3-retters menu
Pr. person fra 345 ,-
3-retters menu - Klassisk og vegetarisk
Vores 3-retters menu er vores bud på en festmenu til årets store fester og fejringer. En tallerkenanrettet menu lidt udover det sædvanlige af de allerbedste råvarer, som dine gæster med garanti holde af.
OBS. Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering i Jylland på nuværende tidspunkt.
- Juster selv din bestilling inden kl. 12, 4 dage før levering
- Leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn
- +10 personer

Pocheret kulmule med fermenterede hvide asparges, hollandaisecreme, saltede stikkelsbær og surdejschips
Pocheret kulmule med fermenterede hvide asparges, hollandaisecreme, saltede stikkelsbær og surdejschips
Serveres med focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto.
Allergener: fisk, gluten, æg, laktose

Dansk, økologisk rosastegt okse med syltede løg samt grillede og sprøde løg, serveret med rødvinssauce med trøffel og kartofler vendt i pebermarinade

Moussekage i fire lag serveret med rabarberkompot og crumble på hasselnødder og dehydreret solbær
Moussekage i fire lag serveret med rabarberkompot og crumble på hasselnødder og dehydreret solbær
Allergener: laktose, nødder, gluten, æg

Saltbagt selleri med fermenterede hvide asparges, hollandaisecreme, saltede stikkelsbær og sprøde surdejschips
Saltbagt selleri med fermenterede hvide asparges, hollandaisecreme, saltede stikkelsbær og sprøde surdejschips
Serveret med focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto.
Allergener: selleri, laktose, gluten, æg

Grillet aubergine med citrontimian serveret med syltede løg samt grillede og sprøde løg serveret med olivensauce og kartofler vendt i pebermarinade

Chokoladekupler fyldt med mousse serveret med rabarberkompot og crumble på hasselnødder og dehydreret solbær
Chokoladekupler fyldt med mousse serveret med rabarberkompot og crumble på hasselnødder og dehydreret solbær
Allergener: laktose, nødder, gluten, æg

Burger med økologisk oksekødsbøf og regnbuemoussekage med chokoladecrumble og jordbærsauce - 165,.
Burger med økologisk oksekødsbøf og regnbuemoussekage med chokoladecrumble og jordbærsauce - 165,.
Hovedret allergener: Gluten, laktose, æg, sennep
Dessert allergener: Nødder, gluten, laktose, æg

Skaldyrsbisque med saltede kammuslinger og pocheret hummer, syltede grønne tomater og salturt - 95,-
Skaldyrsbisque med saltede kammuslinger og pocheret hummer, syltede grønne tomater og salturt - 95,-
Allergene: skaldyr
Minimum antal kuverter: 10

Jordskokkebisque med miso, røgede hvide bønner og morkler, syltede grønne tomater og salturt - 95,-
Jordskokkebisque med miso, røgede hvide bønner og morkler, syltede grønne tomater og salturt - 95,-
Minimum antal kuverter: 10

Dansk og økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 75,-
Dansk og økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 75,-
Minimum antal kuverter: 10

Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 75,-
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 75,-
Allergener: gluten, laktose
Minimum antal kuverter: 10

Ristede snacknødder - 75,-
Ristede snacknødder - 75,-
Allergene: nødder

Syltede, grønne ferskner - 95,-

Focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto - 45,-
Focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto - 45,-
Allergene: gluten

Økologisk surdejsbrød - 42,-
Økologisk surdejsbrød - 42,-
Allergene: gluten

Glutenfrit brød - 45,-

Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Allergener: nødder, laktose, gluten
Minimum antal kuverter: 4

Macarons - 3 stk. til 45,-
Macarons - 3 stk. til 45,-
Allergener: æg, nødder
Minimum antal kuverter: 5

Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Allergener: æg, gluten og mælk
Minimum antal kuverter: 10

Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 75,-
Allergener: æg, gluten og mælk
Minimum antal kuverter: 10

Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Bag Meyers fine bobler gemmer sig en Crement fra tyske Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Efter gæringen har flaskerne fået lov til at hvile i 12 måneder. Resultatet er blevet en festlig og velsmagende mousserende Mosel Riesling, som skummer smukt når den skænkes.
Der er lime, tropiske frugter og saftige gule blommer til næsen, og i munden følger et saftigt frugtbid, lidt brioche og et herligt Rieslingtouch, der er med til at løfte vinen fri af de mange mousserende vines anonymitet. Mild, nærmest fyldig, langt fra knasende tør, men også med en underliggende strøm af moden citrus og vedholdende mineralitet, som elegant sparker friskheden på plads.

Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers rødvin kommer i 2019-årgangen i en lidt ny forklædning, idet vi har valgt at udskifte den hidtidige leverandør for at kunne tilbyde en friskere, lidt mere frugtfokuseret vin samtidig med, at den krydrede varme frugt fra det sydlige Côtes-du-Rhône stadig er markant til stede.
Det er den charmerende Mathilde Chapoutier - den ottende generation og forretningsudviklingsdirektøren i familiefirmaet M. Chapoutier - der har påtaget sig opgaven, og hun har fået sammenstukket en herlig vin til os, som er funderet på frugt fra nogle mindre vinbønder, der opererer på de vidtstrakte vinmarker mellem resterne af paveslottet på toppen af Châteauneuf-du-Pape og sydvest på ned mod den berømte romerske akvædukt Le Pont du Gard.
Vinbønderne har i adskillige år dyrket deres vinmarker efter bæredygtige økologiske principper samtidig med, at de er blevet rådgivet af Chapoutiers professionelle team, som også fastsætter høsttidspunktet og står for selve høsten, der udføres af moderne skånsomme maskiner i de tidlige morgentimer, således at druerne kan nå frem til vineriet uden svedeture.
Der er tale om en blanding af Syrah og Grenache, som efter alle stilke er fjernet og en let knusning forvandles til vin uden fremmede gærstammer i traditionelle betontanke. For at prioritere frugten er fadlagringen fravalgt, og for at vi kan få glæde af den umiddelbare frugt sammenstikkes og aftappes den endelige cuvée allerede 8 måneder efter høsten.
En intens granatrød vin som charmerer med en herlig umiddelbar duft af saftige røde og mørke bær, som snart får selskab af både lakrids og garrigue. Ren saftig og fyldig, men takket være silkeagtige og befordrende tanniner også nærmest elegant.
En meget alsidig madvin. Prøv den for eksempel sammen med en Lammekølle, der med en sprød urteskorpe og en cremet grøn hvede(ris)otto har fået en twist a la Claus Meyer. Find opskriften her: Meyers lammekølle
Certificeret økologisk i henhold til FR-BIO-01 af Ecocert France.

Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Denne hvidvin er en dejlig mild, men stadig forfriskende tysk Riesling, der bliver til i et samarbejde med det berømte Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Som navnet antyder er deres speciale ellers mousserende vine, men her har de fremtryllet frugten fra et par parceller i Leiwener Klostergarten.
Vinen er gæret op til en alkoholprocent på 11,5% ved forholdsvis lave temperaturer i rustfrit stål. Herefter er gæringen standset, således at den lille sødme der forbliver tilbage fint balancerer Moselvinenes altid markante syre. Dette har resulteret i en vin med fornemmelser af sprøde æbler, diskrete noter af ananas, lidt honning og især moden citrus. En liflig, frisk vin, der hele tiden fordrer til en lille slurk mere.
Få svar på dine spørgsmål her
Her er alle de mest generelle spørgsmål om den grønne buffet.
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-12:30
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Bestil senest kl. 12 fire dage før ønskede leveringsdag.
Du vil modtage maden i engangsemballage pakket i papkasser. Nogle elementer til retterne skal opvarmes før servering og herefter skal retterne tallerkenanrettes. Du finder vejledningen til menuen her.
Hvis du har brug for hjælp til opvarmning, anretning og servering, har du mulighed for at bestille kokke og tjenere ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.
Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge.
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
Mad ud af huset 2023
Du har inviteret venner og familie til en festlig komsammen, bordkortene er skrevet og pynten er på plads – men hvad skal I spise på den store dag? For selv den mest erfarne vært kan det give sved på panden, når der skal kokkereres til mange mennesker, for én ting er at lave aftensmad til fire, noget helt andet er at stable en tre-retters menu på benene til det store gæstebud.
Men vi kommer ikke uden om, at til en særlig anledning spiller maden en central rolle, når der skal hygges omkring bordet, og du vil sikkert gerne servere noget udover det sædvanlige. Samtidig vil du gerne tage dig kærligt af dine venner på dagen, og ikke bruge hele aftenen i mados gemt væk bag potter og pander i køkkenet. De to ting kan være svære at forene, og derfor giver vi dig vores bedste tips til, hvordan du i ro og mag kan sammensætte den perfekte gæstemenu, der giver dine gæster noget at snakke om længe efter, at festen er forbi. Her får du de bedste råd til den perfekte gæstemenu. Du kan desuden finde en masse opskrifter til din festmenu på meyers.dk.
Anretning
Anretning af mad betyder mere, end man tror. Hold det simpelt på tallerkenerne og server tilbehør som kartofler, brød og saucer i skåle og fade på bordet. På den måde kan dine gæster også selv bestemme, hvor meget tilbehør, de har plads til.
Når du anretter maden, er friske krydderurter dit go-to for at få retterne til at syne af meget mere. Det gælder både forret, hovedret og dessert. Krydderurterne er både smukke at se på, men de smagfulde urter gør også underværker i maden. Lav også et tema for aftenen og lad det skinne igennem anretningen af din 3-retters menu.
Præsentation af maden
Når gæsterne har sat sig til bords, er det en god idé at præsentere alle retterne, så dine gæster ved, hvad der venter dem. Forventningens glæde har stor betydning for, hvordan vi oplever mad og måltider, og når det præsenteres på en indbydende måde, skabes appetitten hos dine gæster, og maden kan tilmed blive et samtaleemne omkring bordet.
Vores 3-retters menu
Hvis ikke du orker at stå i køkkenet dagene op til den store dag, kan du med fordel lade os tage tjansen og bestille vores 3-retters menu ud af huset. Menuen er lavet af de bedste råvarer og sammensat af vores dygtige kokke. Vores 3-retters menu er vores bud på en festmenu til årets store fester og fejringer. En tallerkenanrettet menu lidt udover det sædvanlige af de allerbedste råvarer, som dine gæster med garanti vil holde af.
Menuen findes både i en klassisk og vegetarisk udgave. Bestil også en masse skønne tilvalg, hvis din fest i skal være lidt ekstra. Med vores 3-retters menu ud af huset kan du bestille nem mad til mange gæster fra 10 personer. Menuen skal bestilles senest 4 hverdage før, og kan leveres i Storkøbenhavn og omegn. Du får leveret en nem menu, som du blot selv skal opvarme og anrette på tallerkener. Du kan også tilkøbe natmad til dine gæster og tage hensyn til de små ved festen med vores hjemmelavede livretter, som vi anbefaler til børn under 12 år.
Vores cateringmenuer her hos Meyers vil altid være tilpasset sæsonen og dermed også sæsonen for din fest.