Nytårsmenu Silkeborg

Få styr på nytårsmenuen i Silkeborg. Du kan nemt servere en imponerende nytårsmenu til dine gæster. Maden leveres lige til døren i Silkeborg og i byerne i omegnen, såsom Them, Engesvang, Ry og Kjellerup. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren 50,-

    Menuen leveres d. 30/12 i hele landet til kun 50,-

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

NytårsaftenSilkeborg

Slår man ordet "nytårsaften" op i den danske ordborg finder man hurtigt ud af at det drejer sig om den 31 december, også kendt som årets sidste aften. På denne dag tager man afsked med det gamle år og byder det nye velkommen med et brag af en fest. Det er en dag hvor vi finder champagnen frem, menuen oser af kvalitet og anrettes fornemt og så er der et symfoni af fyrværkeriet. Alt sammen er med til at markere overgangen til det nye år.  

Nytårsaften har mange traditioner og for mange er der store forventninger til menuen og anretningen. Vi står klar med et brag af en nytårsmenu du nemt kan servere for dine gæster. Du kan læse mere om menuen nedenfor. 

Nytårsmenu 2020

Meyers kokke har sammensat en fantastisk nytårsmenu. De bruger altid en masse timer i køkken for at eksperimentere med årstidens bedste råvarer, når de sammensætter og tilbereder vores smagfulde menuer, og nytårsmenuen er ingen undtagelse. Meyers Kokke har skabt tre indbydende nytårsmenuer til fejringen af årets sidste fest – Den klassiske nytårsmenu, vegetariske nytårsmenu og nytårsmenuen til børnene. Så der er rig mulighed for at finde nøjagtig de menuer der passer dig og dine gæsters behov.

Vores klassiske nytårsmenu består af en smagfuld bisque med torsk, æble og syltet fennikel. Den delikate bisque toppes med kraftige urter og serveres med en surdejsbolle.

Når i har nydt forretten og diskuteret 2020, kan du servere hovedretten til nytårsmenuen, som byder på chateaubriand af dansk oksemørbrad. Hertil kommer der pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.

Nytårsmenu afrundes med en kraftig chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. Desserten toppes med en crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje.

Læs mere om Meyers vegetariske nytårsmenu 2020  

Nytårsmenu ud af huset Silkeborg  

Vores nytårsmenu leveres til Silkeborg og de omkringliggende byer. Nytårsmenuen leveres lige til døren og koster kun 50,-. Bestiller du Meyers nytårsmenu i Silkeborg
leveres d. 30/12 i tidsrummet 6-17. Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse.