Nytårsmenu Holstrebro

Vi hjælper gerne med nytårsmenuen i Holstrebro. Du kan nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Meyers dygtige kokke har nemlig sammensat en spektakulær nytårsmenu, som leveres lige til døren i Holstrebro og byerne i omegnen. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren 50,-

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren for kun 50,-

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Holstrebro

Årsskiftet markeres ved at klokken slår tolv. Vi følger alle med på TV'et for at se urets visere på Københavns Rådhus. Denne tradition åbner som regel også diskussionen angående slaget af rådhusklokkerne, der byder det nye år velkommen. Er det det første, det midterste eller det sidste slag af de 12 som markerer skellet. 

Så for at få afklaret denne diskussion kan vi fortælle at det er rådhusklokkernes første slag, som etablerer at det gamle år er afrundet, og det nye år begynder.

Inden vi når årets afslutning byder vi på et brag af en menu til årets sidste aften, som du kan læse mere om nedenfor.  

Meyers Nytårsmenu

Vi har sammensat tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. Du kan nemt tilpasse gæsternes behov til din nytårsaften. 

Vores klassiske nytårsmenu starter ud med en traditionel bisque med torsk, æble og syltet fennikel. Retten toppes med intense urter på toppen og en surdejsbolle som kan  hjælpe med at nyde de sidste dråber af bisque.

Hovedretten er en lækker c
hateaubriand af dansk oksemørbrad. Hertil serveres der pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.

Nytårsmenuen afrundes med en delikat dessert med en intens chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. Der toppes med en crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje.

Vores kokke har også en smagfuld vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2020  

Nytårsmenu ud af huset Holstrebro 

Nytårsmenuen leveres til min. 2 personer.

Den bliver leveret lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i Holstrebro eller i en af de omkringliggende byer leveres nytårsmenuen naturligvis også til din hoveddør. Levering koster kun 50,- og du behøver ikke at være hjemme når den ankommer da maden er i termokasser.