KANELSNURRENS DAG

I Sverige fejres "Kanelbollens dag" hvert år 4. oktober. I Meyers tager vi også del i løjerne, når vi på onsdag bager rigeligt med kanelsnurrer og sælger 1 stk. snurre for 25 kr. i vores bagerier hele dagen.

Læs mere her Bag dine egne kanelsnurrer

ERHVERV

Gå på opdagelse i vores univers for virksomheder

Er I på udkig efter en ny frokostordning, kantineløsning eller de perfekte rammer for jeres næste firmaarrangement, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder også gastronomisk vejledning til jer, der ønsker at realisere en god idé, eller løfte en konkret samfundsudfordring med mad og måltider som drivkræft.

 • Mad ud af huset

  Holder du fest i oktober, så giver vi vinen til maden!

  Lad os hjælpe med maden og vinen

  Skal du samle dine venner, familie eller kollegaer til en skøn efterårsfest i oktober?

  Vi giver to flasker rødvin og en flaske hvidvin pr. 10 personer, hvis du bestiller mad til levering i oktober. Det vil sige at 11-20 kuverter udløser 4 flasker rødvin og 2 flasker hvidvin osv.

  Tilbuddet gælder på menuerne: buffet, kold buffet, tapas, 3-retters menu og receptionsmenu.

  Du skal ikke gøre noget for at få vinen med, når du bestiller - vi sørger for at den automatisk kommer med på din ordre.

  Se vores udvalg af cateringmenuer
 • Gå efteråret i møde med svampejagt i skoven

  Svampenes mangfoldige, fascinerende og velsmagende univers

  Vores tips til din sanke-svampetur

  Når sensommeren lægger sig over Danmark, er det tid til at drage mod skovene, der sitrer af liv i kronerne for oven og i jordbunden under os. Det er tid til bærsamleri, æblerov og ikke mindst svampejagt. For lige nu kan du komme helt tæt på en af vores yndlingsråvarer i sæson - svampen.

  Læs mere
 • Spis sæsonbaseret

  Sæsonens råvarer

  Råvarerne i oktober

  Det falmer udenfor vinduerne. Oktober har lagt sig omkring os med hele sin flammende farvepalette og den lidt vemodige stemning af gensyn og afsked på en og samme tid. Æblerne hænger saftige og tunge på grenene, havtorn lyser op som små orange pletter i landskabet, svampene stikker op af skovbunden og græskar og rodfrugter bliver snart en hyppig gæst i køkkenet.

  Læs mere
 • Erhverv

  Kantine eller firmafrokost?

  Vi står for frokosten ved nogle af landets førende virksomheder. Vi favner både prisvindende kantineløsninger til større domiciler såvel som levering af velsmagende frokostmenuer til mindre virksomheder.

  Se mere
 • Meyers restauranter

  Besøg vores restauranter

  Spiseoplevelser i særklasse

  Besøg vores restauranter på nogle af byens mest prominente adresser. Book bord til din næste spiseoplevelse og se også vores eventkalender, hvor vi løbende inviterer til livlige og spændende oplevelser.

  Læs mere