Nytårsmenu Horsens

Vi kan hjælpe med nytårsmenuen i Horsens. Du kan nemt servere og imponere dine nytårsgæster med vores fantastiske nytårsmenu. Meyers dygtige kokke har nemlig sammensat en nytårsmenu 2020. Den leveres lige til døren i Horsens og de omkringliggende byer. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren 50,-

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren for kun 50,-

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Horsens

Himlen fyldes med fyrværkeri på årets sidste aften hele verdenen over. Store og små får lov til at tage del i løjerne og pynte himlen med glitter, glimmer og høje brag.  Det kommer måske ikke som nogen overraskelse når vi fortæller at den her glimrende tradition ikke stammer fra Danmark, men faktisk fra Kina. Det var først omkring år 1900 at danske tobakshandlere begyndte at sælge fyrværkeri til vores fejring af Nytår i Danmark. 
 
Traditionen tro byder vi på et brag af en menu til årets sidste aften, som du kan læse mere om nedenfor.  

Meyers Nytårsmenu

Meyers kokke har sammensat tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. På den måde kan du nemt tilpasse maden til alle gæsternes behov. 

Den klassiske nytårsmenu byder først og fremmest på en traditionel bisque med torsk, æble og syltet fennikel. Retten piftes op af intense urter på toppen og en dejlig surdejsbolle til at få de sidste dråber af bisque.

Til hovedretten serveres der c
hateaubriand af dansk oksemørbrad. Hertil serveres der pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.

I skal selvfølgelig også forkæles med en skøn dessert med en intens chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. Desserten toppes med en crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje.

Vi har også en fantastisk vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2020  

Nytårsmenu ud af huset Horsens  

De tre nytårsmenuer kan leveres til min. 2 personer.

Nytårsmenuen leveres lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i Horsens eller i en af de omkringliggende byer leveres nytårsmenuen naturligvis også til din hoveddør. Levering koster kun 50,- og du behøver faktisk ikke at være hjemme når den ankommer da det leveres i termokasser.