Nytårsmenu Kolding

Nytårsmenu ud af huset i Kolding er ligetil. Det er dejligt nemt at imponere dine gæster med Meyers nytårsmenu. Meyers kokke har endnu en gang overgået sig selv med en velsmagende menu. Den leveres lige til døren i Kolding, Christiansfeld, Vamdrup, Egtved, Vejen og mange flere byer i omegnen.   

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren 50,-

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren for kun 50,-

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Kolding

Vi har mange traditioner til nytår og en af den er bordbomber, krudt og raketter, men hvorfor gør vi det egentlig. Tilbage i det gamle bondesamfund lavede man larm for at holde alle de onde ånder væk. Man havde en overbevisning om at de var specielt aktive ved højtider og derfor var det vigtig at larme til nytår.

Dengang larmede man ved skyde med jagtgevær og knuse potteskår, men i dag har vi fundet andre metoder. Vi har i stedet bordbomber, truthorn, champagne propper og fyrværkeri.
 
Vi kan hjælpe dig en larmende nytårsmenu, der passer til lejligheden og den kan du læse mere om nedenfor. 

Meyers Nytårsmenu

Vores nytårsmenu passer perfekt til en brag af en fest. Der er blevet lagt en masse tanker og timer i vores smagfulde nytårsmenu. 

Siden årets sidste fest skal afsluttes med et brag har vi intet mindre end tre nytårsmenuer. Vores kokke har sammensat en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. Så har du mugligheden for at behage alle gæsternes behov. 

Til vores klassiske nytårsmenu serveres der selvfølgelig traditionel bisque med torsk, æble og syltet fennikel. Den toppes med intense urter og en surdejsbolle.

Efter forretten og begivenhederne i 2020 er blevet drøftet, serveres hovedretten som byder på chateaubriand af dansk oksemørbrad. Dertil kommer der pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.

Vi afsluttet selvfølgelig menuen med skøn dessert. En heftig chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. Desserten toppes med en crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2020  

Nytårsmenu ud af huset Kolding  

Meyers smagfulde nytårsmenuer kan leveres til min. 2 personer.

Nytårsmenuerne leveres til døren, uanset hvor du befinder dig i landet. Vi leverer også vores nytårsmenu til Kolding og de omkringliggende byer. Nytårsmenuen leveres lige til døren og koster kun 50,-.

Menuen leveres d. 30/12 i hele landet (dog kun til brofaste øer) i tidsrummet 6-17. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse.