• Ta' din favoritpizza med hjem

    Få 20% på pizzaer som takeaway i hele januar

    Kun i januar

    I januar giver vi 20% rabat på vores take away-pizzaer, alle ugens dage fra kl. 14-20.

    Forudbestil ved at ringe på tlf. 33 25 45 95

    Se menukort
  • Årets fastelavnsbolle udvalg lander d. 19. januar

    19. januar til 19. februar

    I år vil der selvfølgelig være vores konditorers friskbagte fastelavnsboller enten lavet på den gammeldags gærdej eller de flødeskumsfyldte lavet på wienerdej ude i alle Meyers Bagerier.

    Mød vores klasssike wienerbolle fyldt med vaniljecreme og sveskekompot og en ny variant, som er en wienerbolle med solbærcreme og chokolademousse.

    Den klassiske gammeldags fastelavnsbolle vil selvfølgelig også være blandt det faste sortiment.

    Som noget nyt i år har vi en helt særlig fredagsfastelavnsbolle. Den findes altså kun om fredagen i alle bagerierne. Det er en wienerbrødsdej, som er fyldt med hasselnøddemousse og toppet med kaffecreme lavet på amber-karamel-chokolade fra Summerbird.

    Læs mere om årets fastelavnsboller

Bageri med spisested

I det tidligere Meyers Deli på Gammel Kongevej 107, har vi åbnet et helt nyt Meyers Bageri. Her serverer vi salte og søde brødoplevelser og personlige konditorkager. Vi har omkring 45 siddepladser, hvorfra der er udsyn til det kombinerede bageri og køkken. I bageriet sælges desuden bagegrej, økologisk mel, danske delikatesser, bagebøger og meget mere. 

Åbningstiderne i Meyers Bageri på Gl. Kongevej 107 er 7-20 alle ugens dage - køkkenet har åbnent fra 8 - 20. 

Køkkenet laver Pizza fra kl. 12-20. Vi har ikke bordbestilling, men finder som regel altid plads til jer. 


Kongekager og lunt bagværk

Vi har længe drømt om at dykke dybere ned i kage –og konditorhåndværket, som vi har en både lang og dyb tradition for i Danmark. På Gl. Kongevej har vi givet vores talentfulde konditor Nina Aastrup plads til at fremstille et skiftende udvalg af fine kager. De fleste kan fås i alle bagerierne, herunder fredagsflødekage, nogle er eksklusive på Gammel Kongevej.

På brødhylden kan du finde karakterfulde surdejsbrød, lune kanelsnurrer, smørbagte croissanter og meget mere, og vi bager løbende henover dagen. Holdet på Gl. Kongevej kommer desuden til at udvikle helt nye typer brød og kager, som senere vil kunne sættes i værk i de andre bagerier, på bagekurser og i bagebøger.

Stedet bliver en slags moderskib for vores samlede bageaktiviteter. Holdet på Gl. Kongevej kommer til at udvikle helt nye typer brød og kager, som senere vil kunne sættes i værk i de andre bagerier, på bagekurser og i bagebøger.

Claus Meyer