Hold årets sommerfest som teambuilding

Hold din sommerfest i Meyers Madhus og bliv forkælet med god gastronomi og samvær i køkkenet. Vi sætter rammerne for din sommerfest med fokus på gastronomisk teambuilding, så du kan blive rystet sammen med venner og kolleger over et fantastisk samlingspunkt: måltidet.

Med god afstand byder vi velkommen til en hyggelig dag eller aften i køkkenet, hvor du sammen med kolleger eller venner kan skabe en velsmagende menu under kyndig vejledning fra vores kokke. Det er op til jer, hvor meget I har lyst til at stå bag gryderne. Vi tilbyder forskellige former for fest og teambuilding alt efter, om I gerne vil dykke tæt ned i alle faser af madlavningen, eller læne jer lidt mere tilbage og lade vores kokke stå for at svinge panderne. Uanset valget er velsmag i højsædet.

Vi har skabt en fireretters menu, som kommer i både hel eller delvist grøn udgave, hvor vi mæsker os i sæsonbetonede og økologiske råvarer, og vi leger med forskellige tilberedningsteknikker i vores fælles søgen efter mest muligt velsmag. I kan naturligvis også selv sammensætte en menu med input fra vores kokke, så middagen bliver præcis, som I har tænkt det. Mulighederne er mange, og det samme gælder for dråberne i glasset.

Skulle vejret være med os, er der muligheder for at rykke festlighederne ud i vores baggård på Nørrebro, hvor I kan nyde sommerens summen under kulørte lamper.

Vi glæder os til at sætte rammerne for en uforglemmelig aften for jer med god gastronomi og varmt værtskab.

  • Gastronomi Extravaganza

    Skal dine venner eller kolleger forkæles lidt ud over det sædvanlige, skal du vælge Gastronomi Extravaganza.

    Her sammensætter vi en aften til jer, hvor der køres på den helt store gastronomiske klinge.

    Vi udvælger råvarer fra allerøverste hylde, så I kan glæde jer til delikatesser som pighvar, trøfler, østers og jomfruhummere. I fællesskab laver vi aftenens festmenu, hvor vi fokuserer på den særlige håndtering af de udsøgte råvarer, og vi går i dybden med tilberedningsmetoder, grundlæggende smageprincipper og kombinationer.

    Se mere

TØV IKKE MED AT KONTAKTE OS OG FÅ GODE FORSLAG TIL, HVORDAN JERES NÆSTE TEAMBUILDING KAN BLIVE EN HELT IGENNEM MINDEVÆRDIG OPLEVELSE.

KONTAKT OS

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.