• Kig forbi Bageriet til en himmels bid af Marokko

  Marokkansk streetfood pop up

  d. 18 juni fra kl. 17.30

  Marie-Sophie Grønlund, der tidligere har været på Studio, leder nu kokkeskolen Um Mami i Marrakesh. Hun er på besøg i Danmark samme med to talentfulde unge marokkanske kvinder, Asme og Safae, som netop er udannet fra skolen.

  Fra kl. 17.30 den 18.juni i Meyers Bageri, vil de kokkerere autentisk marokkansk street food, i form af nybagt brød (khobz) med pulled beef, grillet peberfrugt, rødløg, koriander, harissa mayo og hjertesalat. Retten laves også vegetarisk med falafel!

  De lune sandwiches smager forbandet godt, koster 79 kr. og kan tages med eller nydes på stedet med med iskold myntethe eller hibiscus & rose limonade.

  Så kig forbi bageriet på Gammelkongevej d. 18 juni til en himmelsk bid af Marokko! Forudbestilling kan ske allerede fra i dag – og det anbefales.

  Um Mami er Melting Pot Foundations kokkeskole, som uddanner og hjælper unge marokkanere i job på de lokale restauranter og hoteller. Um Mami er støttet af det Dansk-Arabiske Partnerskabsprogram under Udenrigsministeriet, og som PlanBørnefonden står i spidsen for.

  FORUDBESTIL
  Skriv antal, ønsket tid for afhentning/spisning og telefon nr. til: stgr@meyers.dk

 • Morgenbrød, Rugbrød og spandauer fra Meyers Bageri

  Bliv kontokunde hos os

  10% på jeres ordre

  I bageriet på Gammel Kongevej kan vi både levere jeres favoritmorgenbrød til kontoret eller hjælpe med jeres frokost. Så kontakt os endelig, hvis vi skal hjælpe med enten det salte eller søde. Vi kan enten levere direkte til kontoret eller gøre det klar til afhentning i bageriet på Gammel Kongevej.

  Som kontokunde i Meyers Bageri vil du opnå flere fordele: Kredit, månedlig fakturering og rabat på vores brød og kager. Altid 10 % på jeres køb - uden minimumsgrænse.

  Ved køb for over DKK 25.000 pr. måned opnår du en rabat på 15 %. Opret jer som kunde ved at kontakte os på kontakt-bageri@meyers.dk.

  Alt vi behøver er navn, adresse, CVR-nummer og mailadresse, og så er I igang.

  stgr@meyers.dk
  33 25 45 95

Bageri

I det tidligere Meyers Deli på Gammel Kongevej 107 har vi åbnet et helt nyt Meyers Bageri. Her serverer vi salte og søde brødoplevelser og personlige konditorkager. Vi har omkring 45 siddepladser, hvorfra der er udsyn til det kombinerede bageri og køkken. I bageriet sælges desuden bagegrej, økologisk mel, danske delikatesser, bagebøger og meget mere. 

Åbningstiderne i Meyers Bageri på Gl. Kongevej 107 er 7-18 alle ugens dage - køkkenet har åbent fra 9-15. 

Vi har ikke bordbestilling, men finder som regel altid plads til jer. 


Kongekager og lunt bagværk

Vi har længe drømt om at dykke dybere ned i kage –og konditorhåndværket, som vi har en både lang og dyb tradition for i Danmark. På Gl. Kongevej har vi givet vores talentfulde konditor Nina Aastrup plads til at fremstille et skiftende udvalg af fine kager. De fleste kan fås i alle bagerierne, herunder fredagsflødekage, nogle er eksklusive på Gammel Kongevej.

På brødhylden kan du finde karakterfulde surdejsbrød, lune kanelsnurrer, smørbagte croissanter og meget mere, og vi bager løbende henover dagen. Holdet på Gl. Kongevej kommer desuden til at udvikle helt nye typer brød og kager, som senere vil kunne sættes i værk i de andre bagerier, på bagekurser og i bagebøger.

Stedet bliver en slags moderskib for vores samlede bageaktiviteter. Holdet på Gl. Kongevej kommer til at udvikle helt nye typer brød og kager, som senere vil kunne sættes i værk i de andre bagerier, på bagekurser og i bagebøger.

Claus Meyer