Børnevenlig mad

Få inspiration og opskrifter på nem, sund og børnevenlig mad. Vi har her samlet børnevenlige retter, så du kan servere en børnevenlig aftensmad

Filtrér

Viser 12 ud af 93

Få inspiration til lækre og nemme børnevenlige opskrifter 

Det kan ofte være svært at finde på nye og spændende opskrifter til børn - men her på siden får du inspiration og opskrifter, som du kan bruge i hjemmet. Blandt opskrifterne er der bl.a. boller i karry, hjemmelavet burger og en klassisk lasagne. Har du og dine børn har mod på nogle lidt mere eksperimenterende opskrifter, kan i kaste jer ud i alt fra fiskeburger til ravioli. 

 • Madkursus for børn i Meyers Madhus

  To generationer: I bageriet

  Bedsteforældre/forældre/mostre eller onkler kan invitere deres børnebørn/børn/nevøer og niecer med i køkkenet, hvor vi skal bage en masse lækre sager sammen. Det plejer at være en hyggelig oplevelse med sjovt samvær i køkkenet og omkring det veldækkede bord, hvor vi selvfølgelig skal smage på resultaterne.

  Læs mere og bestil her
 • Madkursus for børn i Meyers Madhus

  To generationer: Street food

  Vi giver forældre, bedsteforældre eller andre voksne muligheden for at invitere junior med i street food-køkkenet, hvor vi tager jer med rundt i forskellige verdenskøkkener.

  Læs mere og bestil her
 • Madkursus for børn i Meyers Madhus

  To generationer: Pizza i brændefyret stenovn

  Vi tænder op i vores store brændefyrede stenovn og bager forrygende pizzaer sammen. I lærer at håndtere dej, får inspiration til gode pizzakreationer og oplever, hvordan det er at bage i en ægte pizzaovn ved høj varme.

  Læs mere og bestil her
 • Madkursus for børn i Meyers Madhus

  To generationer: Søde sager

  Tag junior med ind i et slaraffenland af hjemmelavede søde sager. Her får børnene muligheden for at invitere en af deres voksne med i køkkenet, hvor vi skal lave en masse lækre søder sager. Det er lækkerier, som de fleste normalt kun køber sig til, men som er sjove at fremstille selv – og ekstra delikate, når de er hjemmelavede med gode råvarer og uden nogen form for tilsætningsstoffer.

  Læs mere og bestil her