Tilbage til opskrifter

Pasta med bønner og parmesan

Lær at bage kanelsnurrer og andet bagværk på Meyers Bageskole

Se alle vores bagekurser her

Sådan gør du

Hak løget og sautér i olivenolie, tilsæt den flåede kylling og de hvide bønner og tilsæt så hvidvinen - reducer vinen og tilsæt kyllingefonden. Lad det simrer og lad det ikke reducerer ned til mere end 1/3, bønnerne og kyllingen skal stadig ligge i væske.

I en anden gryde bring saltet vand i kog, og tilsæt pastaen, når den er 'al dente" (med bid i), hæld vandet fra og tilsæt til bønne og kyllinge blandingen.

Bring den samlede ret i kog og tilsæt lidt olivenolie, frisk kværnet peber, og når det begynder at tykne tag den af varmen, og tilsæt parmesan og pecorino. Rør godt rundt, så osten smeltet og binder sig til pastaen.

Tilsæt lidt olivenolie på toppen får ekstra smag til slut.

Ingredienser

1 løg
1 fed hvidløg
1 dl hvidvin
2 håndfulde flået kogt kylling
2 håndfulde kogte hvide bønner
2 håndfulde pasta
1 dl kyllingefond eller bønnevand
olivenolie
6 blade salvie
sort peber
1 håndfuld revet parmigiano reggiano
1 håndfuld revet pecorino
Lidt smør og en sjat olivenolie