Se menuen her

Find vejledningen her

Lasagne til børn
Fiskefrikadeller til børn
Meyers Hvedebrød
glutenfrit brød fra Meyers
Meyers små kager
Meyers bobler Crement

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 295,-pr. person

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om den grønne buffet.

Catering
Vores mad ud af huset skal bestilles senest kl. 12:00 fire dage før, du ønsker maden leveret. 

 

Du er velkommen til at ringe på tif 39 18 69 00 ml. 9-17 på hverdage og høre, om det er muligt at bestille senere end fire dage før levering.

Bemærk dog, at vi ikke kan garantere bestilling efter fristen.

 

Sæsonkasser
Bemærk venligst, at der kan forekomme andre bestillingsfrister ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår. 

Læs mere om bestillingsfristerne på de enkelte produktsider.

Klik her for at se priser på levering ad denne menu. Vær opmærksom på, at du ikke skal betale for afhentning af fade/skåle, da denne menu leveres i engangsemballage. Dermed skal du kun betale for én kørsel.

 

 

Klik HER for at se, hvor vi leverer denne menu til.

 

LEVERING PÅ SJÆLLAND

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30.

 

LEVERING I JYLLAND

Fra d. 14/8 åbner vi op for levering af cateringmenuerne i Jylland fra vores køkken i Aarhus.

Cateringmenuerne leveres fredag, lørdag og søndag.

Fredag og lørdagen leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30. 

 

Du vil modtage maden i engangsemballage pakket i papkasser. Nogle elementer til retterne skal opvarmes før servering og herefter skal retterne tallerkenanrettes. Du finder vejledningen til menuen her.

Hvis du har brug for hjælp til opvarmning, anretning og servering, har du mulighed for at bestille kokke og tjenere ved at ringe til kundeservice på tlf. 39186900.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Ja. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og lasagne.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Du har inviteret venner og familie til en festlig komsammen, bordkortene er skrevet og pynten er på plads – men hvad skal I spise på den store dag? For selv den mest erfarne vært kan det give sved på panden, når der skal kokkereres til mange mennesker, for en ting er at lave aftensmad til fire, noget helt andet er at stable en tre-retters menu på benene til det store gæstebud.

Men vi kommer ikke uden om, at til en særlig anledning spiller maden en central rolle, når der skal hygges omkring bordet, og du vil sikkert gerne servere noget udover det sædvanlige. Samtidig vil du gerne tage dig kærligt af dine venner på dagen, og ikke bruge hele aftenen i mados gemt væk bag potter og pander i køkkenet. De to ting kan være svære at forene, og derfor giver vi dig vores bedste tips til, hvordan du i ro og mag kan sammensætte den perfekte gæstemenu, der giver dine gæster noget at snakke om længe efter, at festen er forbi. Her får du de bedste råd til den perfekte gæstemenu.

Anretning

Anretning af mad betyder mere, end man tror. Hold det simpelt på tallerkenerne og server tilbehør som kartofler, brød og saucer i skåle og fade på bordet. På den måde kan dine gæster også selv bestemme, hvor meget tilbehør, de har plads til.

Når du anretter maden, er friske krydderurter dit go-to for at få retterne til at syne af meget mere. Det gælder både forret, hovedret og dessert. Krydderurterne er både smukke at se på, men de smagfulde urter gør også underværker i maden.

Præsentation af maden

Når gæsterne har sat sig til bords, er det en god idé at præsentere alle retterne, så dine gæster ved, hvad der venter dem. Forventningens glæde har stor betydning for, hvordan vi oplever mad og måltider, og når det præsenteres på en indbydende måde, skabes appetitten hos dine gæster, og maden kan tilmed blive et samtaleemne omkring bordet.

Vores 3-retters menu

Hvis ikke du orker at stå i køkkenet dagene op til den store dag, kan du med fordel lade os tage tjansen og bestille vores 3-retters menu. Menuen er lavet af de bedste råvarer og sammensat af vores dygtige kokke.

Med vores 3-retters menu kan du bestille nem mad til mange gæster fra 10 personer. Menuen skal bestilles senest 4 hverdage før, og kan leveres i Storkøbenhavn og omegn. Du får leveret en nem 3-retters menu, som du blot selv skal opvarme og anrette på tallerkener. Du kan også tilkøbe natmad til dine gæster og tage hensyn til de små ved festen med vores hjemmelavede livretter, som vi anbefaler til børn under 12 år.