Konfirmationsmenu
- MENUEN TIL KONFIRMATION I 2024 ER PÅ VEJ -
Er forårets helt store begivenhed, at junior skal holde konfirmationsfest, og er I på udkig efter den perfekte menu, som både venneflokken og festens ældste gæster vil holde af? Se vores bud på en 3-retters menu, hvor sæsonens råvarer går op i en højere enighed.
OBS. Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering i Jylland på nuværende tidspunkt.
- Alt er tilberedt - du skal blot varme og anrette maden
- Fra min. 10 kuverter
- Bestil inden kl. 12 senest 4 dage før
Menu
Bemærk, at dette er en gammel menu. Menuen til konfirmation 2024 er på vej. Det er derfor ikke muligt at bestille menuen endnu.

Pocheret kulmule med fermenterede hvide asparges, hollandaisecreme, saltede stikkelsbær og surdejschips
Pocheret kulmule med fermenterede hvide asparges, hollandaisecreme, saltede stikkelsbær og surdejschips
Serveres med focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto.
Allergener: fisk, gluten, æg, laktose

Dansk, økologisk rosastegt okse med syltede løg samt grillede og sprøde løg, serveret med rødvinssauce med trøffel og kartofler vendt i pebermarinade

Moussekage i fire lag serveret med rabarberkompot og crumble på hasselnødder og dehydreret solbær
Moussekage i fire lag serveret med rabarberkompot og crumble på hasselnødder og dehydreret solbær
Allergener: laktose, nødder, gluten, æg

Saltbagt selleri med fermenterede hvide asparges, hollandaisecreme, saltede stikkelsbær og sprøde surdejschips
Saltbagt selleri med fermenterede hvide asparges, hollandaisecreme, saltede stikkelsbær og sprøde surdejschips
Serveret med focaccia på ølandshvede med persille og salviepesto.
Allergener: selleri, laktose, gluten, æg

Grillet aubergine med citrontimian serveret med syltede løg samt grillede og sprøde løg serveret med olivensauce og kartofler vendt i pebermarinade

Chokoladekupler fyldt med mousse serveret med rabarberkompot og crumble på hasselnødder og dehydreret solbær
Chokoladekupler fyldt med mousse serveret med rabarberkompot og crumble på hasselnødder og dehydreret solbær
Allergener: laktose, nødder, gluten, æg

Burger med økologisk oksekødsbøf og regnbuemoussekage med chokoladecrumble og jordbærsauce - 165,.
Burger med økologisk oksekødsbøf og regnbuemoussekage med chokoladecrumble og jordbærsauce - 165,.
Hovedret allergener: Gluten, laktose, æg, sennep
Dessert allergener: Nødder, gluten, laktose, æg

Skaldyrsbisque med saltede kammuslinger og pocheret hummer, syltede grønne tomater og salturt - 115,-
Skaldyrsbisque med saltede kammuslinger og pocheret hummer, syltede grønne tomater og salturt - 115,-
Allergene: skaldyr

Jordskokkebisque med miso, røgede siriusærter og morkler, syltede grønne tomater og salturt - 105,-

Dansk, økologisk charcuteri fra Troldgaarden - 95,-

Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Danske oste med knækbrød og kompot på kvæde - 95,-
Allergener: gluten og laktose.

Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Ristede snacknødder til 5 personer - 75,-
Allergene: nødder

Syltede, grønne ferskner til 5 personer - 95,-

Æbletærte med solbærcreme, tørrede rosenblade og sprøde karamelliserede mandler - 225,-
Æbletærte med solbærcreme, tørrede rosenblade og sprøde karamelliserede mandler - 225,-
En kage passer til fem personer.
Allergener: gluten, nødder, laktose og æg

Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Flødeboller fra Mark Hermann - 2 stk. til 45,-
Allergener: nødder, laktose, gluten

Macarons - 3 stk. til 45,-
Macarons - 3 stk. til 45,-
Allergener: æg, nødder og gluten

Økologisk surdejsbrød - 45,-
Økologisk surdejsbrød - 45,-
Allergene: gluten

Glutenfrit brød - 45,-

Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon - 50,-
Focaccia på ølandshvede med pesto lavet på estragon - 50,-
Allergene: gluten

Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Vegetardeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep

Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Frikadeller med surt og cremet kartoffelsalat med radiser og urter - 2 stk. til 75,-
Allergener: gluten, laktose og sennep

Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Meyers Bobler Riesling Cremant Brut - 165-
Bag Meyers fine bobler gemmer sig en Crement fra tyske Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Efter gæringen har flaskerne fået lov til at hvile i 12 måneder. Resultatet er blevet en festlig og velsmagende mousserende Mosel Riesling, som skummer smukt når den skænkes.
Der er lime, tropiske frugter og saftige gule blommer til næsen, og i munden følger et saftigt frugtbid, lidt brioche og et herligt Rieslingtouch, der er med til at løfte vinen fri af de mange mousserende vines anonymitet. Mild, nærmest fyldig, langt fra knasende tør, men også med en underliggende strøm af moden citrus og vedholdende mineralitet, som elegant sparker friskheden på plads.

Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers Rødvin Côtes du Rhône ØKO - 135,-
Meyers rødvin kommer i 2019-årgangen i en lidt ny forklædning, idet vi har valgt at udskifte den hidtidige leverandør for at kunne tilbyde en friskere, lidt mere frugtfokuseret vin samtidig med, at den krydrede varme frugt fra det sydlige Côtes-du-Rhône stadig er markant til stede.
Det er den charmerende Mathilde Chapoutier - den ottende generation og forretningsudviklingsdirektøren i familiefirmaet M. Chapoutier - der har påtaget sig opgaven, og hun har fået sammenstukket en herlig vin til os, som er funderet på frugt fra nogle mindre vinbønder, der opererer på de vidtstrakte vinmarker mellem resterne af paveslottet på toppen af Châteauneuf-du-Pape og sydvest på ned mod den berømte romerske akvædukt Le Pont du Gard.
Vinbønderne har i adskillige år dyrket deres vinmarker efter bæredygtige økologiske principper samtidig med, at de er blevet rådgivet af Chapoutiers professionelle team, som også fastsætter høsttidspunktet og står for selve høsten, der udføres af moderne skånsomme maskiner i de tidlige morgentimer, således at druerne kan nå frem til vineriet uden svedeture.
Der er tale om en blanding af Syrah og Grenache, som efter alle stilke er fjernet og en let knusning forvandles til vin uden fremmede gærstammer i traditionelle betontanke. For at prioritere frugten er fadlagringen fravalgt, og for at vi kan få glæde af den umiddelbare frugt sammenstikkes og aftappes den endelige cuvée allerede 8 måneder efter høsten.
En intens granatrød vin som charmerer med en herlig umiddelbar duft af saftige røde og mørke bær, som snart får selskab af både lakrids og garrigue. Ren saftig og fyldig, men takket være silkeagtige og befordrende tanniner også nærmest elegant.
En meget alsidig madvin. Prøv den for eksempel sammen med en Lammekølle, der med en sprød urteskorpe og en cremet grøn hvede(ris)otto har fået en twist a la Claus Meyer. Find opskriften her: Meyers lammekølle
Certificeret økologisk i henhold til FR-BIO-01 af Ecocert France.

Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Meyers Hvidvin Riesling ØKO - 135,-
Denne hvidvin er en dejlig mild, men stadig forfriskende tysk Riesling, der bliver til i et samarbejde med det berømte Saar-Mosel Winzersekt Kellerei. Som navnet antyder er deres speciale ellers mousserende vine, men her har de fremtryllet frugten fra et par parceller i Leiwener Klostergarten.
Vinen er gæret op til en alkoholprocent på 11,5% ved forholdsvis lave temperaturer i rustfrit stål. Herefter er gæringen standset, således at den lille sødme der forbliver tilbage fint balancerer Moselvinenes altid markante syre. Dette har resulteret i en vin med fornemmelser af sprøde æbler, diskrete noter af ananas, lidt honning og især moden citrus. En liflig, frisk vin, der hele tiden fordrer til en lille slurk mere.
Meyers mad til konfirmationen 2024
Få svar på dine spørgsmål her
Her er alle de mest generelle spørgsmål om konfirmationsmenuen.
Levering på Sjælland
Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00
Søndag kl. 10:00-12:30
Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.
Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.
Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.
Du vil modtage maden i engangsemballage pakket i papkasser. Nogle elementer til retterne skal opvarmes før servering og herefter skal retterne tallerkenanrettes. Du finder vejledningen til menuen her.
Hvis du har brug for hjælp til opvarmning, anretning og servering, har du mulighed for at bestille kokke og tjenere ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.
Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge.
Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.
Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.
Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.
I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.
Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Ordrer under DKK 15.000
For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Afbestilling:
Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:
Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Ordrer på eller over DKK 15.000
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.
Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.
Afbestilling:
Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:
Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.
Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.
Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.
Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.
Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.
Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.
Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*
Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*
*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.
Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.
3-retters konfirmationsmenu 2024
Foråret står for døren, hvilket også betyder, at det snart er tid til, at endnu et hold teenagere kan træde ind i de voksnes rækker og efterfølgende fejre denne store dag i et festligt lag med familie og venner. Som en del af livets andre store begivenheder er konfirmationen, nonfirmationen eller den humanistiske konfirmation kun noget, der sker én gang i livet for din datter eller søn, hvorfor det er værd at tænke over selv den mindste detalje for at gøre dagen helt unik for konfirmanden eller nonfirmanden.
Én af de dele af konfirmationen, der kræver tid og omtanke, er naturligvis konfirmationsmenuen, som for mange er afgørende for en succesfuld fest. Smagsnuancerne og råvarernes kvalitet skal sidde lige i skabet, og der skal arbejdes med konsistenser, farver, temperaturer og udtryk, når retterne serveres. Hvis du gerne vil imponere jeres gæster med konfirmationsmad, hvor der er arbejdet med detaljerne, og hvor velsmag og anretning er i fokus, så er en 3-retters konfirmationsmenu vejen at gå. Vores kokke i Meyers catering har derfor sammensat en fuldendt 3-retters menu til konfirmationerne i foråret 2024, der giver dig mere tid til at nyde din søn eller datters store dag.
Meyers konfirmationsmenu 2024
Med udgangspunkt i menukomponenter, der falder i de fleste teenageres smag, er vores 3-retters forårsmenu det oplagte valg, når du skal bestille mad ud af huset til dit barns konfirmation. Meyers konfirmationsmenu leveres i engangsemballage i Storkøbenhavn, til Roskilde, Hillerød og Nordsjælland samt til Aarhus og omegn - såsom Silkeborg, Viborg, Randers, Skanderborg og Vejle, så du hurtigt og nemt kan opvarme og anrette menuen.
Konfirmationsmenuen leveres sammen med en udførlig vejledning, der guider dig igennem de få trin fra modtagelse til opvarmning og anretning. Dermed er det nemt at anrette og servere den lækre forret, der byder på smagfulde fermenterede hvide asparges serveret med pocheret kulmule, hollandaise creme og surdejschips.
Når forretten er blevet nydt, og de første konfirmationssange er sunget, er det tid til at servere den mættende hovedret, der består af rosastegt økologisk dansk okse, grillede løg, nye kartofler vendt i pebermarinade og rødvinssauce med trøffel. Ved at servere sådan en hovedret til konfirmationen sikrer du, at alle går mætte fra bordet og har fået et skud fornyet energi til at fortsætte med underholdning, taler til konfirmanden og oppakning af konfirmationsgaverne. Server afslutningsvis en dessert til konfirmationen, der sætter det sidste punktum for den unikke 3-retters konfirmationsmenu. En kage med mousser af chokolade, hasselnød, vanilje og solbær med rabarberkompot, crumble på hasselnødder, og dehydreret solbær tilfredsstiller gæsternes søde tand og sikrer, at alle går tilfredse fra det smukt dækkede konfirmationsbord.
Den perfekte konfirmation 2024
Vi kan håndtere selskaber i de fleste størrelser, så uanset om I bliver 10, 75 eller 100 så kan vi gøre dit barns konfirmation 2024 til en helt speciel oplevelse. Udover den afbalancerede 3-retters konfirmationsmenu kan du tilføje en lang række tilvalg til din bestilling. Maden til konfirmationen kan blandt andet blive ledsaget af Meyers vine, små desserter til kaffen eller afsluttes af natmad til festens sidste konfirmationsgæster.
Selvom konfirmationsmenuen er lækker, kan det være, at de yngste gæster stadig har smag for nogle lidt andre ting. Derfor kan du udover tilvalg købe burger og fiskefrikadeller til at mætte de mindste munde. Du finder oversigter over børnemenuerne og tilvalg konfirmationsmenuen 2024 længere oppe på denne side.
Lokaler og kokke til konfirmationen
Hvor skal festen holdes? Endnu et af de hyppigt stillede spørgsmål, som vi også kan hjælpe dig med. For selvom der er hjerterum, hvor der er husrum, kan det alligevel være en udfordring at finde plads til hele familien og alle vennerne, når konfirmanden inviterer til fest. Derfor vælger mange at holde festen udenfor de hjemlige rammer og måske endda et sted, hvor der også kan blive sørget for maden og serveringen. Du kan læse mere om dine muligheder for leje af lokaler til konfirmationen her eller kontakte Meyers Venues direkte på tlf. 2810 4238.
Har du allerede styr på lokalerne og ønsker at have helt frie hænder til dit barns konfirmation eller nonfirmation, så kan du booke kokke og tjenere igennem os. Du skal blot kontakte vores kundeservice minimum tre uger inden konfirmationen på tlf. 3918 6900, så kan vi tage en snak om dine muligheder.
Og ikke mindst kan du selvfølgelig bestille konfirmationsmaden ude fra hos Meyers catering.