Firmajulefrokost

Kontakt os
 • Teambuilding

  Lad firmajulefrokosten starte i køkkenet

  Meyers Madhus

  Tag kollegerne med i køkkenet til en alternativ julefrokost, hvor I selv skal prøve kræfter i køkkenet og derefter nyder måltidet sammen. Fra midt november til slut januar har vores kokketeam udviklet en særlig julemenu. I kan frit vælge imellem nedenstående teambuildingformer til jeres julefrokost.

  Læs mere

Kontakt os med ønsker til jeres firmajulefrokost

 • Catering til jeres firmajulefrokost

 • Firmajulefrokost på en af vores restauranter

 • Firmajulefrokost i Meyers Madhus

 • Skræddersyet firmajulefrokost

{{message}}

Få et tilbud

Kontakt os med ønsker til jeres firmajulefrokost

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

 • FIRMAJULEGAVE

  Mangler du firmajulegaven?

  Giv dine medarbejdere en julegave, der med garanti vækker begejstring længe ind i det nye år. Vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser på en af vores restauranter og gavekort til spændende madkurser i Meyers Madhus, hvis I da ikke vil overraske medarbejderne med velsmagende festmenuer til årets højtider, fester og fejringer.

  Læs mere om firmajulegaver fra Meyers

Firmajulefrokosten

Julefrokosten er en af årets store fester, som mange på kontoret ser frem til. Vi samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer og genlever julefrokostens traditioner.  

Konceptet firmajulefrokost daterer helt tilbage til efterkrigstiden, hvor arrangementet var en smule anderledes end de dem vi kender i dag. Dengang var julefrokosten blot en kort stund, hvor man lige ønskede sine kollegaer god jul. Firmajulefrokosten er ikke længere en kort stund, men et større mindeværdigt arrangement med en mere uhøjtideligt stemning. Arrangementet kan først løbe af stablen når der serveres en velkendt julefrokost menu og lidt opkvikkende til ganen. 

Firmajulefrokost 2024

Står du for planlægningen af årets firmajulefrokost, kan du roligt lægge ansvaret over til os og øge chancen for at blive hyldet af kollegaerne på kontoret.

Meyers kokke har sammensat en traditionel og en vegetarisk menu, som nemt kan serveres til jeres firmajulefrokost. Maden er jo altid i fokus til julefrokosten og her kan vi give en hjælpende hånd. Uanset valg af julemenu, arrangerer vi julefrokosten med en lækker menu til firmaet og de ansatte. 

Julefrokoster handler dog ikke kun om god mad, for firmajulefrokoster skal også både underholde og skabe julehygge for alle medarbejdere. Hos Meyers har vi stor erfaring med at arrangere firmajulefrokoster, som dine medarbejdere ikke vil glemme.

Bestil en skøn julefrokost ud af huset til dit firmaarrangement her hos Meyers.

Firmafest udover det sædvanlige

Udover maden er der mange andre ting, der lige skal falde på plads til en formidabel firmajulefrokost. Der skal måske gøres nogle tanker i forhold til lokalerne, så de kan danne de helt rigtige rammer for julefrokosten. Her hjælper vi gerne med at finde omgivelserne, der passer til tidens udfordringer og jeres behov og ønsker til firmafest. 

I kan invitere medarbejderne med i tårnet på Christiansborg og nyde Smørrebrød af den bedste kaliber. Hævet over Københavns tagrygge sørger vores kokke for at i får en højtidelig og intim stemning til årets firmajulefrokost. 

Vi har mange magiske omgivelser at tilbyde jer og Fasangården skuffer bestemt ikke. Her byder vi jer velkommen til en eksklusiv aften i hjertet af Frederiksberg Have. Der er blevet kælet for detaljerne med farverig tapet og smukke stuklofter.

Vil I hellere befinde jer i nyrenoverede lokaler i midten af byens gader, slår vi gerne dørene op for jer i Cinematekets storslåede lokaler som delikate SULT har indtaget. Her får i valget mellem traditionel, moderne eller vegansk menu. 

Vi ser frem til at hjælpe jer med firmajulefrokosten.

Levering af firmajulefrokost 

Vi leverer firmajulefrokosten i Storkøbenhavn og maden anrettes på fade og i skåle.

Firmajulefrokosten leveres lige til døren i perioden d. 10. november - 22. december, og du kan se nærmere på vores priser for levering her.

Du vælger selv om menuen leveres kold eller varm og uanset hvad du beslutter dig for, så sørger vi for at afhente den brugte service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.