BESKRIVELSE

Fermentering har været anvendt siden tidernes morgen, og er i dag en af de mest populære metoder i det ny nordiske restaurantkøkken. Fermentering er elsket verden over, som konservering, som smagsgiver og som en mulighed for at berige vores dagligdag med nye spændende smage.

Mulighederne er uendelige, men grundteknikkerne kan hurtigt læres. Det gør du på dette kursus, hvor du selv får fingrene i processerne og bliver guidet gennem teorierne i selskab med en kyndig kok og fermenteringsnørd. 

Hvad lærer du?

Du lærer enkle grundmetoder til at fermentere grøntsager, som konserveringsmetode og smagsgiver. Vi laver kimchi, den koreanske fermenterede og krydrede kål, som findes i et væld af lokale varianter i Korea. 

Du lærer at lave din egen sauerkraut efter klassisk tysk forbillede. Vi fremstiller pølser fra bunden, som du får med hjem til modning. Vi brygger en ingefærøl, som du får med hjem til færdiggæring.

Vi fremstiller en eddike, og viser dig, hvordan du kan starte din egen hjemme-eddikeproduktion. Vi fremstiller kombucha.

NB: Det er en god idé at tage en taske med da der bliver produceret en del man tager med hjem fra kurset. 

Hvad får du?

Dagens produktion med hjem
Smagsprøver på fermenterede produkter og forskellige typer af alkohol
Let måltid: Gæret kartoffelbrød med tilbehør og Lyn-kimchi med marineret og dampet fisk
Kompendium med opskrifter og essentiel teori
Dit eget Meyers Madhus forklæde
Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige

Vælg dato og billetter

  • Lør. 16. nov Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

Book din plads
på kurset

pers.

1.295,- pr person

Book plads
pers.

1.295,- pr person

Book plads
Tilbage

Fermentering

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet