Firmajulegave - Meyers i Tårnet

I Tårnet kan et gavekort bruges på gedigent højbelagt smørrebrød til frokost og smagspakket aftensmad i stemningsfulde rammer.

Hævet over Københavns tagrygge og byens indre spisesteder sørger vores kokke og tjenere for en kontrastfyldt oplevelse på Christiansborgs restaurant beliggende i slottets tårn. De erfarne kokke i Meyers i Tårnet sørger for at tilpasse restaurantens menuer efter sæsonens råvarer, så vores gæster altid er sikret den bedste kvalitet. Restauranten i tårnet byder på en tiltalende frokostmenu med et udvalg af smørrebrød såvel som en velsmagende aftenmenu, der i høj grad vil variere afhængigt af sæson.

Giv dine ansatte et gavekort til Tårnets platte i firmajulegave. Prisen for 2 personer er 610 kr. inkl. moms. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder maden af særlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Sæsonernes råvarer

    Med fokus på smagstætte favoritter og bæredygtighed.

  • Professionelle kokke og tjenere

    De bedste kokke skaber velsmag, variation og spændende smagskonbinationer, så I er sikre på en god madoplevelse.


CHRISTIANSBORG SLOT

TÅRNET PÅ CHRISTIANSBORG SLOT

Tårnet på Christiansborg byder på meget mere end blot at pryde Københavns skyline. Udover at være én af de mest populære turistattraktioner i København gemmer Tårnet også på vores restaurant – Meyers i Tårnet. Frokost- og aftenrestauranten ligger lige under udkigsposten, så du er sikret en betagende udsigt under hele dit måltid. Men hvor højt er tårnet på Christiansborg egentlig?

Christiansborg slottet kan bryste sig af at have Københavns højeste tårn. Med sine 106 meter rager tårnet længere op end det velkendte tårn på Københavns rådhus.

Der er derfor rig mulighed for at nyde synet af København fra udsigtspunktet, der dog befinder sig en smule længere nede i Christiansborg tårnet. Mere præcist kan udsigten nydes hævet 44 meter over jordens overflade. Nogle meter under dette punkt finder du Meyers restaurant, der siden 1. oktober 2019 har budt gæster velkommen til en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige.

TRADITIONEL DANSK MED I TÅRNET PÅ CHRISTIANBORG SLOT

Hævet over Københavns tagrygge og byens andre spisesteder sørger vores kokke og tjenere for en kontrastfyldt oplevelse på Christiansborgs restaurant beliggende i slottets tårn.

Fyldige smage i lette luftlag danner rammerne for et mindeværdigt restaurantbesøg. De erfarne kokke i Meyers i Tårnet sørger for at tilpasse restaurantens menuer efter sæsonens råvarer, så vores gæster altid er sikret den bedste kvalitet. Restauranten i tårnet byder på en tiltalende frokostmenu med et udvalg af smørrebrød såvel som en velsmagende aftenmenu, der i høj grad vil variere afhængigt af sæson.
Meyers i Tårnet er specielt kendt for de nyfortolkede smørrebrød, der binder restauranten sammen med den historiske bygning, der igennem danmarkshistorien har spillet en prominent rolle og som i dag huser det danske folketing.

Smørrebrødene er lavet med udgangspunkt i de klassiske smage, men har fået en kærlig ny nordisk opgradering af vores kokke, så sæsonens råvarer spiller en dominant rolle. Kokkene, der har deres daglige gang i Christiansborgs tårn, har blandt andet udviklet vegetariske smørrebrød, så alle behov bliver tilfredsstillet. Meyers i Tårnets aftenmenu indeholder naturligvis også tiltalende vegetariske muligheder.