Nytårsmenu Viborg

Bestil nytårsmenuen ud af huset i Viborg og imponere dine gæster med Meyers fantastiske nytårsmenu. Meyers kokke har lagt mange tanker og timer i nytårsmenuen 2020. Den leveres lige til døren i Viborg og byerne i omegnen. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren 50,-

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren for kun 50,-

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Viborg 

Der er mange skikke og traditioner der skal overholdes til nytår. En af dem er kortfilmen "Dinner for One" hvor de fleste af os hved hvem der følger "the same procedure as last year". Kortfilmen bliver vist på DR hvert år, og der er stærke protester fra folket hvis ikke den bliver vist. Det så vi i 1985 hvor DR forsøgte at fjerne 90-års fødselsdage, fordi de mente at det var tid til fornyelse i programmet, men det faldt ikke i god jord. 

Visse traditioner skal genleves hvert år, og deriblandt er "Dinner for One"  og selvfølgelig en imponerende nytårsmenu. Her præsenterer vi et brag af en menu, som du kan læse mere om.  

Meyers Nytårsmenu

Vi har sammensat en 3-retters nytårsmenu med de bedste af årstidens råvare. Vores kokke har sammensat tre nytårsmenuer. En klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. På den måde kan du nemt tilpasse det til alle gæsterne. 

Den klassiske nytårsmenu byder på en traditionel bisque med torsk, æble og syltet fennikel. Retten toppes med urter og en dejlig surdejsbolle.

Hovedretten byder på c
hateaubriand af dansk oksemørbrad. Dertil serveres der pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.

Til slut forkæles i med en dessert af intens chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. Det toppes med en crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2020  

Nytårsmenu ud af huset Viborg  

Alle tre nytårsmenuer kan leveres til min. 2 personer.

Nytårsmenuerne bliver leveret lige til døren, og det er uanset hvor du befinder dig i landet (dog kun til brofaste øer). Derfor leveres vores nytårsmenu naturligvis også til Viborg og de omkringliggende byer. Leveringen lige til døren koster kun 50,-.