som hører til julemenuen. Derfor er vi meget glade for at præsentere vores traditionelle julefrokost. Vores kokke har sammensat en julefrokost menu bestående af 12 klassiske retter. 

Fisk er en klassiker der hører til julefrokosten, så du får to retter fra havet. Vi serverer en lækker gravad laks og en gammeldagsmodnede sild, som vi serverer med en lækker karrycreme, som er vendt med friske Lilleø-æbler og bladselleri. Vi hylder klassikerne fra julebordet, men fletter nogle spændende nyfortolkninger ind i.  

Vi serverer vores hjemmelavede frikadeller med syltede agurker, som vi har brugt mange timer i køkkenet på perfektionere. Vores økologiske rugbrød og koldhævet ølandshvedebrød fra Meyers Bageri er selvfølgelig også en del af menuen. 

Julefrokosten byder også på lækre og saftige confiterede andelår, med en god andesovs og julekrydret rødkål. Vi anbefaler at bruge de små danske kartofler til at tømme tallerkenen for den fantastiske sovs. Et lidt lettere indslag er vores friske og fyldige salat af grønkål med valnødder og citrusfrugter samt de langtidsstegte gulerødder med solsikkekerner og brøndkarse. 

Afslutningsvis serveres vores luftige risalamande, med hjemmelavet kirsebærsauce og toppes med et drys af sukkerristede mandler. Der er naturligvis også en hel mandel med til risalamanden, så den heldige vinder kan kåres. 

Meyers julefrokost findes også i en smagfuld vegetarisk version, som du kan se her: Vegetarisk julefrokost 

Levering af julefrokost Randers 

Julefrokosten leveres i Randers anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Du vælger selv om maden skal leveres kold eller varm (30,- ekstra pr. kuvert) og uanset hvad, sørger vi for at afhente brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.