Frokostordninger

 • Portionspakket 2020

  Portionsanrettet frokost

  Portionspakket

  Hos Meyers Frokostkøkken kan du bestille portionsanrettet frokost til din virksomhed i Storkøbenhavn.

  Ganske langsomt begynder Danmark at åbne igen. Kontorstolene bliver kørt i stilling, og kollegerne vender tilbage. Derfor har vi udviklet en portionsanrettet frokostmenu, der imødeser de ændrede arbejdsforhold.

  Læs mere
 • Frokost Livretter Tirsdagsmenu

  Meyers Livretter

  Frokostbuffet

  Vi fejrer de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

  Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

  Læs mere
 • Falafel

  Vegetarisk frokostbuffet

  Den Grønne

  Oplev en frokost, der hylder planteriget og skubber til grænserne for, hvad vegetarisk mad kan være. Med grøntsagerne i centrum, sæsonerne som rettesnor og verdens store køkkener som udsyn, serverer vi frokost, der sender jer mætte, energifyldte og inspirerede tilbage til arbejdsdagen.

  Vi tildeler grøntsagerne den absolutte hovedrolle og giver muligheden for at tilvælge den grønne frokost 1-5 dage om ugen, alt efter grøn, I ønsker at være.

  Læs mere
 • For jer i Østjylland og Storkøbenhavn

  Få firmafrokosten leveret

  Vores frokostordning er en sund og velsmagende løsning til store og små firmaer, der ønsker en bæredygtig frokost leveret lige til døren. I vælger selv, om I ønsker frokosten anrettet som buffet eller portionspakket.

  Vi leverer både i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop