BESKRIVELSE

Fermentering har været anvendt siden tidernes morgen, og er i dag en af de mest populære metoder i det ny nordiske restaurantkøkken. Fermentering er elsket verden over, som konservering, som smagsgiver og som en mulighed for at berige vores dagligdag med nye spændende smage.

Mulighederne er uendelige, men grundteknikkerne kan hurtigt læres. Det gør du på dette kursus, hvor du selv får fingrene i processerne og bliver guidet gennem teorierne i selskab med en kyndig kok og fermenteringsnørd. 

Hvad lærer du?

Du lærer enkle grundmetoder til at fermentere grøntsager, som konserveringsmetode og smagsgiver. Vi laver kimchi, den koreanske fermenterede og krydrede kål, som findes i et væld af lokale varianter i Korea. 

Du lærer at lave din egen sauerkraut efter klassisk tysk forbillede. Vi fremstiller pølser fra bunden, som du får med hjem til modning. 

Vi fremstiller kombucha. Vi brygger en ingefærøl, som du får med hjem til færdiggæring.

NB: Det er en god idé at tage en taske med da der bliver produceret en del man tager med hjem fra kurset. 

Hvad får du?

• Dagens produktion med hjem
• Smagsprøver på fermenterede produkter og forskellige typer af alkohol
• Let måltid: Gæret kartoffelbrød med tilbehør og Lyn-kimchi med marineret og dampet fisk
• Kompendium med opskrifter og essentiel teori
• Dit eget Meyers Madhus forklæde
• Omsorg fra vært og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige

Vælg dato og billetter

  • Lør. 16. nov

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

  • Tor. 23. jan Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tir. 24. mar

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

  • Tor. 16. apr

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads

pers.

1.295,- pr person

pers.

1.295,- pr person