Firmajulegave - SULT i Cinemateket

Giv dine medarbejdere en festlig aften med dejlig mad og gode sager i glasset.

I Cinemateket finder du restaurant SULT. Et uformelt spisested, der har vundet priser for sin weekendbrunch, og som hver aften kombinerer oplevelser på det hvide lærred med kvalitet på hvide tallerkner. 

Giv dine ansatte et gavekort til SULT aftenbuffet i Cinemateket for 2 personer til en værdi af 487,5 kr. ekskl. moms. 


Restaurant SULT i Cinemateket

I HJERTET AF KØBENHAVN

I hjertet af Det Danske Filminstitut – med Kongens Have som genbo – finder du SULT i Cinemateket.

Et uformelt spisested, der har vundet priser for sin weekendbrunch, og gennem mange år har været en oplagt destination for dem, der elsker at kombinere en oplevelse på det hvide lærred med høj kvalitet på hvide tallerkener.

I forlængelse med SULT finder du café Lille SULT ud mod Gothersgade, hvor du kan slukke både kaffetørst og kagecravings på farten.

 

MADEN

SULT er et uformelt spisested i København, der har vundet priser for sin luksuriøse weekendbrunch, der indeholder alt fra den klassiske brunch tallerken. 

Menukortet på SULT favner bredt udover en luksus brunch bydes der også på dumplings, fish and chips og den lækreste burger menu.

SULT har fokus på råvarer og retter lavet fra bunden af kvalitetsråvarer med en stærk sans for sæsonernes skiften, økologi og livsnyderens appetit. Derfor er SULT det perfekte sted til ”dinner and a movie” eller det effektive forretningsmøde, hvor måltidsglæde er i centrum.