{{autoCompleteModel.NoResultMessage}}
Vi viser dig en række opskrifter på vafler af både dessertversionen og de salte slags, der udgør en lækker forret
Skal kollegaerne eller klassekammeraterne forkæles med noget sødt i en travl hverdag? Vi har samlet 10 nemme kager, som kan bages aftenen inden, som rækker til mange personer og går perfekt som kollegakage eller kage til klassens time.
Ramadanrouladen er tilbage på hylden fra tirsdag 14. marts 2023
Den første fredag hver måned sætter vi en ny flødekage på programmet, som kun kan fås hver fredag måneden ud. Kagerne henter næring i Danmarks stolte flødekagetraditioner, men vil også stikke en smule af i forskellige retninger.
Vi viser dig en række opskrifter på pandekager af både dessertversionen og de salte slags, der udgør en nem aftensmad
Skal du bage dine drømmes surdejsbrød, anbefaler vi at bage det i en støbejernsgryde.
Godt mel er udgangspunktet for godt bagværk – hvad enten det er det grovere hverdagsbrød eller søndagens croissanter.
Vi har lavet en serie af korte videoer, der guider dig til nogle af de processer i surdejsbagningen, som det kan være en fordel at se i levende live.
Her på siden har vi samlet nogle af vores bedste tips og tricks, der øger chancerne for succes i det boblende surdejsbageri derhjemme.
I Sverige fejres "Kanelbollens dag" hvert år 4. oktober. I Meyers bagerier og Meyers Deli tager vi også del i løjerne
Hvis du selv drømmer om at kaste dig over dit eget surdejseventyr, har vi lavet denne lille guide, der klæder dig på til at bage de mest fantastiske brød med surdej.
Få succes med dit bagværk ved at følge vores 10 bagebud.
Læs om fuldkornet, dets gode egenskaber og se nogle af vores bedste opskrifter med fuldkornsmel
Det er en smuk, dansk tradition at spise varme hveder til store bededag. At lukke øjnene, nyde duften af korn og kardemomme og sætte tænderne i den nyristede bolle, mens smørret langsomt smelter.