Bestil portionspakket frokost

Ganske langsomt begynder Danmark at åbne igen. Kontorstolene bliver kørt i stilling, og kollegerne vender tilbage. Men tiden er stadigvæk ikke til at stimle sammen om frokostbuffeten, og derfor har vi udviklet en portionsanrettet frokostmenu, der imødeser de ændrede arbejdsforhold. Derfor kan I nu bestille en ’Grab and Go’-frokost på ugentlig basis, ligesom vi tilbyder den portionspakkede frokost til alle nye kunder som en nem takeaway-frokostordning. Kontakt os på 33186300 eller via kontaktformularen nedenfor for at høre nærmere.

 ’Grab and Go’

Med vores Grab and Go-pakker har vi forsøgt at imødekomme de kommende ugers ændrede arbejdssituation for mange virksomheder. Derfor tilbyder vores køkken følgende udvalg, der er portionspakket. 


Hver uge vil der være genkendelige livretter og nye påfund - det hele med fokus på velsmag og variation. Vi sørger for både kolde og varme anretninger, snacks, frugt og kage på menuen – pakket så det nemt kan spises på kontorpladsen eller ude i solen.
 

 

Minimum 12 kuverter pr. dag. Minimum 4 dage om ugen. 

Vi leverer i hele Storkøbenhavm

Prisen er:

- fra 55 kr. per kuvert per dag (ekskl. moms). Fragt tilkommer. 

12-20 kuverter: 59 kroner

21-40 kuverter: 57 kroner

+ 41 kuverter: 55 kroner

 

 

Bestil til én uge af gangen– bestillingsfrist til kommende uge er torsdagen inden kl. 12. ugen før. Herefter er det stadigvæk muligt at op- og nedjustere i antallet af kuverter, senest kl. 12 til den efterfølgende dag. 

 • Karlos Ponte

  Frokost fra den venezuelanske stjernekok

  I uge 21 venter der vores frokostgæster en helt særlig måltidsoplevelse midt på dagen.

  På onsdag overlader vi nemlig køkkenet til den venezuelanske stjernekok Karlos Ponte, som har fået frie tøjler til at stable en fyrig sydamerikansk frokost på benene.

  Der er asado af oksetykkam braiseret i mørk og panca chili på menuen til kødspiserne og til dem, der er lune på det grønne, sørger Karlos for svampe-asado af portobello med grillede porrer.
  Begge dele serveres med grov kompot af søde kartofler og knoldselleri og en pico de gallo-salat af peberfrugt, rødløg, koriander og røget chili ved siden af.

 • Eksempel på portionsanrettet frokost

  Frokost på afstand

  Saftige frikadeller eller veganske falafler serveret med kartoffelsalat og sprød rucola og nye radiser. Ved siden af n ølandshvedebolle og et shot af grøn chili.

 • Eksempel på portionsanrettet frokost

  Frokost på afstand

  Fried rice med gulerødder, forårsløg og kylling eller tofu serveret med en frisk råkostsalat med kimchi. Ved siden af brød, frugt og en hindbærmuffin fra konditoriet.

Ring til os på 39 18 69 00 for at høre mere om, hvordan du kan få portionspakket frokost

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.