Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 315,-pr. person

Meyers mad til konfirmationen 2022

Få svar på dine spørgsmål her

Her er alle de mest generelle spørgsmål om konfirmationsmenuen.

Levering på Sjælland

Mandag - lørdag kl. 10:00-17:00

Søndag kl. 10:00-12:30

Levering i Jylland
Vores køkken i Jylland er under omstrukturering og vi har derfor desværre ikke mulighed for at hjælpe med catering på nuværende tidspunkt.

 

Klik HER for at se, hvilke postnumre vi leverer denne menu til.

Bestil senest 4 dage før leveringsdagen og inden kl. 12:00.

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet.

Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 15.000

For ordrer under DKK 15.000 inkl. moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:
Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00, kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00.

Afbestilling:

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler:

  • Meyers fakturerer 75% af det samlede beløb på ordrebekræftelsen.
  • Meyers fakturerer 100% ved afbestilling mindre end 24 timer inden leveringstidspunkt.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 15.000  

                
For ordrer på eller over DKK 15.000 inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Justering i antal:

Frem til 4 hele hverdage i forvejen før kl. 12:00 kan I korrigere antallet af kuverter på ordren skriftligt på post@meyers.dk eller telefonisk til Meyers Kundeservice på tlf. 39 18 69 00. Der tages forbehold for særaftaler og eventuelle kuvertafhængige priser.

Afbestilling:

Følgende regler gælder ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato:

  • Afbestilles der mellem 7-13 dage før leveringsdatoen faktureres 25% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 5-7 dage før leveringsdatoen faktureres 50% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der mellem 4-2 dage før leveringsdatoen faktureres 75% af det samlede beløb.
  • Afbestilles der 1 dag før leveringsdatoen eller på selve dagen faktureres 100% af det samlede beløb.

Derudover kan der kræves betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser eksempelvis kokke, tjenere, service, blomster etc.

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vi udbyder også et vegetarisk alternativ.

I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

Ja. I bestillingsmodulet kan du tilkøbe så mange børnemenuer, som du skal bruge. Du kan vælge imellem fiskefrikadeller og lasagne.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Du vil modtage maden i engangsemballage pakket i papkasser. Nogle elementer til retterne skal opvarmes før servering og herefter skal retterne tallerkenanrettes. Du finder vejledningen til menuen her.

Hvis du har brug for hjælp til opvarmning, anretning og servering, har du mulighed for at bestille kokke og tjenere ved at ringe til kundeservice på tlf. 39186900.

3-retters konfirmationsmenu 2022

Foråret står for døren, hvilket også betyder, at det snart er tid til, at endnu et hold teenagere kan træde ind i de voksnes rækker og efterfølgende fejre denne store dag i et festligt lag med familie og venner. Som en del af livets andre store begivenheder er konfirmationen kun noget, der sker én gang i livet for din datter eller søn, hvorfor det er værd at tænke over selv den mindste detalje for at gøre dagen helt unik for konfirmanden eller nonfirmanden.

Én af de dele af konfirmationen, der kræver tid og omtanke, er naturligvis konfirmationsmenuen, som for mange er afgørende for en succesfuld fest. Smagsnuancerne og råvarernes kvalitet skal sidde lige i skabet, og der skal arbejdes med konsistenser, farver, temperaturer og udtryk, når retterne serveres. Hvis du gerne vil imponere jeres gæster med en festmenu, hvor der er arbejdet med detaljerne, og hvor velsmag og anretning er i fokus, så er en 3-retters konfirmationsmenu vejen at gå. Vores kokke har derfor sammensat en fuldendt treretters menu til konfirmationerne i foråret 2022, der giver dig mere tid til at nyde din søn eller datters store dag.

Meyers konfirmationsmenu

Med udgangspunkt i menukomponenter, der falder i de fleste teenageres smag, er vores 3-retters forårs menu det oplagte valg, når du skal bestille mad ud af huset til dit barns konfirmation. Meyers konfirmationsmenu leveres i Storkøbenhavn og omegn samt Aarhus og omegn i engangsemballage, så du hurtigt og nemt kan opvarme og anrette menuen.
Konfirmationsmenuen leveres sammen med en udførlig vejledning, der guider dig igennem de få trin fra modtagelse til opvarmning og anretning. Dermed er det nemt at anrette og servere den lækre forret, der byder på smagfulde syltede hvide asparges serveret med røget laks, urtefløde og sprød malt.

Når forretten er blevet nydt, og de første konfirmationssange er sunget, er det tid til at servere den mættende hovedret, der består af rosastegt økologisk dansk okse, grillede løg, grønne asparges, kartoffelgratin og rødvinssauce med Meyers solbæreddike. Ved at servere sådan en hovedret til konfirmationen sikrer du, at alle går mætte fra bordet og har fået et skud fornyet energi til at fortsætte med underholdning, taler til konfirmanden og oppakning af konfirmationsgaverne. Server afslutningsvis en dessert til konfirmationen, der sætter det sidste punktum for den unikke 3-retters konfirmationsmenu. En trifli med syrligsød rabarberkompot, smørristet saltet havrecrumble, og en luftig tongacreme tilfredsstiller gæsternes søde tand og sikrer, at alle går tilfredse fra det smukt dækkede konfirmationsbord.

Den perfekte konfirmation 2022

Vi kan håndtere de fleste størrelse selskaber, så uanset om I bliver 10, 75 eller 100 så kan vi gøre dit barns konfirmation til en helt speciel oplevelse. Udover den afbalancerede treretters konfirmationsmenu, kan du tilføje en lang række tilvalg til din bestilling. Maden til konfirmationen kan blandt andet blive ledsaget af Meyers vine, små kager fra Meyers konditori til kaffen eller afsluttes af natmad til festens sidste konfirmationsgæster.
Selvom konfirmationsmenuen er lækker, kan det være, at de yngste gæster stadig har smag for nogle lidt andre ting. Derfor kan du udover tilvalg købe lasagne og fiskefrikadeller til at mætte de mindste munde. Du finder oversigter over børnemenuerne og tilvalg længere oppe på denne side.

Lokaler og kokke til konfirmationen

Hvor skal festen holdes? Endnu et af de hyppigt stillede spørgsmål, som vi også kan hjælpe dig med. For selvom der er hjerterum, hvor der er husrum, kan det alligevel være en udfordring at finde plads til hele familien og alle vennerne, når konfirmanden inviterer til fest. Derfor vælger mange at holde festen udenfor de hjemlige rammer og måske endda et sted, hvor der også kan blive sørget for maden og serveringen. Du kan læse mere om dine muligheder for leje af lokaler til konfirmationen her eller kontakte Meyers Venues direkte på tlf. 2810 4238.

Har du allerede styr på lokalerne og ønsker at have helt frie hænder til dit barns konfirmation eller nonfirmation, så kan du booke kokke og tjenere igennem os. Du skal blot kontakte vores kundeservice minimum tre uger inden konfirmationen på tlf. 3918 6900, så kan vi tage en snak om dine muligheder.