Firmajulegave - Fasangården i Frederiksberg Have

 Midt i Frederiksberg Have ligger den historiske restaurant Fasangården.

I de gamle stuer serverer vi den klassiske traktørfrokost bestående af tre retter udvalgt af køkkenet på dagen. Nyd en enestående restaurantoplevelse i de højloftede stuer med de oprindelige, farverige tapeter fra guldalderen og slut frokosten af med en spadseretur i haven.

Giv dine ansatte et gavekort til Fasangården restaurantoplevelse for 2 personer, som gælder hele 2023, til en værdi af 850 kr. inkl. moms. 

  • Høj kvalitet og smag

    Vores kokke tilbereder maden af særlige sæsonråvarer, som strutter af smag og kærlighed.

  • Sæsonernes råvarer

    Med fokus på smagstætte favoritter og bæredygtighed.

  • Professionelle kokke og tjenere

    De bedste kokke skaber velsmag, variation og spændende smagskonbinationer, så I er sikre på en god madoplevelse.


FASANGÅRDEN

MADEN OG VINEN 

Maden har rødderne plantet i det nordiske køkken, men vi bruger teknikker og smage fra alle 4 verdenshjørner.

Du vil opleve nye og gamle bekendtskaber på menuen. På Fasangården har vi en personlig tilgang til råvarer og ingredienser, der samler folk med lige dele overraskelse og nyskabelse.

Vi nyder at sætte vin til maden, men vi respekterer og værdsætter egne vinvalg, hvorpå man kan shoppe løs i vores vinkort der tager primært fokus i europæiske vine, der rummer naturvinselskere men også de helt store klassikere.

 

HUSET  

Fasangården i Frederiksberg Have har i løbet af de sidste tre år gennemgået en sand forvandling, hvor den fornemme embedsbolig er blevet restaureret fra kælder til kvist af Slots- og Kulturstyrelsen. Den omfattende renovering har taget udgangspunkt i Fasangårdens oprindelige ydre. I restaureringsarbejdet er den lyskalkede facade blevet genskabt, og de oprindelige tapeter, som blev fundet bag intet mindre end 16 lag tapeter, er blevet genoptrykt og pryder i dag de farverige, smukke rum

Når man bevæger sig gennem Fasangården, mærker man historiens vingesus. Bygningen har blandt andet huset dramatikeren, digteren og forfatteren Adam Oehlenschläger, der benyttede Fasangården som sommerbolig og Hans Christian Ørsted, der fik tilbudt Fasangården som æresbolig. Udover restauranten i de tre stuer en suite, og de mindre private spisestuer på 1.sal, vil et særligt designet parktelt med plads til 80 gæster danne rammer om firmaevents, fødselsdage, bryllupper og andre private fester.