Menu

Bemærk, at dette er en gammel menu. Menuen til konfirmation 2024 er på vej. Det er derfor ikke muligt at bestille menuen endnu.

Bestil Meyers klassiske 3-retters menu - forret
Bestil Meyers klassiske 3-retters menu - hovedret
Bestil Meyers klassiske 3-retters menu - dessert
Bestil Meyers vegetariske 3-retters menu - forret
Bestil Meyers vegetariske 3-retters menu - hovedret
Bestil Meyers vegetariske 3-retters menu - dessert
Bestil catering fra Meyers - 2 retter børnemad - Burger og moussekage.jpg
Bestil catering fra Meyers - Charcuteri.jpg
Bestil catering fra Meyers - Danske oste.jpg
Bestil catering fra Meyers - Grønne ferskner.jpg
Bestil catering fra Meyers - Macarons.jpg
Bestil catering fra Meyers - Surdejsbrød.jpg
Bestil catering fra Meyers - Natmad - Urtedeller.jpg
Bestil catering fra Meyers - Natmad - Frikadeller.jpg

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 345,-pr. person

Meyers mad til konfirmationen 2024

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om konfirmationsmenuen.

Levering på Sjælland

Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-12:30

Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.

 

Klik HER for at se leveringspriser og hvilke postnumre vi leverer til.

Bestil senest 3 dage før den ønskede leveringsdag inden kl. 12, hvis du ønsker levering eller afhentning. Det er ligeledes muligt at justere i ordren frem til 3 dage før leveringsdagen inden kl. 12.00.

Du vil modtage maden i engangsemballage pakket i papkasser. Nogle elementer til retterne skal opvarmes før servering og herefter skal retterne tallerkenanrettes. Du finder vejledningen til menuen her.

Hvis du har brug for hjælp til opvarmning, anretning og servering, har du mulighed for at bestille kokke og tjenere ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 17:00 og søndag leverer vi i tidsrummet 10:00 - 12:30.

Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ til alle vores menuer.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Klassisk menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Vi tilbyder også en børnemenu. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og burger.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.

Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 15.000

For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.

Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.

Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

 

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

3-retters konfirmationsmenu 2024

Foråret står for døren, hvilket også betyder, at det snart er tid til, at endnu et hold teenagere kan træde ind i de voksnes rækker og efterfølgende fejre denne store dag i et festligt lag med familie og venner. Som en del af livets andre store begivenheder er konfirmationen, nonfirmationen eller den humanistiske konfirmation kun noget, der sker én gang i livet for din datter eller søn, hvorfor det er værd at tænke over selv den mindste detalje for at gøre dagen helt unik for konfirmanden eller nonfirmanden. 

Én af de dele af konfirmationen, der kræver tid og omtanke, er naturligvis konfirmationsmenuen, som for mange er afgørende for en succesfuld fest. Smagsnuancerne og råvarernes kvalitet skal sidde lige i skabet, og der skal arbejdes med konsistenser, farver, temperaturer og udtryk, når retterne serveres. Hvis du gerne vil imponere jeres gæster med konfirmationsmad, hvor der er arbejdet med detaljerne, og hvor velsmag og anretning er i fokus, så er en 3-retters konfirmationsmenu vejen at gå. Vores kokke i Meyers catering har derfor sammensat en fuldendt 3-retters menu til konfirmationerne i foråret 2024, der giver dig mere tid til at nyde din søn eller datters store dag. 

Meyers konfirmationsmenu 2024

Med udgangspunkt i menukomponenter, der falder i de fleste teenageres smag, er vores 3-retters forårsmenu det oplagte valg, når du skal bestille mad ud af huset til dit barns konfirmation. Meyers konfirmationsmenu leveres i engangsemballage i Storkøbenhavn, til Roskilde, Hillerød og Nordsjælland samt til Aarhus og omegn - såsom Silkeborg, Viborg, Randers, Skanderborg og Vejle, så du hurtigt og nemt kan opvarme og anrette menuen.  

Konfirmationsmenuen leveres sammen med en udførlig vejledning, der guider dig igennem de få trin fra modtagelse til opvarmning og anretning. Dermed er det nemt at anrette og servere den lækre forret, der byder på smagfulde fermenterede hvide asparges serveret med pocheret kulmule, hollandaise creme og surdejschips. 

Når forretten er blevet nydt, og de første konfirmationssange er sunget, er det tid til at servere den mættende hovedret, der består af rosastegt økologisk dansk okse, grillede løg, nye kartofler vendt i pebermarinade og rødvinssauce med trøffel. Ved at servere sådan en hovedret til konfirmationen sikrer du, at alle går mætte fra bordet og har fået et skud fornyet energi til at fortsætte med underholdning, taler til konfirmanden og oppakning af konfirmationsgaverne. Server afslutningsvis en dessert til konfirmationen, der sætter det sidste punktum for den unikke 3-retters konfirmationsmenu. En kage med mousser af chokolade, hasselnød, vanilje og solbær med rabarberkompot, crumble på hasselnødder, og dehydreret solbær tilfredsstiller gæsternes søde tand og sikrer, at alle går tilfredse fra det smukt dækkede konfirmationsbord. 

Den perfekte konfirmation 2024

Vi kan håndtere selskaber i de fleste størrelser, så uanset om I bliver 10, 75 eller 100 så kan vi gøre dit barns konfirmation 2024 til en helt speciel oplevelse. Udover den afbalancerede 3-retters konfirmationsmenu kan du tilføje en lang række tilvalg til din bestilling. Maden til konfirmationen kan blandt andet blive ledsaget af Meyers vine, små desserter til kaffen eller afsluttes af natmad til festens sidste konfirmationsgæster.
Selvom konfirmationsmenuen er lækker, kan det være, at de yngste gæster stadig har smag for nogle lidt andre ting. Derfor kan du udover tilvalg købe burger og fiskefrikadeller til at mætte de mindste munde. Du finder oversigter over børnemenuerne og tilvalg konfirmationsmenuen 2024 længere oppe på denne side. 

Lokaler og kokke til konfirmationen

Hvor skal festen holdes? Endnu et af de hyppigt stillede spørgsmål, som vi også kan hjælpe dig med. For selvom der er hjerterum, hvor der er husrum, kan det alligevel være en udfordring at finde plads til hele familien og alle vennerne, når konfirmanden inviterer til fest. Derfor vælger mange at holde festen udenfor de hjemlige rammer og måske endda et sted, hvor der også kan blive sørget for maden og serveringen. Du kan læse mere om dine muligheder for leje af lokaler til konfirmationen her eller kontakte Meyers Venues direkte på tlf. 2810 4238. 

Har du allerede styr på lokalerne og ønsker at have helt frie hænder til dit barns konfirmation eller nonfirmation, så kan du booke kokke og tjenere igennem os. Du skal blot kontakte vores kundeservice minimum tre uger inden konfirmationen på tlf. 3918 6900, så kan vi tage en snak om dine muligheder. 

Og ikke mindst kan du selvfølgelig bestille konfirmationsmaden ude fra hos Meyers catering.