Årets julesortiment er landet i Meyers Deli og Meyers Bagerier

Det er altid en stor dag, når årets julesortiment lander i vores butikker. Mandelcroissanter, sprøde småkager, fragilité og søde kransekagestænker. I år har vi desuden også vores konditorers småkagedej, som du selv kan rulle ud og bage derhjemme. Vi har allerede lavet fordejen til vores honningkager, så honningen kan udvikle sin intense smag og kagerne blive lige så uforskammet bløde og saftige, som de plejer. Find honninghjerterne sammen med alle de andre klassikere fra fredag 12. november.

 • Smagen af jul

  Honningsnitter

  En ægte klassiker

  En bid af vores honningsnitter med fyld af smørcreme og æblekompot og overtrukket med et tykt lag mørk chokolade får julefreden til at sænke sig på stedet. Du kan også tage et honninghjerte dyppet i mørk chokolade med hjem.

  Find opskriften

Få opskriften på vores julebag

Du kan også forsøge dig derhjemme. Vi har samlet nogle af vores bedste opskrifter på julebag her på hjemmesiden. Vi har eksempelvis opskriften på en guddommelig glutenfri honningsnitte, som ikke engang kræver en fordej, der her hvilet i månedsvis. Den bagte honningkage skal kun hvile i køleskabet 3-4 dage, før du kan lægge den sammen med kompot, smørcreme og chokolade.

 • Smagen af jul

  Mandelcroissant

  En klassiker i julestemning

  Croissanten er fyldt med den særlige mandelmasse og lys remonce sammen med stykker af appelsin.
  På toppen kommes mandelflager og et drys af flormelis.

  Find opskriften
 • Citrontærte med marengs

  Bestil og afhent om fredagen fra december-februar

  Vi får også nye favoritter på hylderne i vores bagerier i løbet af vinteren. Klik på pilene og se de forskellige lækkerier, du kan forvente.

  Fra december kan du bestille vores citrontærte med marengs, som kan afhentes om fredagen.

 • Fragiliteroulade

  I november og december finder du vores Fragiliteroulade på frost, som nemt kan udgøre det søde indslag til både eftermiddagskaffe og gløgg.

 • Chokoladetærte & Toscatærte

  I januar og februar har vi vores populære chokoladetærte på hylderne samt vores toscatærte, som du finder på frost.

 • Find dem i Meyers Bageri

  Krydderkage og mazarin med kirsebær

  Vinteren igennem kan du også sætte tænderne i vores krydderkage eller vores bløde mazarin med kirsebær.

Vores kager er bagt med økologisk smør og mel, ægte vanilje, den bedste chokolade, marcipan med en tårnhøj mandelprocent og en række andre gode sager, der sikrer, at vores julebag smager, som julebag skal.

 • Smage af jul

  Smørbagte småkager

  Fyld dåsen

  Ingen jul uden smørbagte, sprøde småkager. Vi har udvalgt julens favoritter, og vi bager rigeligt gennem hele december af både brunkager, pebernødder og vaniljekranse. I år kan du desuden også købe den færdige småkagedej med hjem og selv bage kagerne færdige derhjemme. Kig forbi og hent en pose med hjem til dig eller til deling.

  Find opskriften på brunkager
 • Kransekage med citron eller chokolade

  Kransekager

  Vores hjemmebagte kransekager smager skønt, og hvad enten det er til jul, nytår eller en anden festlig anledning, vil de her klassiske kransekager være helt perfekte at servere. Du finder dem i vores bagerier fra d. 12. november og året ud.

  Find opskriften her

HJEMMELAVEDE MARCIPANGRISE

Leder du efter den perfekte mandelgave til jul eller er du bare vild med konfekt? Vores traditionelle hjemmelavede marcipangrise er bedårende og er en oplagt gave til pakkeleg eller til juleaften til den heldige, der finder mandlen.  

Find vej til vores bagerier