Navn skal udfyldes.

Få maden leveret til påskefrokosten

BESTIL HER
 • #flødekagefredag

  Flødekagefredag er tilbage

  Smag medaljen i marts

  Fra fredag d. 3. marts er vores alles yndlings Flødekagefredag tilbage hos Meyers Bageri. Vi glæder os til igen at invitere dig til et vaske ægte flødeskumseventyr. Den første fredag hver måned sætter vi en ny flødekage på programmet, som kun kan fås hver fredag måneden ud.

  I marts er det medaljen, som er månedens fredagsflødekage.

  ​Kagerne kan hentes i vores bagerier hver fredag fra kl. 12. Husk at du altid kan forudbestille dine fredagsflødekager ved at sende en mail til den butik, som du handler i.

  Læs mere
 • Grøn mad

  5 grønne livretter, du kan lave på under 30 minutter

  Gør hverdagens aftensmad lidt grønnere

  Hvis du tror, at grøn mad kræver timevis i køkkenet, hvor du skal snitte, hakke, henkoge, udbløde og fermentere, så kan du godt tro om igen. Du kan sagtens præsentere familien for velsmagende, grønne livretter i en travl hverdag. Her kommer en håndfuld af vores favoritter, der kan komme på bordet på under 30 minutter.

  Læs mere
 • Få de bedste tricks til en grønnere hverdag

  Drop idéen om 'kød med tilbehør'

  Grøn inspiration

  Mange af os kender nok til den umiddelbare tanke om 'kød med tilbehør', når vi står i supermarkedet og skal opfinde mandagens aftensmad, og idéen om grøntsager som noget sekundært, stikker dybt i vores madkultur. Derfor kan det være en god øvelse at prøve at vende hierarkiet på hovedet, og starte med at spørge dig selv, hvilke grøntsager du har lyst til.

  Læs med og bliv klogere på de grønne råvarer, som har et højt indhold af protein, og som sikrer dine retter fylde, mæthed og umami.

  Læs mere
 • Erhverv

  Kantine eller firmafrokost?

  Gå på opdagelse i vores univers for virksomheder

  Vi står for frokosten ved nogle af landets førende virksomheder. Vi favner både prisvindende kantineløsninger til større domiciler såvel som levering af velsmagende frokostmenuer til mindre virksomheder.

  Se mere
 • Meyers restauranter

  Besøg vores restauranter

  Spiseoplevelser i særklasse

  Besøg vores restauranter på nogle af byens mest prominente adresser. Book bord til din næste spiseoplevelse og se også vores eventkalender, hvor vi løbende inviterer til livlige og spændende oplevelser.

  Læs mere