Vegetarisk nytårsmenu

Slut året af med manér og lad os sørge for, at der bliver sat et gevaldigt, gastronomisk punktum for 2024!

Bestil her

Festlig nytårsmenu, der gør grøntsagerne til guldet på tallerkenen

I år skal der være fest! Champagnepropperne skal springe og danseskoene findes frem, når vi fejrer det nye år. Hvis du også er blevet lun på det grønne, så lad os bevise, at årets største festmiddag sagtens kan have grøntsagerne i centrum side om side med klassiske saucer og trøfler. 

 • Nytårsmenu - vegetarisk forret

  Forret

  Jordskokkebisque

  Start aftenen ud med forretten som byder på jordskokkebisque med miso, røgede bønner, morkler, bergamotte, variation af jordskokker og urter fra Nabofarm.

 • Nytårsmenu - vegetarisk hovedret

  Hovedret

  Indbagt trøffel- og svampesoufflé

  I hovedretten kommer Indbagt trøffel- og svampesoufflé med valnødder serveret med pommes røsti med Vesterhavsost og sort peber. Dertil endive vendt med tørret solbær, ristede valnødder og pærevinaigrette og kraftig svampesauce og sort hvidløgspuré med sherry.

 • Nytårsmenu - klassisk dessert

  Dessert

  Chokoladekuppel

  Slut aftenen af med en mørk chokoladekuppel fyldt med saltkaramel, hasselnød og chokolademousse. Hertil syltede brombær, brud af chokoladebrownie, crumble på ristede hasselnødder samt brombærgranité.

TILKØB TIL NYTÅRSMENUERNE

APPETIZERS, BØRNEMENU, KRANSEKAGE OG NATMAD

 • Tilvalg til nytårsmenuen

  Start jeres nytårsaften med en eksklusiv anretning

  Appetizers

  Til nytårstalen

  Sæt jer godt til rette kl. 18.00 og nyd de elegante og smukke appetizers med et glas champagne til Dronningens nytårstale. I vælger selv, hvor mange forskellige appetizers, I vil tilkøbe jeres menuer.

  Bestil her
 • Nytårsmenu - tilvalg - tærte

  Til nytårstalen

  Tærte

  Tærte med løgpuré, kartoffel, N'duja fra Troldgaarden og syltede hyben

  Tærte med “Nduja” fra Troldgaarden, kartoffelkompot og syltede hyben.

  Indeholder 4 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Nytårsmenu - tilvalg - gougeres med trøffel

  Til nytårstalen

  Gourgéres

  Gougères med trøffelcreme og solbærstøv

  Gougères med trøffelcreme og solbærstøv.

  Indeholder 8 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Nytårsmenu - tilvalg - østers

  Til nytårstalen

  Østers

  Danske østers fra Rømø med kærnemælk og dildolie

  Danske østers fra Rømø med kærnemælk og dildolie.

  Indeholder 12 stk. Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Bestil her
 • Nytårsmenu - tilvalg - caviar

  Til nytårstalen

  Caviar

  Prunier classic caviar med boghvedeblinis, skalotteløg og pisket cremefraiche

  Prunier classic caviar med boghvedeblinis, skalotteløg og pisket cremefraiche til fire personer.

  Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

 • Nytårsmenu - tilvalg - caviar

  Til nytårstalen

  “Cavi’art”

  Cavi´art med boghvedeblinis, skalotteløg og pisket cremefraiche

  Cavi´art med boghvedeblinis, skalotteløg og pisket cremefraiche til fire personer.

  Du kan med fordel kombinere med en/flere af vores andre tilvalg. De anrettes på egne fade og der følger en vejledning med.

  Se mere

Vegetarisk nytårsmenu 2023

NYTÅRSMENU 2024 

Er du klar med 2024’s nytårsmenu?  

Ud over høje forventninger til festlige og traditionsrige indslag i aftenens løb, vil der for mange også være et stort fokus på nytårsmenuen. Nytårsmaden skal udstråle dét ekstra ved både at behage samt imponere dine gæster med sin velsmag og elegante anretning.  

Det er dog de færreste, der har lyst til at bruge den fornødne tid, som det kræver for at få nytårsmenuen til at leve op til disse forventninger. Det kan måske også være svært at finde på idéer til nytårsmenuen. Her er der naturligvis hjælp at hente, så du slipper for hovedbrud, tunge indkøb, lange timer i køkkenet og i stedet får tid til at nyde årets fest og nytårsmad i selskab med dem, du har kær. Du kan nemlig bestille din nytårsmad ud af huset hos Meyers.  

Lad vores kokke tilberede din nytårsmenu og læn dig trygt tilbage med udsigten til en nem nytårsaften.  

Årets sidste dag er på en og samme tid en dag, hvor vi forventningsfulde ser frem mod det kommende år, så vel som det er en dag med fejring og et tilbageblik på det år, der nu lakker mod ende. Netop derfor anser mange mennesker nytårsaften som årets fest.  
  
Det er en fest, hvor der er taget kærligt hånd om hver en detalje og traditioner holdes i hævd - Dronningens nytårstale, farverigt fyrværkeri, den lækre nytårsmenu, nytårspynt, den boblende fornemmelse af champagne på læberne og rådhusklokkernes spil ved midnat, for blot at nævne nogle få af dem.  
  
Det er en uden tvivl en magisk aften og Meyers vil gerne være med til at sætte fokus på nærvær og festlig hygge ved at sørge for nytårsmenuen til jeres nytårsfest.  

Få en udsøgt nytårsmenu udefra, og bestil nemt jeres nytårsmenu her hos Meyers - både i en klassisk og vegetarisk udgave 

En klassisk eller vegetarisk nytårsmenu 2024

Meyers kokke har som altid kvalitet i fokus og har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores velsmagende menuer, og maden til nytårsmenuen er ingen undtagelse. Kokkene har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Så du kan vælge lige den nytårsmenu, der passer dig og dine gæsters behov.  

Bestiller du Meyers klassiske nytårsmenu kan du servere en bisque af danske strandkrabber med saltede kammuslinger og pocheret sort hummer, grønne peberkorn, confiterede hvidløg, syltet glaskål, grøn olie og friske urter fra Nabofarm. Når du og dine gæster har nydt den skønne nytårsforret og diskuteret det forgangne år, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen 2024, som byder på dansk økologisk oksemørbrad med røget kartoffelpuré og sprøde rodfrugter, solbærglaserede rødbeder med solbæreddike fra Nordhavns Eddikebryggeri og rødvinssauce med trøffel. Sidst, men ikke mindst, afslutter I jeres nytårsmenu med nytårsdessert, som består af en intens nytårskage i fire lag med luftige mousser af chokolade, hasselnød, vanilje og solbær kombineret med sprød chokolade og hasselnøddebrud. Kagen serveres med saltkaramelis, frisk sirup af citrontimian og en sprød crumble på hasselnødder og dehydreret solbær.  

Selvom vi giver grøntsagerne en større plads på tallerken, ønsker vi ikke en fremtid uden koen. Derfor går vi langt for at finde samarbejdspartnere, der har fokus på den omkringliggende natur, dyrenes velfærd og en skånsom slagteproces. Til nytårsmenuen 2024 aftager vi oksemørbrad fra økologiske danske landmænd, der insisterer på opmærksomhed på dyrenes hele liv og fremme økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed.  

Vores vegetariske nytårsmenu består af en jordskokkebisque med miso, røgede bønner, morkler, grønne peberkorn og confiterede, syltet glaskål og friske urter fra Nabofarm til forret. Til hovedret får du en velsmagende ballotine på kastanjer, svampe, fermenterede sorte ærter og hibiscus, røget kartoffelpuré og sprøde rodfrugter, vegansk “Faux Gras” med hibiscus, solbærglaserede rødbeder med solbæreddike fra Nordhavns Eddikebryggeri og kantarelsauce. Som afslutning får du en vegansk dessert bestående af tre forskellige chokoladekupler fyldt med solbærmousse, lys chokolademousse og hvid chokolademousse serveret med sprød crumble på hasselnødder og dehydreret solbær. Alt i alt en virkelig velsmagende vegetarisk nytårsmenu, der godt vil kunne få kødelskerne til at kigge i retningen af din vegetariske nytårsmad. 

Meyers nytårsmenu til børn 2024 

Nytårsaften er i høj grad også en fest for de yngste, og derfor har vi sammensat en 2-retters børnevenlig nytårsmenu, der falder i børnenes smag. Vi synes i hvert fald selv, at Meyers nytårsmenu til børnene er super lækker og håber, at det rammer plet hos de yngste i dit selskab. Den 2-retters nytårsmenu til børnene byder på en burger fra Jagger med saftig, økologisk oksekødsbøf i luftig, økologisk briochebolle. Som afslutning på en dejlig børnemenu får de serveret regnbuemousse-kage med chokoladecrumble og syrlig-sød jordbærpure, som vil være et festligt punktum for børnenes nytårsmenu. 

Tilvalg til nytårsmenuen 2024

Er tiden der ikke til indkøb af kransekage og appetizers? Lad dig ikke forstyrre af det, men lad i stedet vores køkken stå for de sidste detaljer.  

Som tilvalg til Meyers 4- og 3-retters nytårsmenuer, kan du bestille kransekage bagt med hjemmelavet marcipan og chokoladeganache fra Mark Hermann á 4 stk. pr. bestilling.  
Af andre tilvalg til de lækre nytårsmenuer kan du blandt andet vælge mellem østers fra Frankrig serveret med syrlig vinaigrette med fintsnittede skalotteløg med vedlagt østerskniv, krydrede snacknødder, syltede grønne ferskner med estragon, caviar med boghvedeblinis, skalotteløg og økologisk creme fraiche, “Cavi’art” som er den vegetariske udgave af kaviar og serveres med boghvedeblinis, skalotteløg og økologisk creme fraiche, tærte med “N´duja” fra Troldgaarden, kartoffelkompot og syltede hyben og sidst med ikke mindst gougères med trøffelcreme og solbærstøv. Sørg også for at du og dine gæster kan nyde et lækkert første måltid i det nye år. Her kan I nemlig bestille en saftig burger fra Jagger med økologisk oksekød og luftige briocheboller. 
Med en nytårsmenu, kransekage og appetizers bestilt nemt fra Meyers slipper du for en masse besvær, og kan bare koncentrere dig om at have en fest med dine nærmeste på nytårsaften. Nytårsmenu ud af huset vil lette presset for selv den mest erfarne vært eller værtinde, og nytåret vil blive en fest. 

Nytårsmenuen 2024 leveres i hele landet 

Meyers tre nytårsmenuer - klassisk såvel som vegetarisk - kan bestilles og leveres til min. 4 personer. I kan selv vælge, om I ønsker udelukkende klassiske kuverter, vegetariske kuverter eller et mix af de to nytårsmenuer. Måske kødspiserne gerne vil prøve noget nyt til nytåret og får mere smag for grønnere retter. 

Hvis du køber min. 4 kuverter, kan du få din nytårsmenu leveret til døren, uanset hvor du befinder dig. Meyers leverer nemlig 2024’s nytårsmenuer til hele landet. Du kan dermed få en nytårsmenu ud af huset til alt fra København til Helsingør, fra Odense til Svendborg, Vejle til Silkeborg, Randers, Aalborg og Aarhus og du får dermed den fantastiske nytårsmenu leveret lige til døren.  
  
Med leveringen af mad følger en udførlig guide til, hvordan du enkelt og nemt skal varme og anrette den lækre nytårsmad til jeres nytårsfest. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2024 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen. Nem nytårsmad ud af huset fra Meyers catering giver plads til festlige indslag og en masse nærvær.   

Nytårsmenu til afhentning 2024

Ønsker du at afhente din nytårsmad, kan dette også lade sig gøre.   

Du kan afhente din nytårsmenu på en af vores lokationer i hhv. København, Lyngby og Aarhus. Vælger du denne løsning, sparer du naturligvis leveringsomkostningerne.  

Godt nytår fra alle os hos Meyers – vi glæder os til at levere nytårsmenuen til din nytårsaften 2024!