Portionspakket frokost

Vi tilbyder en skræddersyet frokostløsning, hvor vi på bedste vis kan imødekomme de forskellige ønsker og madvaner, I hver især har på kontoret. Ugens frokost vælger I a la carte, så I kan glæde jer til præcis den frokost, I har mest lyst til, ligesom kollegaen, chefen og alle de andre på kontoret kan udse sig netop deres favoritter.

"Den portionspakkede frokost har gjort det muligt for folk at dele sig ud i huset. Nogle har spist frokost ved deres plads, nogle har sat sig sammen med behørig afstand i vores kantine eller på etagerne, og har vejret været godt, så har nogle sat sig udenfor på terrassen"

Joan, Arkitema Architechts

Skræddersy jeres frokost

Hver uge vil I på menuen møde et varieret udvalg af sprøde, mættende salater med grønne proteiner og årstidens grøntsager, saftige sandwich med forskelligt fyld, opdaterede versioner fra den danske smørrebrødsseddel og varme livretter, som vi kender og elsker dem.

Med den portionspakkede frokost kan vi ikke kun forbedre spiseoplevelsen og variationen hos jer, vi går også et skridt i retning mod en mere bæredygtig frokost, hvor vi kan minimere det madspild, der er uundgåeligt på den klassiske buffet, ligesom vi kan skabe tryghed i forhold til mulig smittefare.

Som altid har vores kokke grydeskeen dybt nede i de grønne gryder og kigger gerne udover vores landegrænser for at søge inspiration fra verdens store køkkener. Uanset, om I vælger spidskålsalat, stroganoff eller sildemad kan I være sikre på, at retterne er lavet helt fra bunden af de råvarer, som sæsonen kaster af sig netop nu.

 

 

Minimum 10 kuverter pr. dag. Minimum 4 dage om ugen. 

Vi leverer i hele Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Prisen er:

- fra 55 kr. per kuvert per dag (ekskl. moms). Fragt tilkommer. 

10-20 kuverter: 59 kroner

21-40 kuverter: 57 kroner

+ 41 kuverter: 55 kroner

 

 

Bestil til én uge af gangen– bestillingsfrist til kommende uge er torsdagen inden kl. 12. ugen før. Herefter er det stadigvæk muligt at op- og nedjustere i antallet af kuverter, senest kl. 12 til den efterfølgende dag. 

Se ugens menu her

"Den portionsanrettede løsning passer perfekt ind i en dynamisk arbejdsdag, og det er skønt at kunne samles om måltidet i flere forskellige omgivelser"

Marie-Louise, Iniviso
 • Sammensæt ugens frokost

  I vælger dét, I har mest lyst til fra uge til uge og kan nemt og enkelt sammensætte jeres frokost efter ønske via vores online kundeportal.

  Hver dag kan I hver især vælge mellem Dagens varme ret, Dagens salat eller Dagens sandwich.

  Der vil altid være et vegetarisk og vegansk alternativ og en ret uden gluten og laktose.

 • Håndmadder på menuen

  Én dag om ugen kan I vælge at fylde frokostbordene med håndmadder. Her får friskbagt rugbrød selskab af udvalgte delikatesser, årstidernes grøntsager, syrlige sager og sprøde toppings.

  Hver uge serverer vi fire forskellige håndmadder - to med fisk, fjerkræ eller kød og to, der er veganske. Hertil serveres en salat.

 • Nyhed

  Nu tager vi emballagen med retur

  Vi har løbende arbejdet hen mod en mere bæredygtig drift, og vi er derfor meget glade for, at vi nu kan tilbyde vores frokostkunder at tage plastikemballagen fra vores portionspakkede frokost med retur, så plastikmaterialerne kan få nyt liv.

  Læs mere

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.


PORTIONSPAKKET FIRMAFROKOST

NEM OG FLEKSIBEL FIRMAFROKOST

Meyers portionsanrettede frokost er til firmaer, der ønsker en nem og fleksibel frokostløsning. 

Den portionspakkede frokost gør det nemt at imødekomme alle de forskellige ansattes madvaner og behov. Det er en skræddersyet løsning, der sikrer, at både chefen, sekretæren og alle de andre på arbejdspladsen kan få lige præcis deres favoritter. Dét tror vi på skaber madglæde og giver god energi på arbejdspladsen. 

Hver uge vælger man a la carte, hvilke frokostretter, man har mest lyst til. På menuen er der altid et varieret udvalg af sprøde, mættende salater propfyldt med proteiner og årstidens grønt, saftige sandwiches, opdaterede versioner af det klassiske smørrebrød og varme livretter. Der vil altid være et vegetarisk og vegansk alternativ samt en ret uden gluten og laktose, så alle på arbejdspladsen kan få del i de gode smagsoplevelser. 

 

GOD RÅVARER OG GOD SAMVITTIGHED

Vores kokke laver alle frokostretterne fra bunden, og de inspireres altid af årstidens friskeste råvarer. På den måde bliver variation og råvarekvalitet en uundgåelig del af det at være frokostkunde hos os. Men den portionspakkede frokostløsning bringer ikke kun mere velsmag, variation og sundhed ind i hverdagen. Den tager også et skridt i den bæredygtige retning. Den minimerer nemlig det madspild, som sker i forbindelse med den klassiske buffet. Samtidig kan den portionspakkede løsning skabe mere tryghed i forhold til mulig smittefare. 

Kort sagt passer den portionspakkede frokostløsning perfekt til de firmaer, der har dynamiske arbejdsdage, og som gerne vil have en velsmagende, sund og fleksibel frokostordning med variation og bæredygtighed i centrum.

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop