Bageri med spisested

I det tidligere Meyers Deli på Gammel Kongevej 107, åbner vi et helt nyt Meyers Bageri. Her vil vi servere salte og søde brødoplevelser og personlige konditorkager. Vi har omkring 45 siddepladser, hvorfra der er udsyn til det kombinerede bageri og køkken. I bageriet sælges desuden bagegrej, økologisk mel, danske delikatesser, bagebøger og meget mere. 

Åbningstiderne i Meyers Bageri på Gl. Kongevej 107 er 7-18 alle ugens dage. 


Kongekager og lunt bagværk

Vi har længe drømt om at dykke dybere ned i kage –og konditorhåndværket, som vi har en både lang og dyb tradition for i Danmark. På Gl. Kongevej har vi givet vores talentfulde konditor Nina Aastrup plads til at fremstille et skiftende udvalg af fine kager. De fleste kan fås i alle bagerierne, herunder fredagsflødekage, nogle er eksklusive på Gammel Kongevej.

På brødhylden kan du finde karakterfulde surdejsbrød, lune kanelsnurrer, smørbagte croissanter og meget mere, og vi bager løbende henover dagen. Holdet på Gl. Kongevej kommer desuden til at udvikle helt nye typer brød og kager, som senere vil kunne sættes i værk i de andre bagerier, på bagekurser og i bagebøger.

Stedet bliver en slags moderskib for vores samlede bageaktiviteter. Holdet på Gl. Kongevej kommer til at udvikle helt nye typer brød og kager, som senere vil kunne sættes i værk i de andre bagerier, på bagekurser og i bagebøger.

Claus Meyer