Program

”Verdens Bedste Skovtur” vender tilbage  

Vi omdanner igen i år den smukke A.P. Møller-grund ved Udsholt Strand til Verdens Bedste Skovtur, når vi popper op med et midlertidigt, udendørs spisehus og et spændende og alsidigt kultur og eventprogram i det danske sommerland. 

Lørdag d. 13. juli til søndag d. 28. juli 2024

A.P. Møller Grunden, Udsholt Strandvej 84, 3230 Græsted

Følg med på siden her og @lille.meyer på Instagram.

 

En lokalt forankret sommerdrøm

Verdens bedste skovtur

Ligesom sidste år inviteres lokale kræfter til at bidrage med aktiviteter for børn og voksne, når Verdens Bedste Skovtur indtager det kystnæste skovbryn nær Udsholt Strand i Nordsjælland.

Picnic mellem skovbryn og strandkant

Et par hundrede meter fra vandet skaber vi et midlertidigt, udendørs spisehus med bagværk frisk fra ovnen, saft og kaffe på kanden til de morgenfriske, sandwiches til de frokostsultne, flæskestegsandwich og grønne sommersalater, antipasti, surdejspizza fra stenovnen og sommerdesserter.

Når du har sørget for, at maven er glad, er der også et stort udvalg til at tilfredsstille ganen, bl.a. øko æblemost, kombucha, øl, cocktails og selvfølgelig et udvalg af vine og bobler, som kan nydes sammen med maden under trækronerne.

 

Underfundige events og musikalske oplevelser

Eventprogrammet består igen af sjove, skæve kultur -og naturoplevelser i samarbejde med gode mennesker fra vores netværk og lokale ildsjæle. 

Programmet udvikler sig time for time og har du en god idé og vil du være med, kan du skrive til Fanny Feline Flindt vbs@meyers.dk

 

Radio Udsholt - Værtens bedste radio

Anført af food-trucken Lille Meyer skabte Meyers sammen med venner fra Apple Flower Festival i løbet af fem uger med lokal mad, oplevelser og kulturhus under åben himmel. Samme kræfter står bag årets udgave af Verdens Bedste Skovtur.

En af de store nyheder i år er liveradioen ”Radio Udsholt – Værtens bedste radio”, der - under ledelse af Thomas Vibe kendt fra programmet Vidundergrunden på P3 – hver dag sender live fra pladsen på FM-båndets kanal 99,0.

Åbningstiderne hedder kl. 8:30-21:00 i perioden fra 13. juli til og med 28 juli.

A.P. Møller-grunden (parkeringspladsen), Udsholt Strandvej 84, 3230 Græsted. Der er mulighed for alternativ parkering på offentlig parkeringsplads 200 m væk.

Det er muligt at købe alt på menuen to-go

Programmet opdateres løbende.