Nytårsmad

Spring ind i det nye år med skøn mad og fantastisk selskab. Hvis du mangler inspiration til årets sidste måltid, så kig med her, hvor du finder opskrifter til både forret, hovedret og dessert, og selvfølgelig nytårets uundværlige kransekage.

Filtrér

Viser 12 ud af 49

 • Nytårsmenu - klassisk hovedret

  Bestil fra 2 personer

  Nytårsmenu

  Levering i hele landet

  Champagnepropperne skal springe og danseskoene findes frem, når vi hopper ind i 2024.

  Slut året af med et brag af en nytårsmenu. Tjansen i køkkenet tager vi for dig, så du kan bruge dagen på at polere danseskoene og dække bordet med flot poselæn, konfetti og fylde glassene med champagne. I år har vores kokke gjort det muligt at vælge mellem en klassisk og vegetarisk 3-retters menu eller 4-retters menu.

  Bestil menu
 • Nytårsmenu - vegetarisk hovedret

  Bestil fra 2 personer

  Vegetarisk nytårsmenu

  Levering i hele landet

  Hvad end du hopper ind i 2024 med ønsket om grønnere spisevaner eller allerede er lun på det plantebaserede køkken, så tilbyder vi en eksklusiv, vegetarisk nytårsmenu.

  Glæd jer til jordskokkebisque med miso, røgede bønner, morkler, bergamotte, variation af jordskokker og urter og indbagt trøffel- og svampesoufflé med valnødder serveret med pommes røsti med Vesterhavsost og sort peber inden I slutter med en sød dessert af chokoladekuppel fyldt med saltkaramel, hasselnød og chokolademousse. Hertil syltede brombær, chokoladebrownie, crumble på ristede hasselnødder samt brombærgranité.

  Bestil menu
 • Nytårsmenu - børnemenu

  2-retters menu til junior

  Nytårsmenu i børnehøjde

  Levering i hele landet

  Vores kokke tilbereder en særlig tre-retters menu, hvor ungernes favoritter har fået en festlig fortolkning. De kan glæde sig til burger med økologisk oksekød lagt sammen med mayonnaise, ketchup, ost og syltede agurker i blød briochebolle. Desserten er en treenighed af hindbær- vanilje og chokolademousse lagt i smukke regnbuelag ovenpå en sprød crumble af ristede mandler og karamelliseret hvid chokolade vendt med tørret hindbær.

  Det hele er tilberedt, ligesom menuen til de voksne, så I blot skal varme og anrette jeres nytårsmenu for både små og store.

  Se menu