Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 245,-pr. person

Andre har også set på

Catering til konfirmation

Uanset om titlen på indbydelsen siger konfirmation eller nonfirmation, så vil det være en anledning til at samle familie og venner til fejring af det unge menneske, der nu træder ind i de voksnes rækker. Til en sådan begivenhed er det kærkommen at kunne invitere til en indbydende buffet, hvor gæster kan servicere sig selv og fylde deres tallerkener alt efter smag og behag. Meyers kokke skaber derfor hvert år en ny lækker konfirmationsbuffet, som falder i en hver konfirmands smag og giver jer tid til at nyde fejringen af jeres barns store dag.

Vegetarisk konfirmationsbuffet ud af huset

Igennem den seneste årrække er mange unge blevet mere bevidste om miljø og ernæring, hvilket også afspejler sig i deres dagligdag. I Meyers sætter vi pris på bevidste valg i forhold til kost, og vi har derfor med glæde udviklet en vegetarisk konfirmationsbuffet, som kan afspejle konfirmandens valg på den festlige dag. Vores kokke sørger for fyldige salater og vegetariske alternativer, og vores bagere sørger for det saftige brød, så selv den kød-elskende onkel på ingen måder skal frygte for ikke at blive mæt.

Hvis jeres konfirmand ønsker en grøn menu til sin konfirmation, er vores vegetariske konfirmationsbuffet derfor det oplagte og velsmagende valg til fejringen af den store dag.