Nytårsmad

Spring ind i det nye år med skøn mad og fantastisk selskab. Hvis du mangler inspiration til årets sidste måltid, så kig med her, hvor du finder opskrifter til både forret, hovedret og dessert, og selvfølgelig nytårets uundværlige kransekage.

Filtrér

Viser 12 ud af 49

 • Bestil fra 2 personer

  3-retters nytårsmenu

  Levering i hele landet

  Champagnepropperne skal springe og danseskoene findes frem, når vi hopper ind i 2022.

  Slut året af med et brag af en nytårsmenu. Tjansen i køkkenet tager vi for dig, så du kan bruge dagen på at polere danseskoene og dække bordet med flot poselæn, konfetti og fylde glassene med champagne. I år har vores kokke gjort det muligt at vælge mellem en klassisk og vegetarisk 3-retters menu eller en delikat buffet; oplagt hvis I er ekstra mange om bordet.

  Bestil menu
 • Bestil fra 2 personer

  Vegetarisk 3-retters nytårsmenu

  Levering i hele landet

  Hvad end du hopper ind i 2022 med ønsket om grønnere spisevaner eller allerede er lun på det plantebaserede køkken, så tilbyder vi en eksklusiv, vegetarisk nytårsmenu.

  Glæd jer til den lune boghvedevaffel serveret med røgede grøntsager og tomatieret emulsion til forret, ballotine med ristet blomkål og svampe, gratineret kartoffel med estragon og sprød vesteravsost til hovedret, inden I slutter med en sød dessert af brownie på hvid chokolade fyldt med solbær og toppet med ganache af saltkaramel.

  Bestil menu
 • 2-retters menu til junior

  Nytårsmenu i børnehøjde

  Levering i hele landet

  Vores kokke tilbereder en særlig tre-retters menu, hvor ungernes favoritter har fået en festlig fortolkning. De kan glæde sig til burger af blød brioche med oksebøf, sprød salat, syltet agurk, ketchup & mayonnaise og brownie på hvid chokolade fyldt med solbær og toppet med ganache af salt karamel til dessert.

  Det hele er tilberedt, ligesom menuen til de voksne, så I blot skal varme og anrette jeres nytårsmenu for både små og store.

  Se menu