Dagene op til jul

Her kommer vi med forslag til, hvordan du kan gøre dagene sjovere og ventetiden kortere op til jul. Vi har samlet nogle af vores bedste juleopskrifter, men du kan også lægge vejen forbi et af vores bagerier for at smage på vores krydrede honningsnitter. Tag på julefrokost i køkkenet med firmaet eller på madkurs med den yngste i Meyers Madhus. Lad vores kokke stå for maden til julefrokosten hvad enten du skal mødes til en hyggelig sammenkomst med familien eller til årets julefrokost med arbejdet.

 • Bestil maden til julefrokosten ude

  Julefrokost

  Hvad end I skal holde den store julefest eller blot vil samle de nærmeste til et veldækket julebord, har vi sørget for alle de gode julesager, som du kan nyde i fællesskab med dine kære.

  Denne menu kan bestilles til levering i perioden 15. november - 20. december 2019.

  Bestil mad
 • Vegetarisk julefrokost ud af huset

  Grøn julefrokost

  Glæd jer til årstidens grove grøntsager, varme krydderier, fyldige elementer fra planteriget, saftig dyppelse og friskbagt surdejsbrød, når grøntsagerne spiller hovedrollen i denne helt vegetariske julefrokost. Medister og frikadeller får kamp til stregen, når vores kokke præsenterer dette smagsfyldte, grønne måltid.

  Denne menu kan bestilles til levering i perioden 15. november - 20. december 2019

  Bestil mad
 • Maden til julebordet fra Meyers

  Julebord

  Med vores egne forædlede delikatesser og årstidens allerbedste råvarer, har vi givet den traditionelle julefrokost en kærlig opdatering. Så kan I sætte jer til bords om lige dele genkendelige livretter og nye smagsoplevelser.

  Vi leverer menuen i hele landet (fastland og brofaste øer) fra 15. november - 20. december.

  Bestil mad
 • Fingermad til reception luftig kartoffelcreme med trøffel og sprød tærte med rødbede

  Julereception

  Prøv vores syv sprøde kanapéer bestående af diverse delikatesser, søde fristelser og forædlede specialiteter serveret i mundrette hapsere, der kan spises stående.
  Måltidet egner sig specielt godt til juletidens festlige lejligheder eller eftermiddage, hvor I vil samles om et let måltid og et lille glas.

  Bestil mad

Julefrokost i køkkenet

Lad samvær, smil og vidunderlig mad gå op i en højere enhed, når I sammen skal kreere et skønt julemåltid. Hos os begynder en julefrokost i køkkenet, hvor I sammen med vores dygtige kokke vil lære de bedste tricks til et vellykket julebord. Hele herligheden slutter naturligvis med en dejlig middag med jeres kollegaer.  

Læs mere om kurset og book her.

 

Jule madkurser for børn og voksne

Inviter junior med i konfektværkstedet, hvor vi laver lækkerier med marcipan, chokolade, nødder og andre gode sager, eller lær hvordan du kan forberede julemaden op til jul med sous viden teknikken, så du slipper for al julestressen. Læs mere og kurserne og book nedenfor.

 • Julekager i Meyers bagerier

  Smag på julebag fra bageriet

  JULEGODTER FRA MEYERS BAGERI

  Vi har tryk på ovnene i Meyers Bagerier i tiden op til jul. Ingen jul uden et godt udvalg af kanelduftende bagværk og søde godter. Juletid er også bagetid og vi har et væld af julegodter i vinduet i november og december.

  I Meyers Bageri bager vi rigeligt af krydrede honninghjerter, klassiske juleboller, sprøde vaniljekranse, brunkager og pebernødder og giver plads til de særlige julesnurrer med marcipan.

  Vil du hellere selv stå for julens bagværk, sørger vores bagere for færdiglavet dej til de klassiske småkager, så du selv kan bage derhjemme.
  Hent det i Meyers Bagerier.

  Find vores bagerier