3-retters menu
3-retters menu - Klassisk og vegetarisk
Bestil vores 3-retters menu til et arrangement efter d. 15. marts her.
Vores 3-retters menu er vores bud på en festmenu til årets store fester og fejringer. En tallerkenanrettet menu lidt udover det sædvanlige af de allerbedste råvarer, som dine gæster med garanti holde af.
Få 10% på vores 3-retters menu til levering i februar ved brug af koden VINTERFEST10. Koden gælder til og med d. 20. februar.
OBS. Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering i Jylland på nuværende tidspunkt.
- Juster selv din bestilling inden kl. 12, 4 dage før levering
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn
- +10 personer

Koldrøget laks med spinat og kål vendt med peberrodsdressing, syltede løg og ristet rug
Koldrøget laks med spinat og kål vendt med peberrodsdressing, syltede løg og ristet rug
Allergener: laktose, gluten og fisk.

Rosastegt, økologisk, dansk okse med Pomme Anna, bagte løg og kål, rødvinssauce med trøffel og tørrede blomster
Rosastegt, økologisk, dansk okse med Pomme Anna, bagte løg og kål, rødvinssauce med trøffel og tørrede blomster
Allergene: laktose.

Trifli med æblekompot, syrlig bærcreme og crumble
Trifli med æblekompot, syrlig bærcreme og crumble
Allergener: laktose og gluten.

Røgede svampe med spinat og kål vendt med peberrodsdressing, syltede løg og ristet rug
Røgede svampe med spinat og kål vendt med peberrodsdressing, syltede løg og ristet rug
Dertil økologisk surdejsbrød og pisket smør.
Allergener: laktose og gluten.

Terrine af svampe med kastanjer, røget pastinak og løg. Pomme Anna, bagte løg og kål, svampesauce med trøffel og tørrede blomster
Terrine af svampe med kastanjer, røget pastinak og løg. Pomme Anna, bagte løg og kål, svampesauce med trøffel og tørrede blomster
Allergener: laktose og æg.

Trifli med æblekompot, syrlig bærcreme og crumble
Trifli med æblekompot, syrlig bærcreme og crumble
Allergener: laktose og gluten.

Fiskefrikadeller med kartofler og remoulade - 85,-
Fiskefrikadeller med kartofler og remoulade - 85,-
Fiskefrikadeller med remoulade, små ristede kartofler, citron og knasende grøntsager med yoghurtdip
Anbefales til børn under 12. Maden skal opvarmes efter vores anvisninger.
Allergerner: Fisk, gluten, mælk, æg

Hjemmelavede snacknødder - 75,-
Hjemmelavede snacknødder - 75,-
Hjemmelavede snacknødder med havsalt og krydderier.
Nødder til 4 personer.
Allergener: Nødder

Dansk og økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 75,-
Dansk og økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 75,-
Lavet på kvalitetskød fra Troldgaarden som er et økologisk landbrug med fokus på omsorg for dyr, mennesker og naturen - og det kan smages.

Danske oste med kompot og knækbrød - 75,-
Danske oste med kompot og knækbrød - 75,-
Allergener: laktose, gluten.

Syltede grønne ferskner med estragon - 95,-
Syltede grønne ferskner med estragon - 95,-
Syltede grønne ferskner med estragon til 4 personer.

Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Bag Meyers fine bobler gemmer sig en Crement fra tyske Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Efter gæringen har flaskerne fået lov til at hvile i 12 måneder. Resultatet er blevet en festlig og velsmagende mousserende Mosel Riesling, som skummer smukt når den skænkes.
Der er lime, tropiske frugter og saftige gule blommer til næsen, og i munden følger et saftigt frugtbid, lidt brioche og et herligt Rieslingtouch, der er med til at løfte vinen fri af de mange mousserende vines anonymitet. Mild, nærmest fyldig, langt fra knasende tør, men også med en underliggende strøm af moden citrus og vedholdende mineralitet, som elegant sparker friskheden på plads.

Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers rødvin kommer i 2019-årgangen i en lidt ny forklædning, idet vi har valgt at udskifte den hidtidige leverandør for at kunne tilbyde en friskere, lidt mere frugtfokuseret vin samtidig med, at den krydrede varme frugt fra det sydlige Côtes-du-Rhône stadig er markant til stede.
Det er den charmerende Mathilde Chapoutier - den ottende generation og forretningsudviklingsdirektøren i familiefirmaet M. Chapoutier - der har påtaget sig opgaven, og hun har fået sammenstukket en herlig vin til os, som er funderet på frugt fra nogle mindre vinbønder, der opererer på de vidtstrakte vinmarker mellem resterne af paveslottet på toppen af Châteauneuf-du-Pape og sydvest på ned mod den berømte romerske akvædukt Le Pont du Gard.
Vinbønderne har i adskillige år dyrket deres vinmarker efter bæredygtige økologiske principper samtidig med, at de er blevet rådgivet af Chapoutiers professionelle team, som også fastsætter høsttidspunktet og står for selve høsten, der udføres af moderne skånsomme maskiner i de tidlige morgentimer, således at druerne kan nå frem til vineriet uden svedeture.
Der er tale om en blanding af Syrah og Grenache, som efter alle stilke er fjernet og en let knusning forvandles til vin uden fremmede gærstammer i traditionelle betontanke. For at prioritere frugten er fadlagringen fravalgt, og for at vi kan få glæde af den umiddelbare frugt sammenstikkes og aftappes den endelige cuvée allerede 8 måneder efter høsten.
En intens granatrød vin som charmerer med en herlig umiddelbar duft af saftige røde og mørke bær, som snart får selskab af både lakrids og garrigue. Ren saftig og fyldig, men takket være silkeagtige og befordrende tanniner også nærmest elegant.
En meget alsidig madvin. Prøv den for eksempel sammen med en Lammekølle, der med en sprød urteskorpe og en cremet grøn hvede(ris)otto har fået en twist a la Claus Meyer. Find opskriften her: Meyers lammekølle
Certificeret økologisk i henhold til FR-BIO-01 af Ecocert France.

Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Denne hvidvin er en dejlig mild, men stadig forfriskende tysk Riesling, der bliver til i et samarbejde med det berømte Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Som navnet antyder er deres speciale ellers mousserende vine, men her har de fremtryllet frugten fra et par parceller i Leiwener Klostergarten.
Vinen er gæret op til en alkoholprocent på 11,5% ved forholdsvis lave temperaturer i rustfrit stål. Herefter er gæringen standset, således at den lille sødme der forbliver tilbage fint balancerer Moselvinenes altid markante syre. Dette har resulteret i en vin med fornemmelser af sprøde æbler, diskrete noter af ananas, lidt honning og især moden citrus. En liflig, frisk vin, der hele tiden fordrer til en lille slurk mere.

Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Allergener: æg, gluten og mælk.

Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Allergener: æg, gluten og mælk.

Foccaciabrød - 45,-
Foccaciabrød - 45,-
Allergener: Gluten.

Glutenfrit brød - 45,-
Glutenfrit brød - 45,-
Det glutenfrie brød er fremstillet i et glutenfrit bageri og bagt efter Meyers opskrift.
Indeholder: Vand, *havremel, *boghvedemel, *majsmel, *havresurdej, loppefrøskaller, gær, havsalt.
(*økologisk)

Økologisk ølandshvedebrød - 42,-
Økologisk ølandshvedebrød - 42,-
Allergener: gluten

Flødeboller fra Mark Hermann (2 stk. til 45,-)
Flødeboller fra Mark Hermann (2 stk. til 45,-)
Flødeboller fra Mark Hermann, Blød marengs på marcipanbund overtrukket med økologisk chokolade.
Bestilles til minimum 4 kuverter.
Allergener: nødder, laktose, gluten.

Macarons (3 stk. til 45,-)
Macarons (3 stk. til 45,-)
Bestilles til minimum 5 kuverter.
Allergener: æg, nødder.
Få svar på dine spørgsmål her
Her er alle de mest generelle spørgsmål om den grønne buffet.
Catering
Vores menuer skal bestilles senest kl. 12:00 fire dage før, du ønsker maden leveret.
Sæsonkasser
Bemærk venligst, at der kan forekomme andre bestillingsfrister ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår.
Læs mere om bestillingsfristerne på de enkelte produktsider.
Klik her for at se priser på levering ad denne menu. Vær opmærksom på, at du ikke skal betale for afhentning af fade/skåle, da denne menu leveres i engangsemballage. Dermed skal du kun betale for én kørsel.
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-12:30
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se, hvilke postnumre vi leverer denne menu til.
Du vil modtage maden i engangsemballage pakket i papkasser. Nogle elementer til retterne skal opvarmes før servering og herefter skal retterne tallerkenanrettes. Du finder vejledningen til menuen her.
Hvis du har brug for hjælp til opvarmning, anretning og servering, har du mulighed for at bestille kokke og tjenere ved at ringe til kundeservice på tlf. 39186900.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
- Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
- Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
- Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
- Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
- Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
- Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Ja. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og lasagne.
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
Du har inviteret venner og familie til en festlig komsammen, bordkortene er skrevet og pynten er på plads – men hvad skal I spise på den store dag? For selv den mest erfarne vært kan det give sved på panden, når der skal kokkereres til mange mennesker, for en ting er at lave aftensmad til fire, noget helt andet er at stable en tre-retters menu på benene til det store gæstebud.
Men vi kommer ikke uden om, at til en særlig anledning spiller maden en central rolle, når der skal hygges omkring bordet, og du vil sikkert gerne servere noget udover det sædvanlige. Samtidig vil du gerne tage dig kærligt af dine venner på dagen, og ikke bruge hele aftenen i mados gemt væk bag potter og pander i køkkenet. De to ting kan være svære at forene, og derfor giver vi dig vores bedste tips til, hvordan du i ro og mag kan sammensætte den perfekte gæstemenu, der giver dine gæster noget at snakke om længe efter, at festen er forbi. Her får du de bedste råd til den perfekte gæstemenu.
Anretning
Anretning af mad betyder mere, end man tror. Hold det simpelt på tallerkenerne og server tilbehør som kartofler, brød og saucer i skåle og fade på bordet. På den måde kan dine gæster også selv bestemme, hvor meget tilbehør, de har plads til.
Når du anretter maden, er friske krydderurter dit go-to for at få retterne til at syne af meget mere. Det gælder både forret, hovedret og dessert. Krydderurterne er både smukke at se på, men de smagfulde urter gør også underværker i maden.
Præsentation af maden
Når gæsterne har sat sig til bords, er det en god idé at præsentere alle retterne, så dine gæster ved, hvad der venter dem. Forventningens glæde har stor betydning for, hvordan vi oplever mad og måltider, og når det præsenteres på en indbydende måde, skabes appetitten hos dine gæster, og maden kan tilmed blive et samtaleemne omkring bordet.
Vores 3-retters menu
Hvis ikke du orker at stå i køkkenet dagene op til den store dag, kan du med fordel lade os tage tjansen og bestille vores 3-retters menu. Menuen er lavet af de bedste råvarer og sammensat af vores dygtige kokke.
Med vores 3-retters menu kan du bestille nem mad til mange gæster fra 10 personer. Menuen skal bestilles senest 4 hverdage før, og kan leveres i Storkøbenhavn og omegn. Du får leveret en nem 3-retters menu, som du blot selv skal opvarme og anrette på tallerkener. Du kan også tilkøbe natmad til dine gæster og tage hensyn til de små ved festen med vores hjemmelavede livretter, som vi anbefaler til børn under 12 år.