Vores kageblanding er skabt ud fra traditionerne i Meyers Bageri og består kun af rene, økologiske ingredienser – mel og sukker – samt hævemiddel og det syrlige kick fra citronsyre. Udover sukker og hvedemel har vi tilsat økologisk mandelmel, som giver kagen en saftig, aromatisk og luftig krumme. Nyd dine muffins nybagt med et drys flormelis på toppen og en varm kop te - eller pynt citronmånen med glasur og revet citronskal eller smørcreme rørt op med hindbær og friske bær på toppen.

Sådan gør du

Pisk kageblandingen sammen med æg og smør, fyld dejen i muffinsforme og bag kagerne i 15-20 minutter ved 180 grader. Lad kagerne køle af.

Smør, flormelis og kakao piskes til en luftig creme. Pynt kagerne med smørcreme, bær og hindbærpulver.

Ingredienser

1 stk Meyers citronmåne-kageblanding
100 g blødt smør
100 g flormelis
1 ½ spsk hindbærsyltetøj
200 g friske blandede bær
evt. hindbærpulver/frysetørrede hindbær


Nyheder

AL VORES VIDEN SAMLET TIL DIG