Nytårsmenu Aalborg

Nytårsmenuen i Aalborg kan du hurtigt og nemt servere for dine gæster. Vores kokke har sammensat en utrolig imponerende menu, som leveres lige til døren i Aalborg, Storvorde, Svenstrup, Store Restrup, Gistrup og mange flere omkringliggende byer.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren 50,-

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren for kun 50,-

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Aalborg

 I Danmark er vi mange der hopper ind i det nye år fra en stol, et bord eller en helt tredje genstand, men vidste du at traditionen med at hoppe ind i det nye år er relativt ny, den er faktisk kun 50 år gammel. Grunden til at vi hopper ind i det nye år er for at sikre at man ikke træder ind i skellet mellem det nye og det gamle år. Det er sammenligneligt med traditionen om at bærer bruden over dørtærsklen til det nye hjem, så hun ikke falder over skellet imellem at være gift og ugift. 

Så vi må hellere hoppe rigtigt ind i det nye år, så vi kan starte 2021 ordenligt. Men inden klokken slår tolv og vi gør os klar til hoppet har vi selvfølgelig nydt en ekstravagant nytårsmenu, lækker champagne og Dronningens nytårstale.

Vi kan hjælpe dig med den ekstravagante nytårsmenu og den kan du læse mere om nedenfor. 

Meyers Nytårsmenu

Vi har har sammensat en fantastisk nytårsmenu. Meyers kokke har lagt en masse tanker og timer i vores smagfulde menuer, og nytårsmenuen er ingen undtagelse.
De bruger altid årstidens bedste råvarer når menuerne sammensættes og tilberedes og nytårsmenuen er endnu et bevis på dette.  

Vi har intet mindre en tre indbydende nytårsmenuer til årets sidste fest, som skal afsluttes med et brag. Der er den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Du kan finde nøjagtig de menuer som passer dig og dine gæsters behov.

Vores klassiske nytårsmenu består af en smagfuld bisque med torsk, æble og syltet fennikel. Den delikate bisque toppes med kraftige urter og serveres med en surdejsbolle.

Når i har nydt forretten og diskuteret 2020, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen, som byder på chateaubriand af dansk oksemørbrad. Hertil kommer der pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.

Nytårsmenu afrundes med en kraftig chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. Desserten toppes med en crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2020  

Nytårsmenu ud af huset Aalborg  

Vores tre smagfulde nytårsmenuer kan leveres til min. 2 personer.

Køber du min. 2 kuverter,
 får du dine nytårsmenuer leveret til døren, uanset hvor du befinder dig. Meyers leverer nemlig årets nytårsmenuer til hele landet. Så der leveres selvfølgelig også nytårsmenuer til Aalborg og de omkringliggende byer. Nytårsmenuen leveres lige til døren og koster kun 50,-.

Menuen leveres d. 30/12 i hele landet (dog kun til brofaste øer) i tidsrummet 6-17. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse. 

Når du får maden leveret følger der en udførlig guide til, hvordan du enkelt og nemt skal varme og anrette den lækre nytårsmad. Så er du klar til at nyde en festlig aften og springe ind i 2020 uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.

Du ønskes et rigtig godt nytår fra Meyers – Vi glæder os til at levere din nytårsmenu!