Årets julesortiment i Meyers Bagerier

Det er altid en stor dag, når årets julesortiment lander i vores butikker. Mandelcroissanter, sprøde småkager, honningkagehjerter og søde kransekagestykker. Vi har allerede lavet fordejen til vores honningkager, så honningen kan udvikle sin intense smag og kagerne blive lige så uforskammet bløde og saftige, som de plejer. Alt julesortiment starter medio november.

  • Smagen af jul

    Honninghjerter

    med julemærke fra Julemærkefonden

    Du kan også tage et honninghjerte dyppet i mørk chokolade med årets julemærke fra Julemærkefonden med hjem. Når du køber et honninghjerte, støtter du en god sag, da vi donerer 2 kr. til Julemærkefonden per solgte hjerte.

    Find opskriften
  • Smagen af jul

    Honningsnitter

    En ægte klassiker

    En bid af vores honningsnitter med masser af julekrydderier, et gavmildt lag smørcreme og æblekompot på Lilleø æbler og overtrukket med et tykt lag mørk chokolade får julefreden til at sænke sig på stedet.

    Find opskriften

Få opskriften på vores julebag

Du kan også forsøge dig derhjemme. Vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter på julebag her på hjemmesiden. Vi har eksempelvis opskriften på en guddommelig glutenfri honningsnitte, som ikke engang kræver en fordej, der her hvilet i månedsvis. Den bagte honningkage skal kun hvile i køleskabet 3-4 dage, før du kan lægge den sammen med kompot, smørcreme og chokolade.

  • Smagen af jul

    Mandelcroissant

    En klassiker i julestemning

    Croissanten består af sprøde lag af økologisk smør, fyldt med en cremet mandelfrangipane og penslet med appelsinsirup. På toppen er der mandelflager og et drys af flormelis.

  • Smagen af jul

    Krydrede ingefærsmåkager

    En vaskeægte juleklassiker

    Du kan også smage vores økologiske, krydrede ingefærsmåkager, der både smager og dufter af jul.

  • Smagen af jul

    Snebolde

    Nye julegodter i bagerierne

    I år byder bageriet på et par helt nye julegodter. Smag f.eks. de fine snebomber med Odense Marcipan og nougat og chokolade fra Summerbird.

  • Smagen af jul

    En kæmpe vaniljekrans

    Nye julegodter i bagerierne

    Du kan også sætte tænderne i en kæmpe vaniljekrans med ægte vanilje og mandler.

  • Smagen af jul

    Kirsebærkys

    Hver fredag fra kl. 12 til og med søndag

    Hvis du vil forkæle din søde tand lidt ekstra i weekenden, kan du nyde vores nye, smukke kage, som er en krydder mazarinbund med appelsin, gianduja i midten og masser af kirsebærmousse lavet på bl.a. amarena kirsebær øverst.

Vores kager er bagt med økologisk smør og mel, ægte vanilje, den bedste chokolade, marcipan med en tårnhøj mandelprocent og en række andre gode sager, der sikrer, at vores julebag smager, som julebag skal.

  • Smagen af jul

    Gløgg

    En ægte juleklassiker

    I år serverer vi dejlig gløgg fra Rebæl - både en alkoholfri og klassisk version.

    Den alkoholfrie, økologiske æblegløgg serveres på Classensgade, Jægersborggade og Amagerbrogade, mens du på Gammel Kongevej også kan få den klassiske, økologiske røde gløgg med saft fra kirsebær, appelsin og ingefær.