Se menuen her

Når du bestiller menuen, vælger du, hvor mange kuverter du ønsker skal være vegetariske eller med kød/fisk.

 

Bestil maden til nytår fra Meyers
Bestil maden til nytår fra Meyers
Meyers nytårsmenu for børn
Bestil maden til nytår fra Meyers
Kransekage til nyår fra Meyers
nytårsaften vinmenu castellroig

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 355,-pr. person

Find praktiske informationer omkring menuen til nytårsaften her

 

Levering

(min. 4 kuverter)

Denne menu leveres til hele landet (dog kun brofaste øer) ved køb af min. (voksne) 4 kuverter. Levering koster 50 kr.

Maden leveres d. 30. december i tidsrummet mellem kl. 6-17, men du behøver ikke at være hjemme ved levering, da maden er pakket i kølekasse.

Dagen før levering vil du modtage en sms med et nærmere specificeret leveringstidspunkt. 

Vores kokke har udtænkt, tilberedt og pakket maden, så det er klart til d. 31/12. Husk at opbevare maden på køl så snart du har mulighed for det.

Afhentning

(min. 2 kuverter)

Nytårsmenuerne kan afhentes d. 31. december mellem kl. 10-14. Du vælger selv et to-timers tidsinterval, når du bestiller.

Vi har tre udleveringslokationer i København:

  • Meyers Køkken i Nordhavn
  • Enigma på Østerbro (UDSOLGT)
  • PostNords parkeringsplads på Amager

Ved bestilling af dine nytårsmenuer vælger du selv, hvilken lokation du ønsker at afhente dine menuer fra.

Opvarmning og anretning

Du vil modtage maden pakket i engangsemballage, klar til at blive opvarmet og anrettet. Følg den medfølgende vejledning, der guider dig i opvarmning og anretning af maden.

Alternativ menu med kød

Vores kokke har sammensat en klassisk nytårsmenu med kød. Du finder den længere oppe på denne side i fanen ved siden af den vegetariske menu, og du angiver i bestillingsflowet, hvor mange kuverter af hver menu, du ønsker.

Det er ikke muligt at kombinere retter fra den almindelige og retter fra den vegetariske menu. Menuerne er fastlagte pr. kuvert.

Børnemenu

Vores kokke har sammensat en 3-retters nytårsmenu til børnene, som du kan købe som tilvalg. Du finder den længere oppe på denne side i fanen ved siden af de almindelige menuer, og du angiver i bestillingsflowet, hvor mange kuverter af hver menu, du ønsker.

Allergi

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

En afslappende og smagfuld nytårsaften 2019

Nytårsaften er en dag for store som små. Om glasset fyldes med børnechampagne eller de gyldne dråber fra den franske provins, så er springet ind i det nye år en fest – og nytåret 2019 skal ikke være nogen undtagelse. Nytårspynt, fyrværkeri, den perfekte nytårskjole eller skjorte, læskende drikkevarer, nytårsmenuen og det perfekte selskab er nogle af de ting, der skaber rammerne for en succesfuld nytårsaften. Listen er lang, og der kan være brug for en hjælpende hånd til den kreative og smagfulde vegetariske nytårsmenu. Meyers kompetente kokke har derfor brugt mange timer i køkkenet for at sikre en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Ved bestilling af en vegetarisk nytårsmenu ud af huset frigives du for mange timer i køkkenet, så du i stedet kan hygge om dine gæster.

Meyers vegetariske nytårsmenu

Meyers vegetariske nytårsmenu 2019 sikrer, at du som vegetar eller at dine vegetariske gæster med sikkerhed ikke kommer til at føle sig snydt for et lækkert element. Vores vegetariske mad til nytårsaften ligger sig op ad den klassiske nytårsmenus smage, men har fået udskiftet enkelte elementer med et smagfuldt vegetarisk element. Den vegetariske forret til nytår 2019 består af en cremet jordskokkesuppe med syltede jordskokker. Hovedretten til denne nytårsmenu besår af stegte kejserhatte med misosmør serveret med en luftig kartoffelcreme med konfiteret selleri og saltet citron. Hertil får man langtidsbagte rødbeder med røget olie og roser samt en lækker crumble af sprød kartoffel, løg svampe og tyttebær toppet med frisk timian. Nytårsdesserten 2019 er en intens chokolademousse med havsalt, hvis chokoladecreme, knuste småkager med orange samt blomster samlet i sommer.

Er nogle af dine nytårsgæster ikke vegetarer? Du har mulighed for at læse om den klassiske nytårsmenu her samt vælge, hvor mange kuverter, der skal være hhv. vegetariske og klassiske i løbet af din bestilling.

Nytårsmenuer til levering i hele landet

Uanset om du bestiller den vegetariske, klassiske eller en kombination af de to nytårsmenuer, så leverer vi mad til din nytårsaften 2019 i hele landet. Befinder du dig i eller omkring København, kan du i stedet vælge at afhente din nytårsmenu på én af vores tre udleveringslokationer. 

Du modtager en vejledning om opvarmning og anretning sammen med din vegetariske nytårsmad, så du trygt og nemt kan sætte det sidste præg på årets festlige nytårsmenu.