Portionspakket frokost

Vi tilbyder en skræddersyet frokostløsning, hvor vi på bedste vis kan imødekomme de forskellige ønsker og madvaner, I hver især har på kontoret. Ugens frokost vælger I a la carte, så I kan glæde jer til præcis den frokost, I har mest lyst til, ligesom kollegaen, chefen og alle de andre på kontoret kan udse sig netop deres favoritter.

"Den portionspakket frokost har gjort det muligt for folk at dele sig ud i huset. Nogle har spist frokost ved deres plads, nogle har sat sig sammen med behørig afstand i vores kantine eller på etagerne, og har vejret været godt, så har nogle sat sig udenfor på terrassen"

Joan, Arkitema Architechts

Skræddersy jeres frokost

Hver uge vil I på menuen møde et varieret udvalg af sprøde, mættende salater med grønne proteiner og årstidens grøntsager, saftige sandwich med forskelligt fyld, opdaterede versioner fra den danske smørrebrødsseddel og varme livretter, som vi kender og elsker dem.

Med den portionspakkede frokost kan vi ikke kun forbedre spiseoplevelsen og variationen hos jer, vi går også et skridt i retning mod en mere bæredygtig frokost, hvor vi kan minimere det madspild, der er uundgåeligt på den klassiske buffet, ligesom vi kan skabe tryghed i forhold til mulig smittefare.

Som altid har vores kokke grydeskeen dybt nede i de grønne gryder og kigger gerne udover vores landegrænser for at søge inspiration fra verdens store køkkener. Uanset, om I vælger spidskålsalat, stroganoff eller sildemad kan I være sikre på, at retterne er lavet helt fra bunden af de råvarer, som sæsonen kaster af sig netop nu.

 

 

Minimum 12 kuverter pr. dag. Minimum 4 dage om ugen. 

Vi leverer i hele Storkøbenhavn. 

Snart åbner vi også et køkken i Tranbjerg, som leverer frokost til Aarhus og omegn. Læs mere her

Prisen er:

- fra 55 kr. per kuvert per dag (ekskl. moms). Fragt tilkommer. 

12-20 kuverter: 59 kroner

21-40 kuverter: 57 kroner

+ 41 kuverter: 55 kroner

 

 

Bestil til én uge af gangen– bestillingsfrist til kommende uge er torsdagen inden kl. 12. ugen før. Herefter er det stadigvæk muligt at op- og nedjustere i antallet af kuverter, senest kl. 12 til den efterfølgende dag. 

Se ugens menu her

"Den portionsanrettede løsning passer perfekt ind i en dynamisk arbejdsdag, og det er skønt at kunne samles om måltidet i flere forskellige omgivelser"

Marie-Louise, Iniviso
 • Sammensæt ugens frokost

  I vælger dét, I har mest lyst til fra uge til uge og kan nemt og enkelt sammensætte jeres frokost efter ønske via vores online kundeportal.

  Hver dag kan I hver især vælge mellem Dagens varme ret, Dagens salat eller Dagens sandwich.

  Der vil altid være et vegetarisk og vegansk alternativ og en ret uden gluten og laktose.

 • Håndmadder på menuen

  Én dag om ugen kan I vælge at fylde frokostbordene med håndmadder. Her får friskbagt rugbrød selskab af udvalgte delikatesser, årstidernes grøntsager, syrlige sager og sprøde toppings.

  Hver uge serverer vi fire forskellige håndmadder - to med fisk, fjerkræ eller kød og to, der er veganske. Hertil serveres en salat.

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Hør mere om, hvordan vi kan sammensætte en frokost til jer