Nytårsmenu Roskilde

Du kan hurtigt og nemt servere en imponerende nytårsmenu for dine gæster. Vi har sammensat en fantastisk nytårsmenu, der leveres lige til døren i Roskilde og de omkringliggende byer. Overlad trygt maden til os, så du kan glæde dig til en aften med dejligt selskab og god mad.

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder menuer af ærlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Levering lige til døren 50,-

    Menuen leveres i hele landet, og du kan få det leveret lige til døren for kun 50,-

  • Professionelle kokke og tjenere

    Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Nytårsaften

Nytårsaften er fyldt med skikke og traditioner. De skal selvfølgelig alle sammen genleves og der er store forventninger til årets sidste aften. Vi skal da alle sammen se 90 års fødselsdag, lytte til Dronningens nytårstale, drikke et glas champagne og nyde en lækker nytårsmenu.

Det er dog de færreste af os, som har overskuddet til at bruge al den tid og energi det kræver at få stablet en mindeværdig nytårsmenuen stablet på benene. Der er naturligvis hjælp at hente. Overlad trygt maden til os, så du slipper for besværet og bare kan se frem til en aften med dejligt selskab.  

Du kan læse mere om retterne på Meyers nytårsmenu nedenfor.  

Årets nytårsmenu

Meyers kokke har sammensat tre fantastiske nytårsmenuer; en klassisk nytårsmenu, en vegetarisk nytårsmenu og en nytårsmenu til børnene. På den måde kan alles behov blive dækket til nytårsaften.

Bestiller du vores klassiske menu får du tre smagfulde retter. Til forretten serveres der en
 traditionel bisque med torsk, æble og syltet fennikel. Den toppes med intense urter og så er der en surdejsbolle som kan hjælpe med at samle det sidste af din bisque.

Dernæst præsenteres en lækker c
hateaubriand af dansk oksemørbrad til hovedretten. Hertil serveres der pocherede gulerødder, en luftig kartoffelcreme med trøffel og rosmarin toppet med sprød pankorasp og rødvinsglace med solbæreddike og svampe.


Nytårsmenuen afrundes med en kraftig chokoladebrownie med lys chokolademousse og hindbærglace. Desserten toppes med en crunchy crumble af ristet havre og spelt med tørrede hindbær samt blå kornblomster og vanilje.

Vores kokke har også sammensat en velsmagende vegetarisk version, som du kan læse mere om her: Meyers vegetariske nytårsmenu 2020  

Nytårsmenu ud af huset Roskilde 

De tre nytårsmenuer kan bestilles og leveres til min. 2 personer.

Bestiller du nytårsmenuen bliver den leveret lige til døren i hele landet (dog kun til brofaste øer).
 Levering koster kun 50,- og du behøver ikke at være hjemme når den ankommer da maden er i termokasser.