Se menuen her

Vælg mellem eller kombiner vores klassiske menu og den vegetariske menu.

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 395,-pr. person

Få svar på dine spørgsmål

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.

Log ind på din bestilling her

 

Det er kun muligt at annullere bestillingen, hvis det er inden for deadline, som er 4 dage før levering inden klokken 12.00.

Vil du annullere bestillingen, kan du kontakte kundeservice indenfor åbningstiden telefonisk.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det. 

Følg vejledningen for opvarmning og anretning.

I bestillingen kan du vælge hvor mange vegetariske nytårsmenu-kuverter, du ønsker at bestille.

Se den vegetariske menu længere oppe på produktsiden.

 

Nytårsmenuen leveres i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden. Find vejledningen her.

I år kan du afhente din nytårsmenu fra følgende lokationer:

- Meyers Køkken København, Kattegatvej 53, 2150 Nordhavn
- Meyers Køkken Århus, Sletvej 34, 8310 Tranbjerg
- Meyers Spisehus, Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Afhentning kan ske fredag d. 31. december.

 

Afhentnings tidspunkter: 

 Kl. 10-14 

Vi leverer nytårsmenuen til hele landet. Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

- Pris for levering: 75,- til Sjælland og 150,- til Fyn og Jylland. 

- Dagen inden leveringen modtager du en sms med et estimeret leveringstidspunkt (2 timers interval)

 

Levering

Bestil nytårsmenuen senest mandag d. 27. december for levering. (med forbehold for udsolgt)

Nytårsmenuen kan bestilles med levering til torsdag d. 30. december.

 

Afhentning

Bestil nytårsmenuen senest tirsdag d. 28. december for afhentning. 


Afhentning kan ske d. 31. december i vores køkken i København på Kattegatvej 53, 2150 København og vores køkken i Århus på Sletvej 34, 8310 Tranbjerg samt i på Meyers Spisehus i Lyngby på Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Nytårsmenu 2021

Er du klar med årets nytårsmenu? 

Ud over høje forventninger til festlige og traditionsrige indslag i aftenens løb, vil der for mange også være et stort fokus på årets nytårsmenu. Nytårsmenuen skal udstråle dét ekstra ved både at behage samt imponere dine gæster med sin velsmag og elegante anretning.

Det er dog de færreste, der har lyst til at bruge den fornødne tid, som det kræver for at få nytårsmenuen til at leve op til disse forventninger. Her er der naturligvis hjælp at hente, så du slipper for tunge indkøb, lange timer i køkkenet og i stedet får tid til at nyde årets fest og nytårsmad i selskab med dem, du har kær.

Lad vores kokke tilberede din nytårsmenu 2021 og læn dig trygt tilbage med udsigten til en nem nytårsaften.

Årets sidste dag er på en og samme tid en dag, hvor vi forventningsfulde ser frem mod det kommende år, så vel som det er en dag med fejring og et tilbageblik på det år, der nu lakker mod ende. Netop derfor anser mange mennesker nytårsaften som årets fest. Der er selvfølgelig ændrede forhold og nytårsfesten bliver måske ikke så stor som den plejer, men det kan blive en fantastisk fest med dine nærmeste. 

Det er en fest, hvor der er taget kærligt hånd om hver en detalje og traditioner holdes i hævd - Dronningens nytårstale, farverigt fyrværkeri, den lækre nytårsmenu, nytårspynt, den boblende fornemmelse af champagne på læberne og rådhusklokkernes spil ved midnat, for blot at nævne nogle få af dem.

Det er en uden tvivl en magisk aften og vi vil gerne være med til at sætte fokus på nærvær og festlig hygge ved at sørge for nytårsmenuen til jeres nytårsfest.

Få en udsøgt nytårsmenu udefra, og bestil nytårsmenuen her hos Meyers. 

En klassisk eller vegetarisk nytårsmenu 2021

Meyers kokke har som altid kvalitet i fokus og har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores velsmagende menuer, og maden til nytårsmenuen 2021 er ingen undtagelse. Kokkene har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – Den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Så du kan vælge lige den nytårsmenu, der passer dig og dine gæsters behov.

Bestiller du Meyers klassiske nytårsmenu kan du serverer en smagfuld bisque med torsk, frisk æble og syltet fennikel. Den cremede bisque toppes med intense urter og serveres med en lækker surdejsbolle.

Når du og dine gæster har nydt den skønne nytårsforret og diskuteret det forgangne år, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen 2021, som byder på chateaubriand af dansk oksemørbrad. Hertil kommer det perfekte tilbehør til nytårsmenuens hovedret - pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.

Sidst, men ikke mindst, afslutter I jeres nytårsmenu med nytårsdessert, som består af en intens chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. Nytårsdesserten er toppet med en crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2021

Meyers nytårsmenu til børn 

Nytårsaften er i høj grad også en fest for de yngste, og derfor har vi sammensat en nytårsmenu, der falder i børnenes smag. Vi synes i hvert fald selv Meyers nytårsmenu til børnene er super lækker og håber at det rammer plet hos de yngste i dit selskab.

Den 2-retters nytårsmenu til børnene byder på en burger af blød brioche med oksebøf fra kildegaarden, som selvfølgelig serveres med ovnbagte fritter, tomatketchup og sennepsmayonnaise. Som afslutning på en dejlig børnemenu får de serveret samme nytårsdessert som de ældste, nemlig den lækre chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace.

Tilvalg til nytårsmenuen

Er tiden, der ikke til indkøb af kransekage og vin, der matcher maden? Lad dig ikke forstyrre af det, men lad i stedet vores konditori samt vinkendere stå for de sidste detaljer.

Som tilvalg til de 3-retters nytårsmenuer, kan du som tilvalg bestille kransekage a 4 stk. pr. bestilling. To af dem er med citron, hvid chokolade og ristede mandelsplitter og de to andre er med nougat og smeltet mørk chokolade. 
 
Et andet tilvalg du kan tilføje til nytårsmenuen er en fantastisk vinmenu med 6 flasker nøje udvalg vin.

Bestiller du vores vinmenu som et tilvalg til nytårsmenuen får du to dejlige flasker Cava Brut Reserva Castellroig  Sabaté l Coca (2017), to friske flasker Riesling Trocken Birkweiler Kastanienbusch Weingut Gies Düppel (2018), samt to flasker Toscana Rosso Il Nero di Casanova La Spinetta (2016).

Med en nytårsmenu, kransekage og vin i hus slipper du for en masse besvær, og du kan bare koncentrere dig om at have en fest med dine nærmeste på nytårsaften.   

Nytårsmenu leveres i hele landet

Meyers tre nytårsmenuer kan bestilles og leveres til min. 2 personer.

Hvis du køber min. 2 kuverter, kan du få din nytårsmenu leveret til døren, uanset hvor du befinder dig. Meyers leverer nemlig årets nytårsmenuer til hele landet. Du kan dermed få  en nytårsmenu ud af huset til alt fra København til Aarhus. Leveringen koster kun 50kr,-  og du får den fantastiske nytårsmenu lige til døren.  

Med leveringen af mad følger en udførlig guide til, hvordan du enkelt og nemt skal varme og anrette den lækre nytårsmad til jeres nytårsfest. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2021 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.

Godt nytår fra alle os hos Meyers – Vi glæder os til at levere nytårsmenuen til din nytårsaften!