Årets julesortiment er landet i Meyers Bagerier

Det er altid en stor dag, når årets julesortiment lander i vores butikker. Mandelcroissanter, sprøde småkager, honningkagehjerter og søde kransekagestykker. Vi har allerede lavet fordejen til vores honningkager, så honningen kan udvikle sin intense smag og kagerne blive lige så uforskammet bløde og saftige, som de plejer.

 • Smagen af jul

  Honningsnitter

  En ægte klassiker

  En bid af vores honningsnitter med fyld af smørcreme og æblekompot og overtrukket med et tykt lag mørk chokolade får julefreden til at sænke sig på stedet. Du kan også tage et honninghjerte dyppet i mørk chokolade med hjem.

  Find opskriften

Få opskriften på vores julebag

Du kan også forsøge dig derhjemme. Vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter på julebag her på hjemmesiden. Vi har eksempelvis opskriften på en guddommelig glutenfri honningsnitte, som ikke engang kræver en fordej, der her hvilet i månedsvis. Den bagte honningkage skal kun hvile i køleskabet 3-4 dage, før du kan lægge den sammen med kompot, smørcreme og chokolade.

 • Smagen af jul

  Mandelcroissant

  En klassiker i julestemning

  Croissanten er fyldt med den særlige mandelmasse og lys remonce sammen med stykker af appelsin. På toppen kommes mandelflager og et drys af flormelis. Du finder den i vores bagerier fra d. 1. december og indtil jul.

  Find opskriften
 • Julebolle med rosiner og appelsin

  I bageriet fra d. 1. december

  Vi får også andre favoritter på hylderne i vores bagerier. Klik på pilene og se de forskellige lækkerier, du kan forvente.

 • Find dem i Meyers Bageri

  Kirsebærtærte

  Fra d. 6. december kan du glæde dig til at sætte tænderne i vores julede kirsebærtærte.

Vores kager er bagt med økologisk smør og mel, ægte vanilje, den bedste chokolade, marcipan med en tårnhøj mandelprocent og en række andre gode sager, der sikrer, at vores julebag smager, som julebag skal.

 • Smage af jul

  Smørbagte småkager

  Fyld dåsen

  Ingen jul uden smørbagte, sprøde småkager. Vi har udvalgt julens favoritter, og vi bager rigeligt gennem hele december af både brunkager og specier med hasselnødder og appelsin.

  Find opskriften på brunkager
 • Kransekage med citron eller chokolade

  Kransekager

  Vores hjemmebagte kransekager smager skønt, og hvad enten det er til jul, nytår eller en anden festlig anledning, vil de her klassiske kransekager være helt perfekte at servere. I år finder du dem i en klassisk udgave samt en ny med pistacie & citron. Du finder dem i vores bagerier fra d. 6. december og året ud.

  Find opskriften her