Se menuen her

                

Bestil maden til nytår fra Meyers
Bestil maden til nytår fra Meyers
Nytårs menu til børn fra Meyers
Kransekage til nyår fra Meyers

Nytårs catering 2019

Årets sidste dag er på en og samme tid en dag, hvor vi forventningsfulde ser frem mod det kommende år, så vel som det er en dag med fejring og et tilbageblik på det år, der nu lakker mod ende. Netop derfor anser mange mennesker nytårsaften som årets fest. Det er en fest, hvor der er taget kærligt hånd om hver en detalje og traditioner holdes i hævd - Dronningens nytårstale, farverigt fyrværkeri, den boblende fornemmelse af champagne på læberne og rådhusklokkernes spil ved midnat, for blot at nævne nogle få af dem.

Ud over høje forventninger til festlige og traditionsrige indslag i aftenens løb, vil der for mange også være et stort fokus på årets nytårsmenu. Mad til nytårsaften skal udstråle dét ekstra ved både at behage samt imponere dine gæster med sin velsmag og elegante anretning. Det er dog de færreste, der har lyst til at bruge den fornødne tid, som det kræver for at få nytårsmenuen til at leve op til disse forventninger. Her er der naturligvis hjælp at hente, så du slipper for tunge indkøb, lange timer i køkkenet og i stedet får tid til at nyde årets fest i selskab med dem, du har kær. Lad vores kokke tilberede din nytårsmenu 2019 og læn dig trygt tilbage med udsigten til en nem nytårsaften.

Nytårsmenu til levering i hele landet

Meyers kokke bruger altid årstidens råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores velsmagende menuer, og nytårsmenuen 2019 er ingen undtagelse. Kokkene har skabt tre menuer til fejringen af årets fest 2019; en klassisk nytårsmenu med kød, en vegetarisk nytårsmenu og en børnemenu. Ovenfor kan du læse nærmere om de tre nytårsmenuer, som alle kan ledsages af en lækker blød kransekage, der kan tilføjes til din menu under bestillingens tilvalg.

Meyers nytårsmenu 2019 leveres til hele landet ved bestilling af minimum 4 kuverter, og det eneste du skal fortage dig på selve aftenen er at varme og anrette den lækre nytårsmenu. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2020 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.

Godt nytår fra alle os hos Meyers – Vi glæder os til at levere maden til din nytårsaften!

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 355,-pr. person

Andre menuer