Firmafest udover det sædvanlige

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at arrangere firmajulefrokosten.


Catering til firmajulefrokosten

Mange ser frem til årets julefrokost med kollegaerne og forventningerne til den samlede oplevelse er høje. Det kræver derfor også tid og energi at stable et mindeværdigt arrangement på benene.

Vi kan hjælpe med at levere julefrokost direkte til jeres adresse. Alt I skal gøre, er, at glæde jer til en velsmagende julemenu fyldt med gode gamle juleklassikere og lækre fortolkninger, som kan overraske jeres ganer.

Lige nu giver 10% på menuen til og med d. 12. november. Brug koden 'JULEBORD10' ved bestilling for at indløse din rabat.

Du kan også kontakte os og få et personligt tilbud.

 


Lad os stå for firmajulefrokosten

HOLD FIRMAJULEFROKOSTEN PÅ EN AF VORES RESTAURANTER

I kan vælge at holde julefrokosten på en af vores restauranter. Vi tilbyder unikke omgivelser til både frokost og fest. Jeres ønsker og behov kommer i første række, og derfor hjælper vi gerne med at finde de helt rigtige omgivelser for jeres julefrokost.

 

 

FIRMAJULEFROKOSTEN SOM TEAMBUILDING

Hvis I på arbejdspladsen har lyst til en anderledes julefrokost oplevelse, kan I hoppe i forklædet i Meyers Madhus. I madhuset går samvær, juleglæde og vidunderlig mad op i en højere enhed, når I arbejder sammen om at tilberede jeres egen velsmagende julefrokostmenu. Og bare rolig, vi skræddersyer oplevelsen efter jeres evner og ønsker i køkkenet!

Kontakt os og få et personligt tilbud.

 

Kontakt os med ønsker til jeres firmajulefrokost

 • Catering til jeres firmajulefrokost

 • Firmajulefrokost på en af vores restauranter

 • Firmajulefrokost i Meyers Madhus

Få et tilbud

Kontakt os med ønsker til jeres firmajulefrokost

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

 • Klassisk julefrokost

  Glæd jer til alle de klassiske juleretter fortolket med sæsonens bedste råvarer og delikatesser

 • Vi leverer julemaden lige til døren

  Vi har i mange år gjort os umage med at lave jeres elskede julefrokost, som vi leverer lige til døren

 • Skab rammer for en skøn aften

  Mangler I lokaler, kokke eller service, så er vi klar til at hjælpe. Vi har alt, der behøves for at skabe den perfekte julefest

 • FIRMAJULEGAVE

  Mangler du firmajulegaven?

  Giv dine medarbejdere en julegave, der med garanti vækker begejstring længe ind i det nye år. Vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser på en af vores restauranter og gavekort til spændende madkurser i Meyers Madhus, hvis I da ikke vil overraske medarbejderne med velsmagende festmenuer til årets højtider, fester og fejringer.

  Læs mere om firmajulegaver fra Meyers

Firmajulefrokosten

Julefrokosten er en af årets store fester, som mange på kontoret ser frem til. Vi samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer og genlever julefrokostens traditioner.  

Konceptet firmajulefrokost daterer helt tilbage til efterkrigstiden, hvor arrangementet var en smule anderledes end de dem vi kender i dag. Dengang var julefrokosten blot en kort stund, hvor man lige ønskede sine kollegaer god jul. Firmajulefrokosten er ikke længere en kort stund, men et større mindeværdigt arrangement med en mere uhøjtideligt stemning. Arrangementet kan først løbe af stablen når der serveres en velkendt julefrokost menu og lidt opkvikkende til ganen. 

Firmajulefrokost 2023

Står du for planlægningen af årets firmajulefrokost, kan du roligt lægge ansvaret over til os og øge chancen for at blive hyldet af kollegaerne på kontoret.

Meyers kokke har sammensat en traditionel og en vegetarisk menu, som nemt kan serveres til jeres firmajulefrokost. Maden er jo altid i fokus til julefrokosten og her kan vi give en hjælpende hånd. Uanset valg af julemenu, arrangerer vi julefrokosten med en lækker menu til firmaet og de ansatte. 

Julefrokoster handler dog ikke kun om god mad, for firmajulefrokoster skal også både underholde og skabe julehygge for alle medarbejdere. Hos Meyers har vi stor erfaring med at arrangere firmajulefrokoster, som dine medarbejdere ikke vil glemme.

Bestil en skøn julefrokost ud af huset til dit firmaarrangement her hos Meyers.

Firmafest udover det sædvanlige

Udover maden er der mange andre ting, der lige skal falde på plads til en formidabel firmajulefrokost. Der skal måske gøres nogle tanker i forhold til lokalerne, så de kan danne de helt rigtige rammer for julefrokosten. Her hjælper vi gerne med at finde omgivelserne, der passer til tidens udfordringer og jeres behov og ønsker til firmafest. 

I kan invitere medarbejderne med i tårnet på Christiansborg og nyde Smørrebrød af den bedste kaliber. Hævet over Københavns tagrygge sørger vores kokke for at i får en højtidelig og intim stemning til årets firmajulefrokost. 

Vi har mange magiske omgivelser at tilbyde jer og Fasangården skuffer bestemt ikke. Her byder vi jer velkommen til en eksklusiv aften i hjertet af Frederiksberg Have. Der er blevet kælet for detaljerne med farverig tapet og smukke stuklofter.

Vil I hellere befinde jer i nyrenoverede lokaler i midten af byens gader, slår vi gerne dørene op for jer i Cinematekets storslåede lokaler som delikate SULT har indtaget. Her får i valget mellem traditionel, moderne eller vegansk menu. 

Vi ser frem til at hjælpe jer med firmajulefrokosten.

Levering af firmajulefrokost 

Vi leverer firmajulefrokosten i Storkøbenhavn og maden anrettes på fade og i skåle.

Firmajulefrokosten leveres lige til døren i perioden d. 10. november - 22. december, og du kan se nærmere på vores priser for levering her.

Du vælger selv om menuen leveres kold eller varm og uanset hvad du beslutter dig for, så sørger vi for at afhente den brugte service på et selvvalgt tidspunkt op til 3 dage efter dit arrangement.