Meyers burgerkursus
645,-
pr. person
Burgeren kan noget helt særligt med sine dybe smage og saftighed, som afstemmes af friskt og syltet grønt, omgivet af en blød, sødlig burgerbolle. På Meyers burgerkursus lærer du at lave luftige burgerboller, saftige bøffer og tilbehør af gode råvarer, som bidrager med smag og tekstur.
Hvad lærer du?
På kurset lærer du om sammensætning af forskellige kødudskæringer og betydningen af kødets fedtindhold, når vi skal stege en saftig og smagfuld burgerbøf. Vi hakker selv det friske kød i en kødhakker og taler om fordelene ved at blande en fars fra bunden.
Du får vist teknikkerne bag flotte, runde og luftige burgerboller, som giver burgeren sin højde.
Til burgerne laver vi en hjemmepisket mayonnaise, som er grundspillet til en god burgerdressing. Her vil underviseren komme med forskellige bud på smagssammensætninger, som du kan lade dig inspirere af til din egen secret sauce.
Du lærer også at lave forskelligt tilbehør af fermenteret og syltet grønt, der egner sig særligt godt i en burger.
I løbet af dagen sætter vi os til bordet og nyder resultatet af vores indsats med et godt glas vin, øl eller æblemost.
Hvad får du?
- Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
- Drikkevarer, som vin, øl, vand og most, under hele kurset
- Opskrifterne med hjem
- Et Meyers forklæde med hjem
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København N