Flækærter
Flækærter er tørrede, afskallede ærter, der er delt i to og har en mild, let nøddeagtig smag og en cremet konsistens, når de koges. De er perfekte i supper, puréer, dahl, postejer og som base i plantefars. Udforsk vores opskrifter med flækærter og find ny inspiration til grønne retter med rødder i både nordisk og mellemøstlig madkultur.
Filtrer efter
Måltider
Sæson
Grøn mad
Køkkener
Type
Diæt

Salat af bagt broccoli med linser, tomater og feta

Ærtefrikadeller med varm kartoffelsalat, grov sennep og rugbrød

Flækærtehummus

Hjemmelavede falafler

Vegetarburger

Svampebøffer med misobagte persillerødder

Svampefrikadeller med flækærtehummus

Fyldte auberginer med ris, gule ærter, safran og mynte

Persillerodssuppe med gule ærter, enebær og æblecidereddike

Gule ærter med bagt savojkål og rugcroutoner

Persiske gule ærter kogt med tørret lime, snittebønner og aubergine

Gul ærtesuppe med persillerod
Viser 12 ud af 21