Festlig nytårsmenu, der gør grøntsagerne til guldet på tallerkenen

I år skal der være fest! Champagnepropperne skal springe og danseskoene findes frem, når vi fejrer det nye år. Hvis du også er blevet lun på det grønne, så lad os bevise, at årets største festmiddag sagtens kan have grøntsagerne i centrum side om side med klassiske saucer og trøfler.  

Slut året af med manér og lad os sørge for, at der bliver sat et gevaldigt, gastronomisk punktum for 2023! 

Meyers vegetariske 3-retters nytårsmenu bliver leveret lige til døren

Vegetarisk 3-retters nytårsmenu

 • Forret

  Jordskokkebisque med miso, røgede bønner og morkler serveres med focacciabrød

  Start aftenen ud med forretten som byder på jordskokkebisque med miso, røgede bønner, morkler, grønne peberkorn, syltet glaskål og urter fra Nabofarm. Forretten serveres med focacciabrød.

 • Hovedret

  Ballotine med kastanjer, svampe, fermenterede sorte bønner og vegansk "Faux Gras" med røget kartoffelpuré

  I hovedretten kommer ballotine med kastanjer, blomkål, svampe, fermenterede sorte bønner og hibiscus, røget kartoffelpuré og sprøde rodfrugter, vegansk “Faux Gras” med hibiscus, solbærglaserede rødbeder med solbæreddike fra Nordhavns Eddikebryggeri og svampesauce.

 • Dessert

  Tre forskellige chokoladekupler fyldt med solbærmousse, lys chokolademousse og hvid chokolademousse

  Slut aftenen af med tre forskellige chokoladekupler fyldt med solbærmousse, lys chokolademousse og hvid chokolademousse serveret med sprød crumble på hasselnødder og dehydreret solbær.

TILKØB TIL NYTÅRSMENUERNE

APPETIZERS, BØRNEMENU, KRANSEKAGE OG NATMAD

 • Start jeres nytårsaften med en eksklusiv anretning

  Appetizers

  Til nytårstalen

  Sæt jer godt til rette kl. 18.00 og nyd de elegante og smukke appetizers med et glas champagne til Dronningens nytårstale. I vælger selv, hvor mange forskellige appetizers, I vil tilkøbe jeres menuer.

  Bestil her
 • Til nytårstalen

  Tærte

  Tærte med “Nduja” fra Troldgaarden, kartoffelkompot og syltede hyben

  Tærte med “Nduja” fra Troldgaarden, kartoffelkompot og syltede hyben.

  Indeholder 4 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Til nytårstalen

  Gourgéres

  Gougères med trøffelcreme og solbærstøv

  Gougères med trøffelcreme og solbærstøv.

  Indeholder 4 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Til nytårstalen

  Østers

  Østers fra Frankrig serveret med syrlig vinaigrette med fintsnittede skalotteløg.

  Østers fra Frankrig serveret med syrlig vinaigrette med fintsnittede skalotteløg.

  Indeholder 12 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Til nytårstalen

  Caviar serveret med blinis, skalotteløg og creme fraiche

  Caviar serveret med blinis, skalotteløg og creme fraiche

  Caviar serveret med blinis, skalotteløg og creme fraiche til 4 personer.

  Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

 • Til nytårstalen

  “Cavi’art”

  “Cavi’art” serveret med blinis, skalotteløg og creme fraiche

  “Cavi’art” serveret med blinis, skalotteløg og creme fraiche til 4 personer.

  Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Se mere

Vegetarisk nytårsmenu 2022

Nytårsaften 2023

Drømmer du også om en afslappende og smagfuld nytårsaften

Drømmer du også om en afslappende og smagfuld nytårsaften 2023? 

Nytårsaften er en dag for store som små. Om glasset fyldes med børnechampagne eller de gyldne dråber fra den franske provins, så er springet ind i det nye år en fest – og nytåret 2023 skal ikke være nogen undtagelse. 

Nytårspynt, fyrværkeri, den perfekte nytårskjole eller skjorte, læskende drikkevarer, nytårsmenuen og det perfekte selskab er nogle af de ting, der skaber rammerne for en succesfuld nytårsaften. 
 
To do-listen kan blive lang når den perfekte nytårsaften skal planlægges, og der kan være brug for en hjælpende hånd til den kreative og smagfulde vegetariske nytårsmenu. Meyers kompetente kokke har derfor brugt mange timer i køkkenet for at sikre en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, så den vegetariske nytårsmenu er 2023 værdig.  

Ved bestilling af en nytårsmenu ud af huset fra Meyers frigives du for mange timer i køkkenet, så du i stedet kan hygge om dine gæster med lækker nytårsmad. Nytårsmaden 2023 bliver ikke nemmere. 

Meyers vegetariske nytårsmenu

Meyers vegetariske nytårsmenu 2023 sikrer, at du som vegetar eller at dine vegetariske gæster med sikkerhed ikke kommer til at føle sig snydt for en lækker nytårsmenu. Vores dygtige kokke har kræset for en vegetarisk nytårsmenu, hvor de udnytter sæsonens bedste råvarer. Vores vegetariske mad til nytårsaften 2023 lægger sig op ad den klassiske nytårsmenus smage, men har fået udskiftet enkelte elementer med et smagfuldt vegetarisk element. 
 

Bestiller du den vegetariske nytårsmenu 2023, vil du blive mødt af en velduftende middag, som med sikkerhed vil give et smil på læben. Årets vegetariske nytårsmenu 2023 er snart klar!


Er nogle af dine nytårsgæster ikke vegetarer? Vi kommer selvfølgelig også til at udvikle en klassisk nytårsmenu. Du kan selv bestemme, hvor mange kuverter, der skal være hhv. vegetariske og klassiske i løbet af din bestilling.
 

Få en udsøgt nytårsfest med nytårsmad udefra, og bestil nytårsmenuen her hos Meyers.