Meyers Selskabslokaler

Hold fest midt i Frederiksberg Have, centralt i København eller på toppen af Christiansborg Slot. Vi har alsidige rammer til firmafester, receptioner, bestyrelsesmøder, bryllupper eller andre festlige lejligheder til de mange og til de få.

 • 10-500 gæster

  Meyers restauranter har plads til store som små sammenkomster og tilbyder en bred pallette af koncepter og lokationer.

 • Lad os stå for alt

  Vi står gerne for alt, I skal bruge til jeres arrangement. Vælg en af vores mange selskabspakker eller lad os skræddersy jeres arrangement.

 • Lej en unik restaurant

  Vi tilbyder et unikt udvalg af restauranter fra fransk brasserie over folkelig buffet til nordisk gastronomi i historiske rammer med højt til loftet.

 • Fasangården

  Smukke rammer i grønne omgivelser

  Hold dit næste arrangement midt i Frederiksberg Have med Fasangårdens farverige og unikke stuer. Vi har ideelle rammer til firmafester, receptioner, møder og andre festlige arrangementer med plads til 70 personer. Vores selskabsmenu sammensættes efter sæsonens gode råvarer.

  Kontakt os
 • SULT i Cinemateket

  Store lokaler med buffetkoncept

  SULT ligger i Cinemateket med udkig til Kongens Have. Med vores buffetkoncept er SULT skræddersyet til det store selskab, der ønsker et uformelt udtryk. Den centrale beliggenhed og de rummelige lokaler gør SULT til den perfekte lokation til konferencer, firmafester, fødselsdage, receptioner, jubilæer og konfirmationer. Restauranten har plads til 146 personer.

  Kontakt os
 • Tårnet på Christiansborg Slot

  Historiske rammer med højt til loftet

  På toppen af Christiansborg Slot danner Tårnet ramme for bryllupper, bestyrelsesmøder, firmafester, receptioner og andre festlige lejligheder. Her serveres smørrebrød med sæsonnær accent og til aften retter af nordisk stil med udkig til verdenskøkkener. Tårnet har plads til 100 gæster.

  Kontakt os
 • Brasserie Post på Østerbro

  Fransk cuisine med plads til mange

  I den gamle postbygning på Trianglen serverer Brasserie Post franske klassikere og fornemme vine til lyden af vinyler. Restauranten fungerer til mindre private dinings og større fester med pejs og cocktails i baren med plads til over 100 gæster.

  Kontakt os