Nytårsmad

Spring ind i det nye år med skøn mad og fantastisk selskab. Hvis du mangler inspiration til årets sidste måltid, så kig med her, hvor du finder opskrifter til både forret, hovedret og dessert, og selvfølgelig nytårets uundværlige kransekage.

Filtrér

Viser 3 ud af 3

 • Meyers nytårsmenu hovedret - Chateaubriand af dansk oksemørbrad med pocherede gulerødder, luftig kartoffelmos

  Bestil fra 2 personer

  3-retters nytårsmenu

  Levering i hele landet

  2020 er ved at rinde ud, og snart skal vi mødes om årets sidste måltid.

  Befri glimmerkjolen fra forklædet, og gør det hele lidt nemmere, for vi er klar med vidunderlige menuer af både den grønne og rosastegte slags. Vi leverer tre eksklusive retter, hjemmelavet fra top til bund og så fulde af smag, at de med garanti begejstrer dine nytårsgæster.

  Bestil menu
 • Meyers nytårsmenu vegetarisk hovedret - Mille-feuille af selleri med svampe

  Bestil fra 2 personer

  Vegetarisk 3-retters nytårsmenu

  Levering i hele landet

  Vi har udvalgt planterigets absolutte konger fra vinterhalvåret og sætter fennikel, selleri, og rødbeder i forrygende selskab med pocherede gulerødder, vilde urter, friske æbler og trøfler.

  Luftig kartoffelcreme, sprød pankorasp og himmels rødvinsglace sikrer, at alle sanser bliver vakt, så I kan gå mætte og tilfredse fra nytårsbordet.
  Resultatet er tre farverige retter, der tilfredsstiller både vegetarer og dem, der bare har lyst til at spise lidt mere grønt - også til nytårsfesten.

  Bestil menu
 • Meyers Nytårsmenu børneburger

  2-retters menu til junior

  Nytårsmenu i børnehøjde

  Levering i hele landet

  Vores kokke tilbereder en særlig tre-retters menu, hvor ungernes favoritter har fået en festlig fortolkning. De kan glæde sig til burger med oksebøf fra Kildegaarden, ovnbagte fritter, tomatketchup, sennepsmayonnaise og chokoladedessert.

  Det hele er tilberedt, ligesom menuen til de voksne, så I blot skal varme og anrette jeres nytårsmenu for både små og store.

  Se menu