Hold dit selskab på Brasserie Post. Vi har plads til mindre private dining og større fester med pejs, vinyler, luge til baren og fransk gastronomi.

Restauranten har plads til over 100 gæster og det er muligt at danse og feste til kl. 3 om morgenen. 

Oktober & november

Sharing style

  • Selskabsmenu

    Menuen er vejledende

    Baguette avec beurre 
    Baguette med smør

    Terrine de cochon & cornichons 
    Terrin af gris fra Birthesminde med pistacienødder serveret med cornichoner & sennep fra Meaux

    Poireaux vinaigrette aux noisettes 
    Kogte porrer marineret i vinaigrette med urter & hasselnødder 

    Salade pissenlits, estragon & mimolette 
    Salat af mælkebøtter med estragon, havesyre & Mimolette-ost

    Gratin d’endives au jambon 
    Gratin af endivie-salat med skinke, béchamelsauce & Emmentaler

    Èpaule d’agneau confit au four 
    Langtidsstegt lammeskulder med urter, stegte grøntsager & kartofler 

    Poire belle Hélène
    Pocheret pære med chokoladesovs & vaniljeis  

    600 kroner/person

     

Drikkevarer til menuen

Menu og 2 glas vin 800 DKK
Menu, 1 glas bobler og 2 glas vin 890 DKK
Menu, 1 glas bobler, 2 glas vin og kaffe 940 DKK 

I bedes forudbestille, hvilke vine der må skænkes

Postbygningen
Øster Allé 1, 2100 København Ø 

Frokost tirsdag-søndag kl. 11.00-15.30
Aften    tirsdag-søndag kl. 17.30-24.00. 

 

Telefon 28 35 30 34

Mail brasseriepost@meyers.dk