Nytårsmenu Randers

Du kan nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Vores kokke har nemlig sammensat en spændende nytårsmenu, der bliver leveret lige til døren i Randers og byerne i omegnen. Overlad nytårsmenuen til os og brug tiden på at nyde årets sidste aften med dine gæster.  

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren 50,-

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren for kun 50,-

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften Randers

Årets sidste aften byder på mange sjove skikke og traditioner og en af de lidt finurlige af slagsen er vores tradition om at hoppe ind i det nye år. Vi træder op på vores stole, sofaer, borde og diverse genstand i hjemmet for at hoppe sikkert ind i det nye år. Nogen vil mene at det er en smule overstoisk, men grunden til at vi hopper ind i det nye år er at vi undgår at træde på skillelinjen mellem det forgangne år og det nye år. 

Inden det afgørende hop ind i det nye år skal du og dine gæster selvfølgelig igennem en masse andre traditioner. Deriblandt er champagnen, nytårshatte og en imponerende nytårsmenu. Vi står klar til at hjælpe dig med en fantastisk nytårsmenu, som du nemt kan serverer for dine gæster. 

Nytårsmenu ud af huset 2020

Meyers kokke har sammensat intet mindre end tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. Med disse menuer, kan du kærligt sørge for at alle dine gæsters behov bliver dækket til din nytårsaften. Vores klassiske menu byder på tre smagfulde retter. 

Dig og dine gæster får først en traditionel bisque med torsk, æble og syltet fennikel. Den cremede bisque  bliver toppet med kraftige urter og en surdejsbolle, som kan vi anbefaler at bruge til at  samle de sidste dråber af den smagfulde bisque.

Til hovedret får i c
hateaubriand af dansk oksemørbrad. Hertil serveres der pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.

Den sidste af de tre dejlige retter er en dessert med en intens chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. Der drysses en crunchy crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje ovenpå desserten.

Vores kokke har selvfølgelig også sammensat en smagfuld vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2020  

Levering af nytårsmenu i Randers 

Nytårsmenuen bliver leveret lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer). Så hvis du befinder dig i Randers eller i en af byerne i omegnen leveres nytårsmenuen selvfølgelig også til din hoveddør. Levering koster kun 50,- og du behøver ikke at være hjemme når den ankommer da maden er i termokasser.