Se menuen her

Find vejledningen her

Lasagne til børn
Fiskefrikadeller til børn
Meyers Hvedebrød
glutenfrit brød fra Meyers
Meyers små kager
Meyers bobler Crement

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 295,-pr. person

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om konfirmationsmenuen.

Klik HER for at se, hvor vi leverer denne menu til.

 

LEVERING PÅ SJÆLLAND

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30.

 

LEVERING I JYLLAND

Cateringmenuerne leveres fredag, lørdag og søndag.

Fredag og lørdagen leverer vi i tidsrummet 10:00-17:00 og søndag 10:00-12:30. 

 

Denne menu skal bestilles senest kl. 12:00 og 4 dage før leveringsdagen.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Ja. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og lasagne.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Du vil modtage maden i engangsemballage pakket i papkasser. Nogle elementer til retterne skal opvarmes før servering og herefter skal retterne tallerkenanrettes. Du finder vejledningen til menuen her.

Hvis du har brug for hjælp til opvarmning, anretning og servering, har du mulighed for at bestille kokke og tjenere ved at ringe til kundeservice på tlf. 39186900.

3-retters konfirmationsmenu 2022

Foråret står for døren, hvilket også betyder, at det snart er tid til, at endnu et hold teenagere kan træde ind i de voksnes rækker og efterfølgende fejre denne store dag i et festligt lag med familie og venner. Som en del af livets andre store begivenheder er konfirmationen kun noget, der sker én gang i livet for din datter eller søn, hvorfor det er værd at tænke over selv den mindste detalje for at gøre dagen helt unik for konfirmanden eller nonfirmanden.

Én af de dele af konfirmationen, der kræver tid og omtanke, er naturligvis konfirmationsmenuen, som for mange er afgørende for en succesfuld fest. Smagsnuancerne og råvarernes kvalitet skal sidde lige i skabet, og der skal arbejdes med konsistenser, farver, temperaturer og udtryk, når retterne serveres. Hvis du gerne vil imponere jeres gæster med en festmenu, hvor der er arbejdet med detaljerne, og hvor velsmag og anretning er i fokus, så er en 3-retters konfirmationsmenu vejen at gå. Vores kokke har derfor sammensat en fuldendt treretters menu til konfirmationerne i foråret 2022, der giver dig mere tid til at nyde din søn eller datters store dag.

Meyers konfirmationsmenu

Med udgangspunkt i menukomponenter, der falder i de fleste teenageres smag, er vores 3-retters forårs menu det oplagte valg, når du skal bestille mad ud af huset til dit barns konfirmation. Meyers konfirmationsmenu leveres i Storkøbenhavn og omegn samt Aarhus og omegn i engangsemballage, så du hurtigt og nemt kan opvarme og anrette menuen.
Konfirmationsmenuen leveres sammen med en udførlig vejledning, der guider dig igennem de få trin fra modtagelse til opvarmning og anretning. Dermed er det nemt at anrette og servere den lækre forret, der byder på store og smagfulde stykker laks serveret med sauce på kærnemælk, karseolie og stenbiderrogn.

Når forretten er blevet nydt, og de første konfirmationssange er sunget, er det tid til at servere den mættende hovedret, der består af oksemørbrad, spæde nye grøntsager og rødvinssauce med Meyers solbæreddike. Hertil serveres nye kartofler med kryddersmør på ramsløg og brændenælder. Ved at servere sådan en hovedret til konfirmationen sikre du, at alle går mætte fra bordet og har fået et skud fornyet energi til at fortsætte med underholdning, taler til konfirmanden og oppakning af konfirmationsgaverne. Server afslutningsvis en dessert til konfirmationen, der sætter det sidste punktum for den unikke 3-retters konfirmationsmenu. En lys chokolade brownie med karamel serveret med rabarberkompot, hyldeblomst creme anglaise og en sprød crumble med mandler og sort sesam tilfredsstiller gæsternes søde tand og sikrer, at alle går tilfredse fra det smukt dækkede konfirmationsbord.

Den perfekte konfirmation 2022

Vi kan håndtere de fleste størrelse selskaber, så uanset om I bliver 10, 75 eller 100 så kan vi gøre dit barns konfirmation til en helt speciel oplevelse. Udover den afbalancerede treretters konfirmationsmenu, kan du tilføje en lang række tilvalg til din bestilling. Maden til konfirmationen kan blandt andet blive ledsaget af Meyers vine, små kager fra Meyers konditori til kaffen eller afsluttes af natmad til festens sidste konfirmationsgæster.
Selvom konfirmationsmenuen er lækker, kan det være at de yngste gæster stadig har smag, for nogle lidt andre ting. Derfor kan du udover tilvalg købe lasagne og fiskefrikadeller til at mætte de mindste munde. Du finder oversigter over børnemenuerne og tilvalg længere oppe på denne side.

Lokaler og kokke til konfirmationen

Hvor skal festen holdes? Endnu et af de hyppigt stillede spørgsmål, som vi også kan hjælpe dig med. For selvom der er hjerterum, hvor der er husrum, kan det alligevel være en udfordring at finde plads til hele familien og alle vennerne, når konfirmanden inviterer til fest. Derfor vælger mange at holde festen udenfor de hjemlige rammer og måske endda et sted, hvor der også kan blive sørget for maden og serveringen. Du kan læse mere om dine muligheder for leje af lokaler til konfirmationen her eller kontakte Meyers Venues direkte på tlf. 2810 4238.

Har du allerede styr på lokalerne og ønsker at have helt frie hænder til dit barns konfirmation eller nonfirmation, så kan du booke kokke og tjenere igennem os. Du skal blot kontakte vores kundeservice minimum tre uger inden konfirmationen på tlf. 3918 6900, så kan vi tage en snak om dine muligheder.