Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 365,-pr. person

Få svar på dine spørgsmål

Du vil modtage maden i termokasser, som du skal sætte på køl, når du har mulighed for det. 

Følg vejledningen for opvarmning og anretning.

 

NYHED! Afhentning i Nordhavn.

Vi har et begrænset antal kuverter tilbage til afhentning i Nordhavn på Kattegatvej 53. 

 

LEVERING ER UDSOLGT 

Denne menu leveres d. 30/12 i hele landet (dog kun til brofaste øer) i tidsrummet 8-17.

 

Du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i en termokasse. 

Vores kokke har udtænkt, tilberedt og pakket maden, så det er klart til d. 31/12. Husk at opbevare maden på køl så snart du har mulighed for det.

Pris for levering: 50,- 

 Vi har et begrænset antal kuverter tilbage til afhentning i Nordhavn på Kattegatvej 53. 

 

Bestil her på siden eller ring på tlf. 39 18 69 00 for at høre mere.

 

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Vores kokke har sammensat en 2-retters nytårsmenu til børnene, som du kan købe som tilvalg. Du finder den længere oppe på denne side under fanen 'Børnemenu'. Tilvælg ønskede kuverter i bestillingsflowet.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Bestil fra 2 personer

Meyers Vegetariske nytårsmenu 2020

Nytårsaften 2020

Drømmer du også om en afslappende og smagfuld nytårsaften

Nytårsaften er en dag for store som små. Om glasset fyldes med børnechampagne eller de gyldne dråber fra den franske provins, så er springet ind i det nye år en fest – og nytåret 2020 skal ikke være nogen undtagelse.

Nytårspynt, fyrværkeri, den perfekte nytårskjole eller skjorte, læskende drikkevarer, nytårsmenuen og det perfekte selskab er nogle af de ting, der skaber rammerne for en succesfuld nytårsaften.

To do-listen kan blive lang når den perfekte nytårsaften skal planlægges, og der kan være brug for en hjælpende hånd til den kreative og smagfulde vegetariske nytårsmenu. Meyers kompetente kokke har derfor brugt mange timer i køkkenet for at sikre en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Ved bestilling af en nytårsmenu ud af huset frigives du for mange timer i køkkenet, så du i stedet kan hygge om dine gæster. 

Meyers vegetariske nytårsmenu

Meyers vegetariske nytårsmenu 2020 sikrer, at du som vegetar eller at dine vegetariske gæster med sikkerhed ikke kommer til at føle sig snydt for en lækker nytårsmenu. Vores dygtige kokke har kræset for en vegetarisk nytårsmenu, hvor de udnytter sæsonens bedste råvarer. Vores vegetariske mad til nytårsaften ligger sig op ad den klassiske nytårsmenus smage, men har fået udskiftet enkelte elementer med et smagfuldt vegetarisk element.

Bestiller du den vegetariske nytårsmenu 2020  bliver du mødt af en duftende b
isque med ravioli af ricotta og tang, syltet fennikel og æbler og toppet med urter. Hertil serveres der en ølandshvedebolle, som du kan bruge til at rense skålen for den lækre bisque.  

Hovedretten til denne vegetariske nytårsmenu er intet mindre en en lækker m
ille-feuille af selleri med svampe, hertil pocherede gulerødder, luftig kartoffelmos med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe. 

Nytårsmenuen 2020 afsluttes selvfølgelig med en skøn dessert, der kan få de flestes munde til at løbe i vand. Nytårsdesserten er en kraftig chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace toppet med crumble af ristet havre og spelt, tørrede hindbær, blå kornblomst og vanilje. 

Er nogle af dine nytårsgæster ikke vegetarer? Du har mulighed for at læse om den klassiske nytårsmenu her samt vælge, hvor mange kuverter, der skal være hhv. vegetariske og klassiske i løbet af din bestilling.

Nytårsmenu til børn 

Vi vil gerne sørge for at nytårsmenuen også huer børnene. Årets fest er trods alt også en begivenhed for de yngste. Derfor har Meyers kokke sammensat en nytårsmenu, hvor børnene glæder sig til at sætte tænderne i. 

Nytårsmenuen til børnene består af to retter. De bliver præsenteret for en burger af blød brioche med oksebøf fra kildegaarden, som serveres med ovnbagte fritter, tomatketchup og sennepsmayonnaise. 

De skal selvfølgelig ikke snydes for en delikat dessert, så de får serveret den samme som de voksne, nemlig den kraftige chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace.

Tilvalg til nytårsmenuen

Føler du at tiden knap og mangler du at købe kransekagen og vinen, som matcher nytårsmenuen? Lad dig ikke blive hylet ud af den, men overlad presset til vores konditori samt vinkendere der gerne overtager ansvaret for de sidste fine detaljer.

Tilvælger du kransekage til din nytårsmenu får du 4 stk. pr. bestilling. Vi har to forskellige slags, så der er lidt til en enhver smag. To af dem er med citron, hvid chokolade og ristede mandelsplitter og de to andre er med nougat og smeltet mørk chokolade. 
 
Et andet tilvalg du kan tilføje til nytårsmenuen er en vinmenu med 6 flasker som er nøje udvalgt.

Beslutter du dig for at forkæle dig dine gæster med vores vinmenu som et tilvalg til nytårsmenuen får du: 
- To flaske Cava Brut Reserva Castellroig  Sabaté l Coca (2017)
- To flasker Riesling Trocken Birkweiler Kastanienbusch Weingut Gies Düppel (2018)
- To flasker Toscana Rosso Il Nero di Casanova La Spinetta (2016)

Lad os leverer nytårsmenuen, kransekagen og vinen så du har tiden til at tage dig af dine gæster og springe ind i det nye år uden nogle bekymringer om nytårsmenuen.

Nytårsmenuer leveres i hele landet

Uanset om du bestiller den vegetariske, klassiske eller en kombination af de to nytårsmenuer, så leverer vi mad til din nytårsaften 2020 i hele landet. Nytårsmenuen bestilles senest d. 27/12 inden klokken 12:00

Bestiller du to kuverter af vores nytårsmenu, kan du få nytårsmaden leveret lige til døren. Vi leverer årets nytårsmenuer til hele landet, så du kan trygt bestille maden til din nytårsaften. Du kan nemt bestille en nytårsmenu ud af huset uanset om du befinder dig i København, Aarhus eller en af de mindre byer. Vi leverer lige til døren og leveringen koster kun 50kr,-    

Du modtager selvfølgelig også en vejledning om opvarmning og anretning sammen med din vegetariske nytårsmad, så du trygt og nemt kan sætte det sidste præg på årets festlige nytårsmenu.  

Du ønskes et godt nytår fra Meyers – Vi glæder os til at levere din nytårsmenu til nytårsaften!