Vi åbner nyt moderskib på Gammel Kongevej 107

Bageri med spisested

Det nye bageri på Gammel Kongevej bliver et åbent værksted, der kommer til at fungere som det bankende hjerte for vores øvrige bagerier i København. Det bliver her, vi tester nye brød først og eksperimenterer med alternative kornsorter. Vi etablerer et nyt konditori , som dels skal forsyne Gammel Kongevej med fine kager, dels skal levere konditorkager til de øvrige bagerier.

Med udsyn til det arbejdende bageri vil der være omkring 45 siddepladser, hvor man fra morgen til aften kan nyde enkle serveringer med bagværk som gennemgående element – ikke mindst vores stenovnsbagte surdejspizza, der efter en tid på landevejen får fast tag over hovedet.

Tæt på kornet

Vi har i over 15 år arbejdet sammen med økologiske landmænd og forædlere om at sikre et bedre og mere varieret udbud af dansk korn og mel. Vi dyrker hvert år 1400 tons økologisk korn i Danmark og Sydsverige. Kornet males på to møller med stenkværn, Gisslaberga i Skåne og Bornholms Valsemølle. Melet fås i dagligvarehandlen i Irma og Coop. Vi bruger selvfølgelig det samme mel i vores bagerier, restauranter og kantiner og sælger af det til kolleger i branchen. I det nye bageri vil man kunne købe friskmalet mel fra forskellige kornsorter direkte fra den stenkværn som også forsynet produktionen med fuldkornsmel. Du vil også kunne finde vores bud på essentielt bageudstyr som hævekurve, spatler, klæder med mere, ligesom du altid kan få en portion surdej med hjem.

Kongekager

Vi har længe drømt om at dykke dybere ned i kage –og konditorhåndværket, som vi har en både lang og dyb tradition for i Danmark. På Gl. Kongevej får vores nye talentfulde konditor Nina Aastrup plads til at fremstille et skiftende udvalg af fine kager. De fleste vil kunne fås i alle bagerierne, herunder fredagsflødekage, nogle vil være eksklusive på Gammel Kongevej.

Åbning i løbet af foråret

Vi glæder os til at kunne annoncere åbningsdatoen og alle de gode tilbud, der vil være i åbningsugen. Forventet åbning er slut maj / start juni.