Frederiksberg Høstfest: Meyers Deli x Saxenhøj
295,-
pr. person
Kom med til fællesspisning på Frederiksberg Allé, når Meyers Deli i forbindelse med Copenhagen Cooking holder høstfest.
OBS: BILLETTER KØBES VIA COPENHAGEN COOKINGS HJEMMESIDE. SE LINK NEDERST.
Igen i år deltager Meyers Deli i den store Høstfest på Frederiksberg Allé, arrangeret af Copenhagen Cooking. Besøgsgården Saxenhøj leverer de bedste af sæsonens grøntsager og menuen lyder derfor:
Forret:
Grillede porrer med brunet smør, kapers, skalotteløg, citronskal og hasselnødder - toppet med ølandscroutons og brøndkarse
Hovedret:
Okse tykkam. Variation af kål med løgkarse, syltede svampe & syrlige æbler. Nye danske kartofler med smør og krydderurter
Dessert:
Hindbærsnitte. Hvid chokoladeganache, syltede sensommerbær, estragonknas og lakridssirup
Billetpris: 249 kr.
Besøgsgården Saxenhøj har siden 1999 været drevet som økologisk landbrug. Gården drives af Guldborgsund Handicap, hvilket betyder at borgere med fysiske eller psykiske funktionsnedsættelser hjælper til med at fodre dyrene, dyrke grøntsager og sælge kød og afgrøder i gårdens butik. Claus Meyer og Hotel Sakskøbing har lejet 2 hektar af gårdens jord. Her dyrker gartner Maria Birna Arnardóttir mere end 100 forskellige afgrøder.
Det praktiske: • Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen.
Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
I tilfælde af regn har vi sørget for tag over hovedet.
Partnere: Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
BILLETLINK:
https://www.copenhagencooking.dk/events/copenhagen-cooking-2021/frederiksberg-hoestfest-meyers-deli-x-besoegsgaarden-saxenhoej/