Julefrokost Skanderborg


Julefrokost ud af huset i Skanderborg. Bestil en velsmagende julefrokost fra Meyers, som leveres lige til døren. Menuen leveres til Skanderborg, Gedved, Ry, solbjerg og mange flere byer i omegnen. Så du kan trygt Lade os sørge for maden, så du har mere tid til julehygge. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Leveret lige til døren

    Vi leverer maden på fade og skåle i Skanderborg og omegn, så du kan læne dig tilbage.

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Julefrokost ud af huset i Skanderborg 

December kan godt være en årets travle måneder. Det vrimler med folk i butikkerne, der også er ved at krydse af på de lange indkøbslister. Der er altid mange ting, som lige skal ordnes i den måned, men julehyggen er nogen vi alle gerne vil finde tiden til. 

Skal du holde jul i Skanderborg eller måske invitere til julefrokost? Du slipper for mange timer i supermarkederne, uendelige to do-lister og et kaotisk køkkenet ved at lade vores kokke tilberede maden til din julefrokost. Du serverer en fantastisk menu og du kan slappe af og lade julefreden indfinde sig.

Det er dejlig nemt at bestille julefrokosten, og du får mere tid med dine kære i december måned. Hvis det frister kan du læse mere om vores traditionelle julefrokost menu. 

Meyers julefrokost menu

Vi er begejstrede julen og glæder os specielt til de fantastiske jule retter, som serveres til jul. Vores kokke har sammensat en veltilberedt klassisk julefrokost og en vegetarisk julefrokost. Bestiller du en klassisk julefrokost menu i Skanderborg og omegn får du 12 velsmagende retter. 

Vi starter med at servere to klassiske retter med fisk. Den ene er en gravad laks med enebær, fennikelfrø og dild. Den anden fiskeret er en omgang gammeldags modnede sild, som serveres med en lækker karrycreme vendt med friske Lilleø-æbler. Vi hylder de traditionelle elementer af julefrokosten, men fletter også nogle skønne nyfortolkninger ind i retterne.  

Så kommer der lækre frikadeller på bordet, som serveres med syltede agurker fra Samsø. De første retter er selvfølgelig akkompagneret af vores økologiske rugbrød eller ølandshvedebrød fra Meyers Bageri. 

Derefter følger vores saftige confiterede andelår, med en smagfuld andesovs og julekrydret rødkål. Dertil serveres små danske kartofler, som fungerer specielt godt til at samle de sidste dråber af den dyrebare sovs fra tallerkenen. Som et friskt indslag til julefrokosten har vi sammensat en frisk fyldig salat med citrusfrugter, grønkål og ristede valnødder samt langtidsbagte gulerødder med solsikkekerner og brøndkarse. 

Julefrokosten afsluttes naturligvis med en delikat risalamande. Vi har lavet en luftig risalamande, som serveres med hjemmelavet kirsebærsauce og toppes med et drys af sukkerristede mandler.

Med vores velsmagende julefrokost menu ud af huset, får du en luksuriøs julemiddag. Bestil i dag og nyd julehyggen med dine nærmeste.

Levering af julefrokost Skanderborg 

Julefrokosten ud af huset leveres i hele landet anrettet på fade og i skåle eller i engangsemballage. Så befinder du dig i Skanderborg eller i en af de omkringliggende byer leverer vi maden lige til døren. Du bestemmer, hvorvidt maden leveres kold eller varm (tillæg påregnes), og vi sørger for afhentning af brugt service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter julefrokosten.